Jump to content

Portofoliu Daniela

Daniela
 Share

Recommended Posts

In afara de WOW nu am ce sa zic si nici nu sunt in stare sa reprosez ceva, adica pana sa iti vad avatarele cele incarcate sau cu efecte mi se pareau foarte naspa dar cand am vazut cum arata niste avatare de la prima si a doua pagina. WOW!

Felicitari.

Welcome back, master.

Mi se pare sau textul e cam nasol?

Ts6Dbui.png

Asta e preferata mea din cele postate mai sus:

6aJt1ta.png

O manipulare vedem si noi? :D

Thanks, thanks

:))! Si da, textul ala e nasol, era doar o cerere. Si de manipulare.. mai vedem, nu prea le am cu astea >.<.

Parerea mea o stii foarte bine... sper s-ajungi unde ti-am propus.

Mai vedem noi, timpul ma seaca...

Restul: multumesc mult

:D. O sa revin cu niste lucrari diseara cand ma bag pe laptop :)).

Thanks, thanks

:))! Si da, textul ala e nasol, era doar o cerere. Si de manipulare.. mai vedem, nu prea le am cu astea >.<.

Atata timp cat stii sa faci o astfel de semnatura, sa iei un render si sa-l integrezi ca lumea in lucrare, nu vad de ce nu ai putea face o manipulare :)

Atata timp cat stii sa faci o astfel de semnatura, sa iei un render si sa-l integrezi ca lumea in lucrare, nu vad de ce nu ai putea face o manipulare :)

La mine nu e vorba ca nu mi-ar iesi (ce modesta sunt), e vorba ca imi trebuie timp sa caut stock-uri, rendere, chestii in genul si nu am rabdare si nici ideea pentru o manipulare in marea parte a timpului :)).

Ai de capu` meu :O... No comment

Foarte reusite lucrarile, doar o intrebare. De cand lucrezi in Photoshop?

Iti ciordesc un avatar daca-mi dai voie :))

Edited by S4F Alonso

Hmm.. nu stiu cum sa o zic, si sa ma exprim.. niste creatii foarte frumoase, texte bine integrate majoritatea. Lucrari de nota 10, ai putea fi designer :)) Esti buna la photoshop, si pui suflet in ce faci.. Este frumos tot ce faci.. Fara descriere.. :)) Esti bunaa :))

Imi poti da psd de la astea doua te rog frumos :

91XqxHs.pngUNzHpWd.png

Hmm.. nu stiu cum sa o zic, si sa ma exprim.. niste creatii foarte frumoase, texte bine integrate majoritatea. Lucrari de nota 10, ai putea fi designer :)) Esti buna la photoshop, si pui suflet in ce faci.. Este frumos tot ce faci.. Fara descriere.. :)) Esti bunaa :))

Imi poti da psd de la astea doua te rog frumos :

91XqxHs.pngUNzHpWd.png

nu tin .psd-urile nici la avatarele facute de o zi-doua, dar la astea facute acum 3434 ani :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.