Jump to content

Portofoliu Daniela

Daniela
 Share

Recommended Posts

Ai lucrari foarte frumoase, se vede ca te dedici acestui 'sport', probabil si anii de experienta care ii ai in spate isi spun cuvantul. Ai lucrari curate, atent executate pana la cel mai mic detaliu, imi place stilul in care lucrezi si multitudinea de culori pe care o folosesti, inca odata, felicitarile mele !

54 minutes ago, South Eusebiu said:

Foarte frumoase aceste lucrari, felicitari pentru munca depusa. Imi place cum imbini efectele. Succes in continuare.

Multumesc :D

Daca tot raspund, mai pun ceva:

TSMQ5tA.jpg

lyOBTtr.png

Sincer mi-a fost interesant si m-am uitat la tot portofoliul, pot sa spun ca te-ai dezvoltat destul de bine, ai multi ani de practica in PS ce se vede foarte bine si chiar te felicit pentru munca ta. Te descurci foarte bine cu web design-ul, n-am cuvinte, esti bravo!

On 4/1/2018 at 12:18 AM, Mafie said:

No coment

As fi zis multumesc, dar am vazut ca ai comentat la jumatate de sectiune si.. no coment :))))

54 minutes ago, Beyond said:

Sincer mi-a fost interesant si m-am uitat la tot portofoliul, pot sa spun ca te-ai dezvoltat destul de bine, ai multi ani de practica in PS ce se vede foarte bine si chiar te felicit pentru munca ta. Te descurci foarte bine cu web design-ul, n-am cuvinte, esti bravo!

Multumesc mult pentru comentariu. Daca ai sugestii sau anumite remarci sunt deschisa sa le aud. In continuare ma perfectionez si incerc sa abordez diferite zone.

e3z8gya.jpg

DdO4OiN.png

BjdrzmE.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.