Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

[Portofoliu] Deey

CBN doNNNetzZ
 Share

Recommended Posts

Nick_Wooster_2_beckman.png34evn1z.jpgdz02x.jpg2vnqjk9.jpgaa_Sw.pngvin_diesel_4a.png

96l1sj.jpgv6lmd0.jpg25f6kq1.jpg2ccrz1w.jpg

vfbh1d.jpg

2ros42d.jpg96dwsj.jpg35itc1d.jpg

Acum lucrez la cateva semnaturi. Multe creatii mi s-au pierdut din cauza ca placa de baza s-a ars, iar acestea erau pe desktop, astept pareri.

Edited by Sexy Deey

Sunt foarte frumoase mie imi plac. Cea mai faina ii aia cu masina.

O intrebare poti sa imi faci si mie una cu masina si scris BuRn4YoU

Desigur, o sa incerc si cu alte masini[gen], ti-o dau prim PM.

Astept si alte pareri.

Sunt foarte frumoase mie imi plac. Cea mai faina ii aia cu masina.

O intrebare poti sa imi faci si mie una cu masina si scris BuRn4YoU

Sunt frumoase. Ai putea sa-mi faci si mie una cu masina ? Numele LauR25

Aici nu e sectiune de cereri. Next aveti warn daca mai cereti ceva intr-un topic de creatii.

Foarte frumoase, chiar imi plac.

Imi plac efectele care le-ai adaugat. Am o intrebare, ai dat si "Stroke" la text ?

pe care*

Si, intrebarea aia e pusa de mantuiala. Daca te pricepeai, si stiai ce-i ala stroke, iti dadeai seama daca a pus, sau nu si nu mai intrebai. Eventual ii dadeai un sfat sau faceai o critica constructiva.

Avatarele sunt dragutele, dar nu mai pune stroke atat de mare, arata urat si ai putea sa incerci ceva mai complex. Sa pui o textura, un text...

Sincer să fiu... nu vreau să mă dau eu mare zmeu, dar pot recunoaşte foarte bine 2 lucrări simple. Nu sunt nişte semnături extravagante... ar trebui să faci ceva puţin mai complex, nu greu, ci complex.

Ai o problema imensa cu textul si cu efectele de pe avatare, ca sa nu mai zic de marimea stroke-ului. Evita cat poti de tare sa bagi Bevel&Emboss la intamplare. Tutoriale despre text... cauta vreo 10 pe putin.

Personal imi plac toate.

Dar cred ca nu ai ales bine culoarea la textul acela "Newsr" si nici cu " Truda" nu pare prea ok,parca-i prea inghesuit..

Trebuie sa "strang" ochii pentru a vedea ok.

Felicitari,daca ai putea,sa-mi faci o semnatura in care sa scrie Witsel te rog..

Gen cum scrie la Denver,doar ca Witsel,atat (daca vrei..)thx.

Edited by Witsel

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.