Jump to content

RPG Factions logo - Mafias

Vittorio Salvatore
 Share

Recommended Posts

RPG Factions logo - Mafias

110g9qv.png

345eutf.png

34xhkix.png

24y0jsh.png

ehj1hk.png

15zqbfn.png

LOGO SPECIAL:

4kfd41.png

Acest logo este personalizat, continand motto-ul factiunii dar si numele membrului ce va purta logo-ul.

Pentru un astfel de logo sunteti rugati sa imi trimiteti un PM personal ce va contine urmatoarele campuri(completate):

• TITLUL PM-ului:

LOGO SPECIAL - NUME exemplu: LOGO SPECIAL - Machiavelli

• CONTINUTUL PM-ului:

Nume in joc:

Factiune:

Motto:

Arata frumos, imi place fontu', insa... am O SINGURA OBIECTIE.

Trebuia sa tragi textu' mai jos sa nu se vada lina alba de la stroke-ul layer-ului cu cladirele. Nu-mi place cum se vede, imi "sta pe ochi". Parca strica toata lucrarea.

Si, la unele factiuni, cum ar fi Tattaglia si Paterno ai pus cam aiurea culoarea pe cladiri, in rest e parfum.

La unele din ele ai folosit niste gradient-uri asa si asa, adica , daca te uiti la tataglia ( sau cum o fi ) ai portocaliu , maro si iar portocaliu , nu e greu de facut un gradient dar daca faci , fa calumea, sau poate ai vrut tu sa iasa asa whatever.

Stroke de pe text e mult prea mare, daca nu ma insel e intre 3-5, daca lasai pe 3 nu era mai bine, nu de alta dar, daca te uiti si tu , acea parte de stroke de sub text strica imaginea. Daca foloseai un gradient auriu cu alb la stroke erai boss.

Destul de frumusele dar mai mergea lucrate

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.