Esquire ZEW Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Nu este cine stie ce dar... Imi place. Principalul ca am depus multa munca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan Constantin Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ti-a iesit bine.Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cessar Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Este ok.Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Nu știu ce să zic, dar acesta nu seamănă a avatar deloc... Încearcă și tu să urmezi niște tutoriale sau, dacă ți se pare mai ușor uită-te puțin aici. Eu îți apreciez munca și înțeleg că ești la început. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEF Travie Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Este ok.Felicitari pentru munca depusa. Te-ai pus pe spam observ, bravo. Referitor la lucrare: Avatar ? Cred c-ai greşit titlul. Este destul de simplu dar mai mergea lucrat, Z'u ăla pare un 3 şi nu stă bine. Mai ai de învăţat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shooter Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 In primul rand acela nu e un avatar, mai degraba e Large Art / Wallpaper..text-ul arata cat de cat bine..dar bg-ul e prea gol. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
H A R R I S O N Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ăsta este avatar ? Nu e cam mare pentru un avatar ? Background-ul este cam simplu, textul e scris aiurea. Nu prea îmi surâde a frumos, dar lumea observ că posteaza pentru +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Principalul ca am depus multa munca. Un background alb cu un text cu "Drop Shadow"... ce ai făcut tu e Wallpaper. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esquire ZEW Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Un background alb cu un text cu "Drop Shadow"... ce ai făcut tu e Wallpaper. Uita-te un pic pe youtub sa vezi cum se face, dupa o sa comentezi si tu. Un background alb cu un text cu "Drop Shadow"... ce ai făcut tu e Wallpaper. Dupe ce unul ca tine se da cu parerea iti vine sa te lasi de toate astea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ SpeeD Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Nu prea stiu ce sa spun, acel "B" nu prea pare a fi "b", mai mult ma duce cu gandul la "3". Mai ai de invatat. Cu timpul or sa iti iasa calumea, ai sa vezi. Succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geoo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Dupe ce unul ca tine se da cu parerea iti vine sa te lasi de toate astea.. Deci până la urmă ce-i ?, Avatar sau Wallpaper... e cumva suvenirul tău un "wow" de nu pot comenta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
S a s a Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Frumos, tine-o tot asa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esquire ZEW Posted January 25, 2013 Author Share Posted January 25, 2013 Deci până la urmă ce-i ?, Avatar sau Wallpaper... e cumva suvenirul tău un "wow" de nu pot comenta ? Pai si daca am gresit titlul trebuie sa-mi sari in cap, tu de cuvantul "Bun,, nu au auzit? Te rog sa-l inveti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCasian Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Acel B pare ca un 3, dar imi place fontul. Un wallpaper cu background alb nu cred ca si-ar dori nimeni pentru ca este orbitor. Felicitari pentru munca depusa. Succes in continuare! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExteeL Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Frumos frumos. Bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Cam slabă imaginea. Aşa cum au spus şi cei de mai sus, este un wallpaper, în nici un caz avatar. Puteai să îi dai un anti-aliasing (sharp) la text pentru că se observă acele linii punctate pe el... şi arată cam aiurea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Numele topicului a fost editat. Cum au spus si ceilalti, este un wallpaper dar nu-i bai ca ai gresit numele topicului (se poate edita). Voi restul, nu trebuia sa ii sariti in cap acuma. Habar nu aveti ce posturi complexe sa faceti ca sa nu se considere +1 si v-ati gandit sa ziceti toti acelasi lucru. Urat din partea voastra. In legatura cu lucrarea ta, mie imi place. Fontul se potriveste foarte bine ca sa ii aplici acest efect de crom. Ai fi putut gasi un background mult mai bun pe care sa pui acest text si dupa mai umblai putin la lumini si umbre si ar fi iesit frumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CR3ATIVe Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 E frumos insa puteai face mult mai mult. Puteai pune acest text pe o textura sau de ce nu pe o combinatie de texturi... ar fi aratat mult mai frumos fata de cum este acum. Oricum... felicitari pentru efortul depus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G4L FiloMel Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Felicitari, imi place la nebunie o sa o folosesc.. Poate ma vei putea ajuta candva si pe mine sa invat cate ceva... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rozay Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ideea este foarte buna iar textul este excelent,dar este cam gol mai trebuia ceva pe langa oricum felicitarii! Link to comment Share on other sites More sharing options...
I0NEL Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ideea este buna dar nu prea sta bine cu fundalul acela alb. Felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAYZE Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Il mai puteai lucra , in fine , felicitari pentru munca depusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ParadiSe Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Good Job, You're on your way to be a designer, but not a successful one . You have to be creative, Following everything on Youtube is what everyone can do. so step out, and be creative. If you can't do it, don't design. Good job . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mily Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Este destul de frumos, chiar daca nu este foarte complicat.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 Font-ul face totul, ai adaugat un efect 3D cu Alt+^>, cu cateva efecte de la LayerS, bravo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts