CBN doNNNetzZ Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 (edited) Acum lucrez la cateva semnaturi. Multe creatii mi s-au pierdut din cauza ca placa de baza s-a ars, iar acestea erau pe desktop, astept pareri. Edited January 20, 2013 by Sexy Deey 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sCr97 Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Sunt foarte frumoase mie imi plac. Cea mai faina ii aia cu masina. O intrebare poti sa imi faci si mie una cu masina si scris BuRn4YoU Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 20, 2013 Author Share Posted January 20, 2013 Sunt foarte frumoase mie imi plac. Cea mai faina ii aia cu masina. O intrebare poti sa imi faci si mie una cu masina si scris BuRn4YoU Desigur, o sa incerc si cu alte masini[gen], ti-o dau prim PM. Astept si alte pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Andu Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Sunt frumoase. Ai putea sa-mi faci si mie una cu masina ? Numele LauR25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbY Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Ba, te-ai mai invatat, felicitari. In proportie de 85%, sunt frumoase . Succes pe viitor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Allahu Akbar Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Foarte frumoasa, imi plac avatarele alea, si logo-ul acela cu News Reporter, se vede ca lucrezi de ceva vreme cu acest program. Continua tot asa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zokee Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Foarte frumoase, chiar imi plac. Imi plac efectele care le-ai adaugat. Am o intrebare, ai dat si "Stroke" la text ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Sunt foarte frumoase mie imi plac. Cea mai faina ii aia cu masina. O intrebare poti sa imi faci si mie una cu masina si scris BuRn4YoU Sunt frumoase. Ai putea sa-mi faci si mie una cu masina ? Numele LauR25 Aici nu e sectiune de cereri. Next aveti warn daca mai cereti ceva intr-un topic de creatii. Foarte frumoase, chiar imi plac. Imi plac efectele care le-ai adaugat. Am o intrebare, ai dat si "Stroke" la text ? pe care* Si, intrebarea aia e pusa de mantuiala. Daca te pricepeai, si stiai ce-i ala stroke, iti dadeai seama daca a pus, sau nu si nu mai intrebai. Eventual ii dadeai un sfat sau faceai o critica constructiva. Avatarele sunt dragutele, dar nu mai pune stroke atat de mare, arata urat si ai putea sa incerci ceva mai complex. Sa pui o textura, un text... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLG Alexandrew Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Sunt frumoase creatiile, imi place cea cu News Reporter, la fel si cea cu masina, pentru LauR25. Foarte frumoase. Felicitari, mult succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S a s a Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Foarte Foarte frumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Foarte Foarte frumos "Foarte Foarte" urât din partea ta să faci posturi pentru +1. Postul tău trebuie să conţină măcar două propoziţii în care să argumentezi de ce îţi plac creaţiile lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 26, 2013 Author Share Posted January 26, 2013 (edited) Edited January 27, 2013 by Sexy Deey Link to comment Share on other sites More sharing options...
H A R R I S O N Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Sunt superbe, dacă ai putea să îmi faci și mie unul cu mașina aceea ? Textul: Kvb_Bv Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 27, 2013 Author Share Posted January 27, 2013 (edited) Ai topic de cereri. NEW: Edited January 27, 2013 by Sexy Deey Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Sincer să fiu... nu vreau să mă dau eu mare zmeu, dar pot recunoaşte foarte bine 2 lucrări simple. Nu sunt nişte semnături extravagante... ar trebui să faci ceva puţin mai complex, nu greu, ci complex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexu Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Foarte frumos, eu zic ca pozele sunt alese bine. Mie unul imi place foarte mult, o sa le folosesc si eu, lucreaza in continuare, si vei face din ce in ce mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 1, 2013 Author Share Posted February 1, 2013 Nu prea am mai lucrat asa bine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Hawk Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Lucrarile ti-au iesit foarte bine, efectele, textul, sunt perfect combinate, tine-o tot asa. Insa ultimele 5 , asa cum ai zis si uh, nu ti-au iesit chiar foarte bune, dar tot sunt frumoase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 3, 2013 Author Share Posted February 3, 2013 NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted February 4, 2013 Share Posted February 4, 2013 Sunt foarte frumoase, se vede ca ai talent si ca meriti sa fi designer Felicitari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redzm Posted February 8, 2013 Share Posted February 8, 2013 Ai o problema imensa cu textul si cu efectele de pe avatare, ca sa nu mai zic de marimea stroke-ului. Evita cat poti de tare sa bagi Bevel&Emboss la intamplare. Tutoriale despre text... cauta vreo 10 pe putin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 8, 2013 Author Share Posted February 8, 2013 (edited) Edited February 9, 2013 by Sexy Deey Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted February 10, 2013 Author Share Posted February 10, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
D3NVER ToV Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 Foarte frumoase toate creatiile,mie unul imi plac foarte mult! Felicitari pentru efortul depus si tine-o tot asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyle Posted February 10, 2013 Share Posted February 10, 2013 (edited) Personal imi plac toate. Dar cred ca nu ai ales bine culoarea la textul acela "Newsr" si nici cu " Truda" nu pare prea ok,parca-i prea inghesuit.. Trebuie sa "strang" ochii pentru a vedea ok. Felicitari,daca ai putea,sa-mi faci o semnatura in care sa scrie Witsel te rog.. Gen cum scrie la Denver,doar ca Witsel,atat (daca vrei..)thx. Edited February 10, 2013 by Witsel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts