ZEW Yulo Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Sunt foarte faine felicitari, tine-o tot asa ai +1 de la mine Mersi Oto sunt foarte frumoase lucrarile , pentru un incepator imi place cum lucrezi , arta ps'ului este foarte frumoasa si usoara cand incepi sa o inveti , bravo mult succes pe viitor . Mersi pentru incurajari,apreciez Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L ShOppS Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Otoo sunt super lucrarile tale !Succes e viitor nabete! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 Otoo sunt super lucrarile tale !Succes e viitor nabete! Mersi gay-ule ! NEW : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yusuf ZEW Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Chiar dacă nu ştiu prea multe despre PS, eu zic că mai ai destul de lucrat, lucrările sunt drăguţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syllo Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Unule creeati sunt frumoase si bine realizate altele nu... Totusi imi place stilul tau,continua sa lucrezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alpha287 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Alegeti fonturile cu grija. O lucrare impecabila poate fi stricata in 2 secunde de un text pozitionat prost si de un font ales gresit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Chiar dacă nu ştiu prea multe despre PS, eu zic că mai ai destul de lucrat, lucrările sunt drăguţe. Tu esti 0 n-am nevoie de parerea ta! P@! Unule creeati sunt frumoase si bine realizate altele nu... Totusi imi place stilul tau,continua sa lucrezi. Mersi. Alegeti fonturile cu grija. O lucrare impecabila poate fi stricata in 2 secunde de un text pozitionat prost si de un font ales gresit. Asta incerc la font-uri sa le aleg,stiu ca unele nu imi ies dar inca mai ma straduiesc mersi de sfat esti un dragut ca intotdeauna:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crank H Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Sunt tari! Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 23, 2013 Author Share Posted March 23, 2013 Sunt tari! Felicitari! Ok mersi,dar nu aici e locul de facut +1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4L POPCORN Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Esti foarte talentat in Photo Shop, se vede clar prin lucrarile tale. Dar avatarul lui [F4L]Nielsen, este genial. Perfect pot spune, scrisul iese foarte bine in evidenta. Cat despre celelalte lucrari, sunt foarte frumoase. Mult succes in continuare:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Din noile creații, cea mai buna este . În rest sunt slabe, ai pus un efect aiurea + un text prost ceea ce a rezultat un eșec. Renunță la text, se vede că nu știi să îl integrezi pe o imagine. Nu te supăra pe mine, asta e părerea mea. Orice șut în fund, e un pas înainte. Baftă! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobberT aka RobbDen Posted March 24, 2013 Share Posted March 24, 2013 Sunt foarte frumoase, felicitari. Nu stiu daca esti incepator sau ceva, dar lucrezi destul de bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 25, 2013 Author Share Posted March 25, 2013 (edited) Sunt foarte frumoase, felicitari. Nu stiu daca esti incepator sau ceva, dar lucrezi destul de bine. Da sunt incepator,multumesc. NEW : Edited March 26, 2013 by F4L oTo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEk0 Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Arata foarte bine, sunt super Se vede ca incepi sa te pricepi din ce in ce mai bine. Felicitari, ai un + Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 29, 2013 Author Share Posted March 29, 2013 Arata foarte bine, sunt super Se vede ca incepi sa te pricepi din ce in ce mai bine. Felicitari, ai un + Mersi de aprecieri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Oto ... ce îți pot spune ? Ai crescut foarte mult și ai început să prinzi experiență bravo ține-o tot așa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted March 31, 2013 Author Share Posted March 31, 2013 (edited) Oto ... ce îți pot spune ? Ai crescut foarte mult și ai început să prinzi experiență bravo ține-o tot așa. Mersi frumos sper sa am timp si sa pot evolua mai mult. Pentru ca nu prea am mai avut timp de creatii o sa pun doar una noua : Edited March 31, 2013 by F4L oTo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NimeniAltu BlackDeV1L Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Mersi frumos sper sa am timp si sa pot evolua mai mult. Pentru ca nu prea am mai avut timp de creatii o sa pun doar una noua : Ultima ti-a iesit chiar frumos ai ales bine fontul, la Finster mai puteai adauga un drop shadow 100% opacity cu setarile 1-0-1 sa aiba un contur frumos, bft:) Incearca sa faci si niste lucrari cu rendere sa vedem cam cum iti iasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kode Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 frumoase,keep it up Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted April 6, 2013 Author Share Posted April 6, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
South HOUSTON Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Wow, cat de frumos poate fi. Pe langa faptul ca ai folosit efecte superbe la avatar, textul e 'bunaciune'. Bravo omule! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted April 10, 2013 Share Posted April 10, 2013 Creatia aceasta este geniala felicitari ai crescut enorm de mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted April 13, 2013 Author Share Posted April 13, 2013 Wow, cat de frumos poate fi. Pe langa faptul ca ai folosit efecte superbe la avatar, textul e 'bunaciune'. Bravo omule! Creatia aceasta este geniala felicitari ai crescut enorm de mult. Multumesc la aman2,ala inca tind sa cred ca am avut "noroc" de mi-a iesit. Sper sa imi mai iasa si pe viitor. NEW: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts