Jump to content

Wallpaper B-ZONE

Sp00k
 Share

Recommended Posts

V1 arata inainte de ciocnire si v2 dupa accident.

@ Lasand gluma la o parte, nu ai integrat bine textul in imainge si font-ul lasa de dorit.

Mie-mi place, ti-au iesit bine, bravo!

Edited by pH Rayze

Lăsând criticile la o parte a ieşit foarte frumos.

Respectele mele.

Măcar lui îi pasă de ceva şi se implică cât poate.

Nu sunt asa impresionat de lucrarile tale cum sunt cei de mai sus. Sa zicem ca font-ul nu ar avea nimic insa textul nu este integrat. Cinema 4D iti ofera atatea posibilitati de a edita textul, trebuie doar sa stii cum. Puteai adauga putina culoare textului, luminozitate si sa ii adaugi un material pentru reflexie, dar nu 100% si ar fi iesi mai bine. Restul ai fi putut baga in Photoshop si sa mai editezi pe ici colo cateva umbre, sa mai bagi niste GM-uri, etc. Pe langa toate astea, nu sunt sigur, dar mi se pare ca nu ai asezat textul bine pe plan. Umbra de sub E se vede mult mai puternica si mai mare decat la celelalte litere, ceea ce indica faptul ca textul este inclinat spre stanga.

Conceptul imi place, e reusit. Dar punerea lui in practica cam lasa de dorit. Oricum, V1 e cea la care ar mai trebui sa lucrezi, iar pe V2 sa o stergi. Textul ala e prea mutat, prea zburat, prea rasturnat. Calitatea imaginii nu e chiar asa buna, sincer. Se vede ca te-ai straduit cu umbra aia, dar pare ceva ciudat cu ea, pare ca nu e bine pozitionata. Incearca sa lucrezi pe dimensiuni mai mici. O dimensiune de wallpaper necesita mai multa atentia la detalii, ele iesind mai usor in evidenta.

Edited by Stepf Richter

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.