Jump to content

B-ZONE TV: Leo's life - Episode 1

HeadgeaR
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: Leo's life

Gen: Acţiune.

Durata: Patru minute.

Data lansarii: 27.01.2013

Scurta prezentare: Un băiat Leo a fost închis acum nouă ani la penitenciarul din Los Santos. Acum, acesta a fost eliberat şi urmează să-şi cunoască fratele, cu care urmează să petreacă destul timp.

Link catre clip:

@ Am observat câteva greşeli produse de Sony Vegas la rendering, gen unele secvenţe care nu se văd.

Edited by HeadgeaR

Pot să spun că îmi place, dar lipseşte acţiunea... ceva acolo ar fi fost foarte frumos, nu crezi? În legătură cu acele scene care ţi-au fost tăiate la rendering... alea sunt cireaşa de pe tort că arată ce făceau personajele în timpul ăla. Oricum, repet, este bună idea şi îmi place cum ai început. Aştept cu nerăbdare următorul episod!

Kira, aşa e în cam toate serialele, în primul episod nu se întâmplă prea mult. Mâine când am timp dau din nou render la clip, poate apar şi scenele acelea, nu de alta, dar nu-mi place că lipsesc. Mă bucur că-ţi place oricum.

Nu-mi plac şcenele lungi, aş fi preferat mai multe prim-planuri.

Replicile puteau fi mai bune, mult mai bune.

Ideea e bună, îmi place modul în care ai filmat cu excepţia acelei călătorii la volan când şoferul dă din mâini de parca-r fi fost electrocutat / robot.

A ieşit bine dar...puteai mai mult, ştiu asta.

Aştept partea a 2-a.

A iesit incredibil, bravo.

Astept si urmatoarea parte, +1.

Hmm, arata chiar frumos, dar din cate am vazut eu nu prea are nici-un effect dat?

Am uitat să preciez dar este al doilea meu video * laugh *.

Nu vreau să mă încurc cu efecte magifico-speciale de la început..

Edited by HeadgeaR

Imi place mult cum a iesit. Cum se numeste melodia?

Acest gen de clip nu are nevoie de effect's.

Ice Cube - Life in California. Am pus numele melodiei şi în descriere.

Mă bucur că vă place. Aştept păreri în continuare.. să ştiu pe ce să mă bazez la filmarea părţii a doua.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.