Jump to content

Noile hidden-uri sa:mp 0.3 x

E u G e n 9 0

Recommended Posts

Eram sigur ca se va face un topic de genul,este Google.

Fara rautati, daca vrei suferinte.. go in alta parte. Nu toti stiu sa caute pe google, parerea mea.

On: Eu in loc de albastru [ 158 ] , acum e un portocaliu urat. :))

Eugen, si eu am avut 161, fostul 'rosu aprins' . Acum e o culoare foarte neplacuta.

Iti recomand sa-l cauti pe Kelton, sau un admin level 4 +. Pe mine, personal.. m-a ajutat Kelton. Mi-a schimbat hidden-ul ce-l aveam.

Iti recomand sa-l cauti pe Kelton, sau un admin level 4 +. Pe mine, personal.. m-a ajutat Kelton. Mi-a schimbat hidden-ul ce-l aveam.

M-a ajutat Royce.

Noile hidden-uri mi se par mult mai urate decat cele vechi... Cu o mica exceptie , acel verde de pe ultimul rand , culoarea 2. :D

SUnt si cateva culori frumoase, 175 241 205 sau 228 .

Am observat ca in joc, id-ul culorilor de la masini sunt cuprinse intre 0 si 126....Pe cand in ss-urile de pe internet id-urile sunt mult mai variate.

Stie cineva ce color id este culoarea mov ? Gen culoarea masinilor Paterno !

Am observat ca in joc, id-ul culorilor de la masini sunt cuprinse intre 0 si 126....Pe cand in ss-urile de pe internet id-urile sunt mult mai variate.

Stie cineva ce color id este culoarea mov ? Gen culoarea masinilor Paterno !

Nu cred ca se poate pune acea culoare prin /carcolor. Cred ca e hidden, si posibil sa fie hidden-ul cu id-ul 211.

Eram sigur că te vei băga tu pe aici. N-a uitat nimeni că ești egal cu 0. Eu nu pricep .. îți dai atâtea aere de om important pe aici pe forum / server ... suferi atât la toată lumea, că vezi doamne ești tu mai presus ... dar du-te și lasă-ne în pace și mai ia vreo 3 ban-uri pentru afaceri ilegale.

ON : Aveam, adică am hidden 151 pe Sunrise...era un fel de portocaliu .. acum mi se pare nașpa ... cred că o să vorbesc și eu cu un admin să mi-l facă la loc...

Desi, da, e clar ca exista Google, si ca se gasesc destul de usor culorile, poate a vrut sa clarifice situatia pentru cei ce inca nu au aflat de aparitia noilor culori, sau oamenii vor sa discute anumite aspecte ce privesc hiddenurile... de ce trebuie sa fiti rautaciosi?

Adica, altceva nu ai ce sa faci, decat sa pariezi pe topicurile care se vor deschide..nu? :))

Inchid topicul, n-are rost sa-l las deschis, ca apar certuri.. Exista topic de intrebari si nelamuriri, daca aveti nevoie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.