Jump to content

Bine am venit!

McKraken
 Share

Recommended Posts

• Nick-ul tau: McKraken
  • Prenume: Mihai
  • Varsta: 13
  • Locatia: Slatina
  • Ocupatie: elev
  • Jocul(rile) preferat(e): pituluşu, prinselea pe cocoţatelea, flori fete si baieti
  • Hobby-urile tale: -
  • Interese: opera, dreptul si religia
  • O descriere despre tine: pai sunt un baiat frumos, am avut 3 pisici si un caine dintre care am mancat 2, am baut 60 de kile de tuica la ziua mea, si cred ca ma molestat bunica la 6 ani
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: de la un pretenas care mia spus numai lucruri urate despre B-zone, si am vrut sa vad si eu ce este atat de urat
  • Alte precizari?: ma bucur sa va cuonsc, sper sa facem echipa buna si treaba mare impreuna

Edited by McKraken

• Nick-ul tau: McKraken
  • Prenume: Mihai
  • Varsta: 13
  • Locatia: Slatina
  • Ocupatie: elev
  • Jocul(rile) preferat(e): pituluşu, prinselea pe cocoţatelea, flori fete si baieti
  • Hobby-urile tale: -
  • Interese: opera, dreptul si religia
  • O descriere despre tine: pai sunt un baiat frumos, am avut 3 pisici si un caine dintre care am mancat 2, am baut 60 de kile de tuica la ziua mea, si cred ca ma molestat bunica la 6 ani
  • De unde ai aflat de B-Zone Community?: de la un pretenas care mia spus numai lucruri urate despre B-zone, si am vrut sa vad si eu ce este atat de urat
  • Alte precizari?: ma bucur sa va cuonsc, sper sa facem echipa buna si treaba mare impreuna

Vai de familia ta.Meriti BAN, Astia zic WELCOME , pentru +1 nici nu citesc ce scrie.

Nu meriti nici Welcome :) nici nimic, poti pleca linistit de pe comunitate, si acel prietenas sa isi tina gura, nu credca este in masura sa spuna ca, comunitatea B-Zone nu este una frumoasa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.