Jump to content

Purple B-Zone Wallpaper

MrKira
 Share

Recommended Posts

Un mic suvenir facut pentru cei care vor sa foloseasca un wallpaper pentru desktop care are legatura cu B-Zone :). Sper sa va placa! (P.S. este prima oara cand lucrez pe efectele de la text; inca lucrez la ele, deci va rog, putina clementa )

aCEBK.jpg

Ideea in sine este buna, dar textul " B-ZONE COMMUNITY " de abia se vede. Trebuia sa ii dai un gri sau ceva mai vizibil.

Frumos oricum, felicitari pentru munca depusa.

Multumesc, o sa tin cont de sfatul tau in viitoarele lucrari :).

Lucreare este foarte frumoasa si reusita.Dar singurul lucru care strica la ea, dupa parerea mea, este fontul care l-ai ales pentru textul "www.b-zone.ro" nu cred ca este potrivit pentru restul lucrarii.

Apreciez munca ta depusa.

Culori frumose ochiului,acel negru nu e prea intelegator,dar e ok.

Frumos fonts,mai putin jos unde scrie www.b-zone.ro,eu personal nu cred ca aceela este un font bine incadrat,parca imi duce spre rock *laugh*

Edited by Aleksander

Apreciez munca ta depusa.

Culori frumose ochiului,acel negru nu e prea intelegator,dar e ok.

Frumos fonts,mai putin jos unde scrie www.b-zone.ro,eu personal nu cred ca aceela este un font bine incadrat,parca imi duce spre rock *laugh*

Initial am vrut ca fontul sa inspire o tenta gothica... intr-adevar, ai cam ghicit :P... dar nu are nici o legatura cu genul muzical.

Sincer nu as folosi asta ca imagine de desktop fiindca nu-mi place movul, insa la dimensiunile afisate de tine imi place.

P.S. Ii mai aduce cuiva aminte de Scooby Doo?

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.