Jump to content

B-Zone 3D logo by Giuliano

Giuliano
 Share

Recommended Posts

Ai putea inlocui O-ul cu capul ala? Direct?

Ar arata ca dracu.

// Revenind la lucrare .. nu stiu ce i-ai fi putut face, dar joker-ul ala e din alta poveste (cel putin asa mi se pare). Intr-un fel trebuia integrat mai bine in lucrare

Eu iti voi oferi un + pentru efort.

Daca nu bagai acel cap pe litera O, cred ca iesea mai bine. Pentru ca are niste culori ce nu se asorteaza cu cele ale textului. Capul are culori inchise iar textul are culori deschise...asta-i parerea mea. Oricum e destul de dragut, bravo!

Daca nu bagai acel cap pe litera O, cred ca iesea mai bine. Pentru ca are niste culori ce nu se asorteaza cu cele ale textului. Capul are culori inchise iar textul are culori deschise...asta-i parerea mea. Oricum e destul de dragut, bravo!

Esti foarte amuzant incercand sa critici sau sa retusezi ceva ce n-ai putea face nici daca ti-as mai da 5 maini.

Acel cinema4d , bai arata bine dar avand in vedere ca l-ai facut in c4d , ti-a luat cam mult nu crezi , acu nu stiu cum o sa reactionezi la ceea ce am zis , probabil esti la inceput cu c4d din ce am vazut si in acel intro. Ai inceput cu dreptul , vezi sa nu termini cu stangul adica , continua in ceea ce faci , nu fa ca mine adica sa lasi totul balta , o sa ai nevoie de astea , poate cu timpul te dai pe 3dsmax

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.