Jump to content

Problemă Steam

Share

Recommended Posts

Nume: Creative

Ce problema ai?: Am o problema cu Counter-Strike-ul din Steam.

O scurta descriere a situatiei: Dupa ce mi-am instalat Steam-ul, respectiv Counter-Strike-ul licentiat, am o problema cu "miscarea mouse-ului" ca sa pot spune asa. Mi se misca lent, desii am marit sensibilitatea modul lui de deplasare si de a misca tinta este un mod foarte ciudat ca sa pot spune asa.... Tin sa precizez ca doar pe Steam am aceasta problema, la Counter-Strike normal imi merge normal...

Screenshot: Nu este nevoie, am precizat in descriere problema.

Alte precizari: ~

Si eu am intampinat aceasta problema, tot ce am facut a fost sa cresc sensitivity din setari si sa ies respectiv reintru in joc. Nu stiu daca ai facut asta, dar iti recomanad.

Edited by qazdawn

Toti avem aceeasi problema, nu este de la tine. S-a facut un nou update si acum se misca mai realistic, mai.. nu stiu cum sa iti spun. Tot ceea ce poti face este sa maresti sensitivity din joc sau din calculator (Control Panel->Mouse->Pointer Options si setezi mai mare viteza). Toti am intampinat aceasta problema dupa update. Si din cate ai vazut cand tragi tare de mouse in stanga sau in dreapta se blocheaza putin.

Toti avem aceeasi problema, nu este de la tine. S-a facut un nou update si acum se misca mai realistic, mai.. nu stiu cum sa iti spun. Tot ceea ce poti face este sa maresti sensitivity din joc sau din calculator (Control Panel->Mouse->Pointer Options si setezi mai mare viteza). Toti am intampinat aceasta problema dupa update. Si din cate ai vazut cand tragi tare de mouse in stanga sau in dreapta se blocheaza putin.

'rar mama lor :))

Am incercat... intr-adevar se misca putin mai bine.... dar d'abia se vede diferenta...

Daca mai are cineva vre-un sfat, il astept.

Am rezolvat.

Topic inchis.

Edited by TL CreaTiVe

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.