Jump to content

Ghiceste arma / Guess the gun

ZEW Yulo
 Share

Recommended Posts

zt6kLcz.png

Ghiceste arma , m-am gandit sa fac ceva nou sau cel putin asa cred pentru ca nu am mai vazut sa fi facut cineva.

Este un event foarte simplu,eu voi adauga o poza(ss) cu o arma iar voi v-a trebuii sa ghiciti ce arma este.

In poza se va vedea doar o parte mica din arma.

Pentru inceput vor fi imagini(ss-uri) mai simple,pe parcurs dificultatea v-a creste treptat.

Pentru ca nu avem o gama larga de arme pe serverul nostru aceeasi arma poate fi de mai multe ori dar din diferite pozitii,pe parcurs o sa ma consult si cu alte persoane daca merge event-ul si voi adauga si poze cu alte arme (toate armele din SanAndreas).

Premiul este de 100.000$ / editie , o editie dureza 24 de ore sau mai mult.

Cateva reguli simple :

1. Nu aveti voie EDIT.

2. Nu aveti voie dublu-post.

3. Nu aveti voie off topic.

4. Fara comentarii de prost gust.

5. Respectati modelul de postare*.

Nerespectarea uneia sau a mai multor reguli de mai sus duce la anularea post-ului vostru.

Pe parcurs mai pot fi adaugate si alte reguli,urmariti cu atentie prima pagina.

Atata timp cat este un event fara taxa de inscriere sau alte taxe nu vreau sa aud comentarii de prost gust sau ca ati fost defavorizati.

Nu defavorizez pe nimeni,chiar daca aveti level 1 sau level 100 toti sunteti tratati la fel.

Primul care descopera solutia castiga.

Daca o persoana inainte dumneavostra a raspuns ex: Ak-47 , nu mai aveti voie sa dati acelasi raspuns,aceasta regula a fost introdusa pentru evitarea spam-ului.

Urmariti acest post pentru ca pe parcurs mai pot fi adaugate alte reguli sau informatii.

*Model de postare.

Nume(in joc):

Raspuns :

Alte precizari :

Prima editie !

Imagine : http://i.imgur.com/8GvugAj.jpg

Ceva simplu pentru inceput.Succes!

Edited by Vinnie

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.