Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ady007 - Admin 5

Imi cer mii de scuze ca postez in acest topic si sper sa nu va supar, dar vreau sa va informez cu privire la:

APLCIATII HELPER ON - MOVIE SERVER!:
http://forum.b-zone....-5#entry3222699

Daca considerati ca v-am deranjat, folositi butonul report. Nu am avut intentia de a va incurca.

Urez multa bafta pentru raport, factiunilor pasnice!

Cum o mai duceti nabii mei?Mie dor de voi, o sa revin cand o sa ia Shobo licenta ! :)))

Ai report pentru ca ai postat in topicul care nu trebuie. :))

Ce mai fac nabi? Imi e dor de voi :D

Shobo ne vedem la report a leader :) POST

Salut taxi LS, scuze ca postez aici, dar am facut o propunere, care s-ar putea sa ne ajute cand dam test log cu civilii dornici de a intra in taxi, sper sa fiti de acord cu ea http://forum.b-zone.ro/topic/220756-propunere-taxi/?p=3240798 .

Scuze pentru deranj!:D

Romana

Buna Seara, activitatea de maine 26.06.2014 ora 20:00 va fi tinuta de catre [GF]Robert, tot timpul am tinut sa duc un lucru o data inceput la sfarsit, astazi am fost la spital un membru important din familia mea, maine va avea o operatie pe creier, nu este o operatie usoara va garantez, nu mai am nici puterea si nici starea initiala sa stau in game cel putin 1-2 zile, v-as fi recunoscator daca ma-ti intelege.Nu am vrut sa anulez activitatea pentru ca tin si la voi si chiar meritati un stimulent, de aceea i-am dat premiul lui robert iar el se va ocupa, cu aceasta ocazie ii multumesc.Va doresc distractie placuta si inca o data scuze ca nu pot fi prezent, o seara placuta tuturor!

http://forum.b-zone.ro/topic/123591-los-santos-taxi-sedinteactivitati-meetingsactivities/page-5

English

Good evening tomorrow activity 06.26.2014 20:00 will be held by [GF] Robert, I always wanted to get something started again at the end, today I was at the hospital an important member of my family tomorrow will have a brain surgery is not an easy operation guarantee you, I have no power and no initial state to stay in the game.Please understand me.I don"t want to cancel this activity becouse i care, and you deserve a stimulant, so I gave the award to Robert and he wil keep the activity, with this occasion i thank.Have fun people and again sorry.A nice evening everyone!

http://forum.b-zone.ro/topic/123591-los-santos-taxi-sedinteactivitati-meetingsactivities/page-5

Romana

Buna Seara, activitatea de maine 26.06.2014 ora 20:00 va fi tinuta de catre [GF]Robert, tot timpul am tinut sa duc un lucru o data inceput la sfarsit, astazi am fost la spital un membru important din familia mea, maine va avea o operatie pe creier, nu este o operatie usoara va garantez, nu mai am nici puterea si nici starea initiala sa stau in game cel putin 1-2 zile, v-as fi recunoscator daca ma-ti intelege.Nu am vrut sa anulez activitatea pentru ca tin si la voi si chiar meritati un stimulent, de aceea i-am dat premiul lui robert iar el se va ocupa, cu aceasta ocazie ii multumesc.Va doresc distractie placuta si inca o data scuze ca nu pot fi prezent, o seara placuta tuturor!

English

Good evening tomorrow activity 06.26.2014 20:00 will be held by [GF] Robert, I always wanted to get something started again at the end, today I was at the hospital an important member of my family tomorrow will have a brain surgery is not an easy operation guarantee you, I have no power and no initial state to stay in the game.Please understand me.I don"t want to cancel this activity becouse i care, and you deserve a stimulant, so I gave the award to Robert and he wil keep the activity, with this occasion i thank.Have fun people and again sorry.A nice evening everyone!

Fii tare, incurajeaza-ti membrii familiei si veti trece peste aceasta etapa, neagra, a vietii.

Mult succes, sper ca operatia o sa reuseasca.

Romana

English

Îmi pare rău pentru tine și pentru familia ta. Știu ce înseamnă să treci prin așa ceva și este cu adevărat cumplit, să vezi cum cineva apropiat suferă atât de mult și viața lui atârnă de un fir de ață, iar tu să nu poți face nimic, este îngrozitor... Trebuie să-i fiți aproape și să-i transmiteți energie pozitivă, să-i dați curaj și să fiți puternici, asta-l va face și pe el puternic și va reuși să treacă peste operație. Mult succes la operație, sunt sigur că va reuși!

Îmi pare rău pentru tine și pentru familia ta. Știu ce înseamnă să treci prin așa ceva și este cu adevărat cumplit, să vezi cum cineva apropiat suferă atât de mult și viața lui atârnă de un fir de ață, iar tu să nu poți face nimic, este îngrozitor... Trebuie să-i fiți aproape și să-i transmiteți energie pozitivă, să-i dați curaj și să fiți puternici, asta-l va face și pe el puternic și va reuși să treacă peste operație. Mult succes la operație, sunt sigur că va reuși!

