MrKira Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Un mic suvenir facut pentru cei care vor sa foloseasca un wallpaper pentru desktop care are legatura cu B-Zone . Sper sa va placa! (P.S. este prima oara cand lucrez pe efectele de la text; inca lucrez la ele, deci va rog, putina clementa ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Robot Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Ideea in sine este buna, dar textul " B-ZONE COMMUNITY " de abia se vede. Trebuia sa ii dai un gri sau ceva mai vizibil. Frumos oricum, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL o y d Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 (edited) Ti-a iesit bine dar cum a zis si Turner trebuia sa folosesti o culoare mai deschisa pentru a evidentia textul e reusit pentru prima lucrarea de acest gen. Edited January 2, 2013 by MisteR Danny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rumble Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Foarte frumos realizat, interesanta combinatie de culori, efecte bine alese, felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 Ideea in sine este buna, dar textul " B-ZONE COMMUNITY " de abia se vede. Trebuia sa ii dai un gri sau ceva mai vizibil. Frumos oricum, felicitari pentru munca depusa. Multumesc, o sa tin cont de sfatul tau in viitoarele lucrari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCasian Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Ti-a iesit foarte bine, dar nu imi place acel negru (umbra) de pe text. Totusi imi plac foarte mult fonturile si culorile alese. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Putina imaginatie in creatiile pe care le faci, puteai adauga un elemt ceva, un text cu un mic efect la text si atat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
i 3 Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Felicitari pentru munca depusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bElzek Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Bravo, doar ca am sesizat o mica greseala la text. "Let's play together", nu e cine stie ce greseala, lipseste un apostrof. Ideea este geniala, bravo ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN Razzor Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 Lucreare este foarte frumoasa si reusita.Dar singurul lucru care strica la ea, dupa parerea mea, este fontul care l-ai ales pentru textul "www.b-zone.ro" nu cred ca este potrivit pentru restul lucrarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 O lucrare frumoasa, dar ai folosit ce efecte ai gasit pe acolo... Ar fi trebuit ca "B-ZONE COMUNITY" sa fie mai deschis.. oricum, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meiKo Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 (edited) Apreciez munca ta depusa. Culori frumose ochiului,acel negru nu e prea intelegator,dar e ok. Frumos fonts,mai putin jos unde scrie www.b-zone.ro,eu personal nu cred ca aceela este un font bine incadrat,parca imi duce spre rock *laugh* Edited January 3, 2013 by Aleksander Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 Apreciez munca ta depusa. Culori frumose ochiului,acel negru nu e prea intelegator,dar e ok. Frumos fonts,mai putin jos unde scrie www.b-zone.ro,eu personal nu cred ca aceela este un font bine incadrat,parca imi duce spre rock *laugh* Initial am vrut ca fontul sa inspire o tenta gothica... intr-adevar, ai cam ghicit ... dar nu are nici o legatura cu genul muzical. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catal1n Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Este frumoasa dar eu zic ca jos acolo la www.b-zone.ro mergea fontu arial dar e bine si asa bv! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVb Bv Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Pare interesant, numai ca background-ul este putin prea inchis la culoare. Oricum, este foarte frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Mathiew Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Destul de frumos , se putea si mai bine . Scrisul merge , lafel si backgroundul, deci e destul de ok . Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popandaul Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Sincer nu as folosi asta ca imagine de desktop fiindca nu-mi place movul, insa la dimensiunile afisate de tine imi place. P.S. Ii mai aduce cuiva aminte de Scooby Doo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nB PhiLL Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Interesant.Culoarile sunt placut, dar nu cred ca trebuia sa mai scri si jos "www.b-zone.ro", era suficient. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alyin Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 (edited) Foarte bine lucrat , de culori numai zic sunt perfecte , felicitari si tineo tot asa. Edited January 6, 2013 by D zeu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts