Swagen Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Am incercat sa fac si eu ceva simplu si frumos (zic eu), pentru comunitate. Astept parerile voastre! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcus Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 O lucrare facuta in 5 minute, nu inseamna simplitate Ai spus ca vrei sa auzi niste pareri. Parerea mea este ca este o lucrare slaba, iti si spun de ce : Este un simplu text in 3D, deci nimic special. Asta este forma de inceput, nici macar nu pot sa il numesc 3D. Pe fondul negru de pe forum, nu se vad pixeli, dar daca da cineva click pe imagine, poate observa calitatea slaba a lucrarii. Linia, se vede ca este taiata cu Eraser Tool / Brush => Nu dai dovada de profesionalism. Nu te supara pe mine dar, din critici, o sa inveti si pe viitor o sa ai lucrari din ce in ce mai bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swagen Posted March 22, 2013 Author Share Posted March 22, 2013 Recunosc ca nu a iesit prea placuta, dar mi-am dat interesul. Astazi a fost prima zi in care am deschis Photoshop + e facuta dupa tutorial. Mersi oricum, mai astept pareri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Foarte simplu, asa ceva fac intr-un minut(nu te supara), puteai adauga ceva pe acolo, un efect culorilor etc. Succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L kiNNNder Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Foarte simplu, asa ceva fac intr-un minut(nu te supara), puteai adauga ceva pe acolo, un efect culorilor etc. Succes pe viitor! Ma dar tu te bagi asa peste toti . Ca tu ai fi facut si tu ai fi dres dar nu am vazut un suvenir facut de tine... ON: Foarte frumos , mie personal imi place dar acea linie de sub nu este egala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
CBN doNNNetzZ Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 (edited) Ma dar tu te bagi asa peste toti . Ca tu ai fi facut si tu ai fi dres dar nu am vazut un suvenir facut de tine... ON: Foarte frumos , mie personal imi place dar acea linie de sub nu este egala . Iti trimit acum PM cu o lucrare asemanatoare, nu trebuia sa dai quote, cine esti? Poftim! http://oi45.tinypic.com/a2x5di.jpg Edited March 22, 2013 by Deey xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HristianBiceps Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Este destul de interesant puteai face mai mult cu mai multe culori effecte sa placa ochiului oricum good job Link to comment Share on other sites More sharing options...
RobberT aka RobbDen Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 Multumim pentru aces suvenir, dar parca era mai frumos daca foloseai o culoare mai deschisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexutzu98 Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 E o lucrare simpla care mai accepta niste ajustari [ efecte etc... ] Dar totusi frumos Felicitari . Si mai ales ca este prima creatie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rothen Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Culoarea trebuia să fie mai deschisă...anyway, felicitări pentru munca depusă. Nu uita, se putea și mai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeDBR Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Hmmmm..... este prea simplu , semnatura e la fel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piciuu Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Nu e cine stie ce , dar avand in vedere ca te-ai chinuit cat de cat ai respectele mele.Bravo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L e v i a t h a n Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Nu conteaza daca e simplu sau nu.Conteaza ca ai depus efort si ca ai incercat.Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bElzek Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Prea simplu, dar succes pe viitor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
J o n n Y Posted March 28, 2013 Share Posted March 28, 2013 Prea simplu...dar e bine.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts