psoN Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Nick: psoN Raspuns: Medic&Rife Department Link to comment Share on other sites More sharing options...
kes Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 NIck: An0Nim Raspuns: Fire & Departament Medic Link to comment Share on other sites More sharing options...
NUSUNTLEADEA Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Nick: Maya Raspuns: Fire&Medic Departament. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Nick: [bTD]hRs Raspuns: Fire&Medic Department Link to comment Share on other sites More sharing options...
aK macabru Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Nick: macabru Raspuns: Departament & fire medic Link to comment Share on other sites More sharing options...
GonZo Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Nick: GonZo Raspuns: Departamentul $ file moca Link to comment Share on other sites More sharing options...
pH yonutz01 Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Nick:yonutz01 Răspuns:Fire&Medic Departament Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 19, 2013 Author Share Posted April 19, 2013 Câștigătorul ediției 102 este Zobar ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 103 Cuvânt: nugoths. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Florin49 Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Nick: FlorineL49 Răspuns: Shotgun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TepaN Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Nick : TepaN13 Raspuns : Shotgun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JUSTSMILE SEF Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Nick : Justsmile Raspuns : HotGuns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleTrouble Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Nick :DoubleTrouble Raspuns :Gunshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian28 Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Nick : Adrian28 Raspuns : Shotgun. 0 Back to top Quote MultiQuote Report Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 20, 2013 Author Share Posted April 20, 2013 Câștigătorul ediției 103 este FlorineL49 ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 104 Cuvânt: eenrg eetrs oosbld. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Max Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Nick: Maxtreme2008 Răspuns: Green Street Bloods Link to comment Share on other sites More sharing options...
aK macabru Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Nick: macabru Raspuns: Green Blood Streets Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Nick: psoN Raspuns: Reegn Street Bloods Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoacheruL Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Nick: xxxRoacherulxXx Răspuns: Green Street Bloods Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L Deidara Posted April 21, 2013 Author Share Posted April 21, 2013 Câștigătorul ediției 104 este Maxtreme2008 ($50.000) Felicitări! Caută-mă în joc pentru premiu. ----------------------------------------------------------------------------- Regulamentul evenimentului Descriere Acest event constă în găsirea cuvântului corect de către participanți. Voi amesteca literele unui cuvânt, iar participanții trebuie să găsească soluția corectă. De ce acest joc? M-am tot uitat la eventurile de pe aici și am observat că unul ca acesta nu există așa că m-am gândit să-l creez eu. E un event simplu care necesită gândire, de ce nu, imaginație, dar și gândire. Regulament Nu aveți voie să discutați între voi în acest topic. Respectați modelul de postare. Cine nu postează corect nu i se va lua în calcul răspunsul și va primi report. Nu aveți voie să dați edit. Nu aveți voie să faceți dublu post. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Nu aveți voie să câștigați două ediții consecutive (una după alta). Dacă ați câștigat o ediție și la viitoarea răspuneți din nou primul, postul nu vi se va lua în considerare. Acest event este dedicat tuturor playerilor și membrilor forumului care au un număr mai mare de 10 posturi. Nu aveți voie să postați de două ori în aceiași ediție. Nerespectarea acestei reguli duce la report și pierderea dreptului de a mai participa la acest event. Acest event este dedicat exclusiv și strict playerilor de pe serverul B-Zone RPG 1. Modul de desfășurare În fiecare zi voi posta un cuvânt cu literele amestecate. Se poate să postez și la două zile, și la câteva ore, depinde de programul personal și inconveniente. Fiecare ediție valorează $50.000. Sunteți obligați să mă căutați în joc pentru premiu. Voi face o mică statistică cu premiile acordate pe care o voi afișa facultativ. Cum particip și ce trebuie să fac? Tot ce trebuie să faceți ca să participați este să descoperiți cuvântul și să postați după următorul model: Nick: Răspuns: Model Ediția 0 (exemplu) Cuvânt: onuce. Succes! Răspuns Nick: [F4L]Deidara Răspuns: Cuneo. Alte precizări: Un event foarte bun. Ține-o tot așa! Model de postare Nick: Răspuns: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ediția 105 Cuvânt: pavisa fira. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW AnTiDoT Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Nick: AnTiDoT Raspuns: Avispa Rifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
PopaIon Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Nick: Popa_Ion Raspuns : Avispa Rifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted April 21, 2013 Share Posted April 21, 2013 Nick: [bTD]hRs Raspuns: Avispa Rifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
psoN Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Nick: psoN Raspuns: Apisva Fira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Struki Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Nick: BraisCatalin Răspuns: Avispa Rifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
P r i C i Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Nume : Prici18 Raspuns : Avispa Rifa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts