Jump to content

Denominare / Denomination

Mastertrap21
 Share

Denominare / Denomination  

462 members have voted

1. 1. Sunteti de acord cu solutia denominarii ? Do you agree upon the denomination solution ?

• Da / Yes
      340
    • Nu / No
      122

Recommended Posts

CONTRA - Nu vreau asa ceva,de mult imi era teama de aceasta schimbare.De ce sa facem schimbari acum ? De ce atata munca ? De ce atata realitate ? E destul de real asa. Parerea mea,nu comentati aiurea !

Sunt si eu PRO. Cu toata ca cu acet updata o sa fie multi "smecheri" ai servarului care o sa incerce sa ii prosteasca pe cei de level mic sau cei cu varsta intre 11-15 ani pentru ca sunt mai mici si mai usor influentabili. Dar daca adimi o sa fie pe faza si o sa le fie alaturi,nu cred ca vor exista probleme prea multe.

Buna intentia asta.

CONTRA - Nu vreau asa ceva,de mult imi era teama de aceasta schimbare.De ce sa facem schimbari acum ? De ce atata munca ? De ce atata realitate ? E destul de real asa. Parerea mea,nu comentati aiurea !

Tu spui asta pentru ca iti este frica ca nu vei reusi sa te adaptezi

Edited by STD Pestisor

Tu spui asta pentru ca iti este frica, ca nu vei reusi sa te adaptezi

Tu spui de "o sa fie multi "smecheri" ai servarului care o sa incerce sa ii prosteasca pe cei de level mic sau cei cu varsta intre 11-15 ani pentru ca sunt mai mici si mai usor influentabili. Dar daca adimi o sa fie pe faza si o sa le fie alaturi,nu cred ca vor exista probleme prea multe."

In locul tau as tace.

Nu ai inteles ce am vrut sa spun eu ...Ma refeream ca va fi de munca , o sa fie unii care o sa se adapteze mai greu etc..Valoarea banului va fi aceeasi...

Tu spui de "o sa fie multi "smecheri" ai servarului care o sa incerce sa ii prosteasca pe cei de level mic sau cei cu varsta intre 11-15 ani pentru ca sunt mai mici si mai usor influentabili. Dar daca adimi o sa fie pe faza si o sa le fie alaturi,nu cred ca vor exista probleme prea multe."

In locul tau as tace.

Nu ai inteles ce am vrut sa spun eu ...Ma refeream ca va fi de munca , o sa fie unii care o sa se adapteze mai greu etc..Valoarea banului va fi aceeasi...

Ai spus ca iti e frica de schimbare, dupa zici ca nu ti-e greu sa te adaptezi iar pe urma zici ca pt. alti o sa fie grea adapatare.

Pe bune ... iti zic eu ca n-ai la ce sa te adaptezi, totul o sa fie la fel, doar ca in loc de 1.000.000$ o sa ai 10.000$, cat despre cei noi n-ar trb sa va faceti griji pt. ca la fel cum v-ati obisnuit voi cu sistemul actual, la fel se vor obisnui si ei cu cel nou. Si referitor la munca, este aceasi !

PRO, de ce?

Deoarece consider ca economia este deja sarita...

E foarte primita aceasta denominare.

PRO, de ce?

Deoarece consider ca economia este deja sarita...

E foarte primita aceasta denominare.

Nustiu ce sa zic, pare mai real dar in acelasi timp o sa fie "aiurea" sa iei 4$ la un checkpoint de bus sau 91$-92$ la o cursa de 15.2km la trucker...

Chiar daca iei 4$ la un checkpoint, toate lucrurile pe server vor fi LA FEL DE IEFTINE.

NU va mai ganditi doar la bani, pentru ca nu vi se vor taia 2 zerouri in timp ce restul lucrurilor care implica bani (case, masini, biz-uri, fee-uri, etc.) raman la fel.

Daca vei lua 4$ la un checkpoint, vei da doar un dolar pe un hotdog. Daca luai 400$ la un checkpoint, dadeai 100$ pe un hotdog. E acelasi lucru.

Daca acum ai 100,000,000$, dupa taiere vei avea 1,000,000$, dar o masina care la DS costa 100,000,000$ va costa si ea tot 1,000,000$.

Eu cred ca unii dau contra pentru ca le plac sumele cu multe zerouri, dar la alea ar trebui sa va ganditi in viata reala, nu intr-un joc.

*Pro.

Contra

Nu mi se pare o idee foarte buna chit ca pare mai reala.Dupa parerea mea serverul e bun asa cum e.Toata lumea e obisnuita cu multe zerouri,dupa ce se vor taia ultimele 2 zerouri multa lume se va incurca si se va da totul peste cap.

Edited by Minimax3L

Sunt de acord. Unii spuneți că pentru ce atâta muncă că veți pierde bani, etc, nu este corect, nu veți pierde nimic, sumele de bani vor fi ACELEAȘI, doar că nu va fi 1 milion ci 10k, ș.a.m.d. la toate sumele de bani.

Sunt de acord cu aceasta denominare, deoarece va fi cat mai real legat de bani.

Unii dintre voi spuneti ca va afecta, ca va fi diferit s.a.md. Nu este adevarat, totul va fi normal, numai ca se vor taia 2 zerouri ceea ce este mult mai bine.

PRO!

Acord Pro deoarece nu suntem afectati cu nimic, la banii din cont vor fi taiate 2 zerouri iar preturile de pe servar la fel doar ca nu o sa mai fie in cont 1,000,000,000 or sa fie 10,000,000 nu vad de ce sa nu fie pusa in aplicare aceasta metoda...

Chiar si prin taierea a doua zerouri preturile sunt tot "mari" si ireale.

Adica, un Premier, care acum costa 35.000.000$, dupa aceasta taiere a zerourilor, va ajunge la 350.000$, ceea ce este un pret prea mare pentru o masina de genul ala. Daca ne raportam la realitate, 350k$ ar costa Infernusul, el fiind Honfa NSX, insa si asa, 350k$ tot e mult.

Mai degraba ar merge o regandire si "refacere" a preturilor masinilor/caselor/bizurilor.

Premierul, ca tot vorbim de el, sa coste undeva in jurul a 10k$ nou, cam atat fiind si Loganu', care reprezinta un bun exemplu din realitate si un bun inlocuitor pentru Premierul din joc. Si daca Premierul ar costa 10k$, Infernusul, care in prezent costa de 30 de ori mai mult decat Premierul, ar fi 300k$, ceea ce e mult mai real.

E doar o propunere, o idee.

De votat, am votat cu Pro. E o idee buna si nu va afecta cu absolut nimic.

PRO-este o idee foarte buna deoarece ar fi mai real,in realitate nu vezi o masina la pretul de 300 de mil de dolari(ex). :)

Payday-ul va ramane acelasi?

Edited by CLOD

Eu sunt pro in proportie de 100%. Cea mai buna idee existenta. Totusi o curiozitate

Daca am 7 dolari in mana cum se va face? Ma refer la cei cu bani putini.

Am răspuns mai sus la această întrebare. 7$ e o sumă infimă, așadar o să dispară. Nu o să simți dispariția a 7$ la banii pe care-i ai acum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.