Jump to content

Suvenir B-Zone

Swagen
 Share

Recommended Posts

O lucrare facuta in 5 minute, nu inseamna simplitate

Ai spus ca vrei sa auzi niste pareri. Parerea mea este ca este o lucrare slaba, iti si spun de ce :

1. Este un simplu text in 3D, deci nimic special.
  2. Asta este forma de inceput, nici macar nu pot sa il numesc 3D. Pe fondul negru de pe forum, nu se vad pixeli, dar daca da cineva click pe imagine, poate observa calitatea slaba a lucrarii.
  3. Linia, se vede ca este taiata cu Eraser Tool / Brush => Nu dai dovada de profesionalism.

Nu te supara pe mine dar, din critici, o sa inveti si pe viitor o sa ai lucrari din ce in ce mai bune.

Foarte simplu, asa ceva fac intr-un minut(nu te supara), puteai adauga ceva pe acolo, un efect culorilor etc. Succes pe viitor!

Ma dar tu te bagi asa peste toti . Ca tu ai fi facut si tu ai fi dres dar nu am vazut un suvenir facut de tine...

ON: Foarte frumos , mie personal imi place dar acea linie de sub nu este egala :)).

Ma dar tu te bagi asa peste toti . Ca tu ai fi facut si tu ai fi dres dar nu am vazut un suvenir facut de tine...

ON: Foarte frumos , mie personal imi place dar acea linie de sub nu este egala :)).

Iti trimit acum PM cu o lucrare asemanatoare, nu trebuia sa dai quote, cine esti?

Poftim! a2x5di.jpghttp://oi45.tinypic.com/a2x5di.jpg

Edited by Deey xD

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.