Jump to content

B-Zone Wallpaper

Esquire ZEW
 Share

Recommended Posts

Este ok.Felicitari pentru munca depusa.

Te-ai pus pe spam observ, bravo.

Referitor la lucrare: Avatar ? Cred c-ai greşit titlul.

Este destul de simplu dar mai mergea lucrat, Z'u ăla pare un 3 şi nu stă bine.

Mai ai de învăţat.

Un background alb cu un text cu "Drop Shadow"... ce ai făcut tu e Wallpaper.

Uita-te un pic pe youtub sa vezi cum se face, dupa o sa comentezi si tu.

Un background alb cu un text cu "Drop Shadow"... ce ai făcut tu e Wallpaper.

Dupe ce unul ca tine se da cu parerea iti vine sa te lasi de toate astea..

Nu prea stiu ce sa spun, acel "B" nu prea pare a fi "b", mai mult ma duce cu gandul la "3". Mai ai de invatat. Cu timpul or sa iti iasa calumea, ai sa vezi. Succes pe viitor!

Dupe ce unul ca tine se da cu parerea iti vine sa te lasi de toate astea..

Deci până la urmă ce-i ?, Avatar sau Wallpaper... e cumva suvenirul tău un "wow" de nu pot comenta ?

Deci până la urmă ce-i ?, Avatar sau Wallpaper... e cumva suvenirul tău un "wow" de nu pot comenta ?

Pai si daca am gresit titlul trebuie sa-mi sari in cap, tu de cuvantul "Bun,, nu au auzit? Te rog sa-l inveti.

Cam slabă imaginea. Aşa cum au spus şi cei de mai sus, este un wallpaper, în nici un caz avatar. Puteai să îi dai un anti-aliasing (sharp) la text pentru că se observă acele linii punctate pe el... şi arată cam aiurea.

Numele topicului a fost editat. Cum au spus si ceilalti, este un wallpaper dar nu-i bai ca ai gresit numele topicului (se poate edita). Voi restul, nu trebuia sa ii sariti in cap acuma. Habar nu aveti ce posturi complexe sa faceti ca sa nu se considere +1 si v-ati gandit sa ziceti toti acelasi lucru. Urat din partea voastra. In legatura cu lucrarea ta, mie imi place. Fontul se potriveste foarte bine ca sa ii aplici acest efect de crom. Ai fi putut gasi un background mult mai bun pe care sa pui acest text si dupa mai umblai putin la lumini si umbre si ar fi iesit frumos.

Il mai puteai lucra , in fine , felicitari pentru munca depusa.

Good Job, You're on your way to be a designer, but not a successful one .

You have to be creative, Following everything on Youtube is what everyone can do.

so step out, and be creative. If you can't do it, don't design.

Good job .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.