Jump to content

[B-zone Tv] Parodie http://clienti.b-zone.ro

CusacK
 Share

Recommended Posts

iti da si tie bobo un covrig?

Taci.

"For a good live" ?

Rezolva problemele cu limba romana, apoi incepe sa scri in engleza..

Ideea in sine pare amuzanta, doar ca nu-i filmat prea bine si nu prea are sens, prea multe culori.

Pe scurt nu-mi place.

Taci.

"For a good live" ?

Ideea in sine pare amuzanta, doar ca nu-i filmat prea bine si nu prea are sens, prea multe culori.

Pe scurt nu-mi place.

Si crezi ca imi pasa mie daca iti place tie sau nu?

Dacă nu îţi pasă părerea nimănui şi o ţii numai pe a ta nu le mai posta pe B-Zone. Clipul e doar o glumă proastă. Prea multe culori şi textul stă de asemenea prea mult.

Decat sa faci multe si nereusite, mai bine stai o saptamana sa faci un film dar sa iasa bine. Incearca sa faci ceva mai complex.

La asta lucrez dar cred ca o sa dureze ceva.....

Ai realizat ce fac multi playeri, desi era mai fain daca dintr-un perrenial iti scoteai un infernus.E bine si asa.

Acest clip nu se poate numi filmulet, el se numeste reclama, poti sa-l pui la semnatura sau .... .

Lasand la o parte greselile, filmul are doar 2 cadre cu masinile, apoi doar un font colorat cu un scris. Este plictisitor sa te uiti la el. Nu o lua in parere de rau, dar ca sa iti iasa trebuie sa te chinui mai mult.

Lasand la o parte greselile, filmul are doar 2 cadre cu masinile, apoi doar un font colorat cu un scris. Este plictisitor sa te uiti la el. Nu o lua in parere de rau, dar ca sa iti iasa trebuie sa te chinui mai mult.

Da stiu lucrez la asta. Sper ca urmatoru sa imi iese mai bine.

scrii* Ca tot te dai mare profesor de romana.

Atunci de ce l-ai postat? :|

Cam aiurea... prea colorat, zici ca-i slide d-ala cum erau pe hi5 in 2007. Si ia-ti si tu un fraps full, nu mai filma cu ala care-ti lasa watermarku' pe filmare.

Ma baiatu sa straduit sa faca si el ceva , chiar daca nu a iesit asa cum ati vurt voi cu toat nebuniile dar eu ii urez succes pe viitor .

Multuesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.