Fii tare, incurajeaza-ti membrii familiei si veti trece peste aceasta etapa, neagra, a vietii.

Mult succes, sper ca operatia o sa reuseasca.

Va multumesc amandurora pentru gandurile bune, dar si celorlalti prieteni din samp, atat din Taxi cat si din alte factiuni, operatia a fost un succes acum este la reanimare si desigur voi sta langa ea pana se va face bine, va multumesc pentru suport, distractie placuta si spor la joc!

Va multumesc amandurora pentru gandurile bune, dar si celorlalti prieteni din samp, atat din Taxi cat si din alte factiuni, operatia a fost un succes acum este la reanimare si desigur voi sta langa ea pana se va face bine, va multumesc pentru suport, distractie placuta si spor la joc!

Ma bucur sa aud, insanatosire grabnica, si te asteptam pe SAMP. :P

- Nume in joc: DarreN

- Activitate: Event surpriza.

- Data si ora: 4 iulie 2014, 20:00

- Alte precizari: Prezenta este obligatorie, ne vedem la 19:55 in HQ. O sa fac ceva diferit fata de simplele eventuri de simon spune, par impar, race; mai evoluam si noi.

Nu mai anunta eventuri cu 7 zile mai repede. Ajunge cu 2 zile inainte.

- Nume in joc: DarreN

- Activitate: Event surpriza.

- Data si ora: 4 iulie 2014, 20:00

- Alte precizari: Prezenta este obligatorie, ne vedem la 19:55 in HQ. O sa fac ceva diferit fata de simplele eventuri de simon spune, par impar, race; mai evoluam si noi.

Nu mai anunta eventuri cu 7 zile mai repede. Ajunge cu 2 zile inainte.

Rank 5, bine ca dormiti cand e vorba de dat teste, daca ati trecut la un nivel mai "inalt" nu inseamna ca doar cei de r4 dau testele, ori incepeti sa fiti activi ori schimbam foaia, ar trebui sa se simta in acest mesaj si o parte din rank 4.

Edited by South Robert

https://plus.google.com/u/0/photos/117560675824757080797/albums/6031773319891768689

Urmeaza curand sa fac un album intreg probabil si video-uri cu momente memorabile, amuzante petrecute in factiune.

Aveti topicul de imagini inchis din pacate, daca se va redeschide rog pe cineva din conducere sa puna si acolo.

Pa nabs

edit: gata, acum merge linkul

Shobo sa nu mai faci DM pe playeri, sa nu le mai dai kick si nici mute. iti fac post!

Edited by LS WhixY

In seara asta nesimtirea a atins cote maxime. Demisie ca nu ia rank, dupa se plange ca Shobo nu se ocupa.

Repet discutia de la sedinta.

Niciodata, dar niciodata NU o sa ne uitam noi cand faceti minimul de rank sa primiti up.

Cand ne uitam? Cand va remarcati in factiune. ( Asta nu inseamna 500 de comenzi ).

Daca aveti 2 luni si rank 1 sau n-ati luat rank up ganditi-va ce nu faceti bine si reparati.

Trebuie sa va implicati social, ajutand colegii, vorbind pe /f, nu doar "salut, taxi la mine", dupa 3 ore de comenzi "bafta, taxi rr".

Poate acum intelegeti, ca e ultima data cand repet.

• Nick: PaNNiK
  • Rank:1
  • Data intrarii in Los Santos Taxi Company: 21.05.2014
  • Vechime ( perioada exacta petrecuta in factiune ): Vreo 2 luni...
  • De ce doresti sa pleci din Los Santos Taxi Company?: In primul rand din cauza lui Shobo :(... Am stat app 2 luni in factiune, luam besturi la raport... nici un fw, si nu am primit si eu rank up... alti care faceau doar 50 de poze la raport in fiecare sapt au primit up... In al doilea rand nu vroiam sa fac asta, deoarece am petrecut niste clipe foarte frumoase alaturi de prietenii FaceOff,Darren,ady_adytzu,Tobe si restu, imi cer scuze daca pe alti i-am sarit... Bafta in continuare :D
  • Estide acord sa primesti FactionPunish 60/60 in caz ca nu ai petrecut 2 saptamani in factiune?: Da, dar nu este cazul.
  • Ce ar trebui schimbat: Eu cred ca Shobo, pentru ca este de foarte mult timp lider si nu mai are chef de factiune+ ca este si admin, de factiune nu se mai ocupa de loc. Shobo nu te supara pe mine ca iti spun asta... Dar asta este adevarul, Salut.

Tocmai deasta nu ai luat :) Stai linistit ca citesc oamenii destul de usor.

Va saluta barosanu, tocmai ce am aflat ca am luat 8.21 la BAC, mai am admiterea si revin in forta.

Pana una alta de maine sunt iar "back in business" :*

Vand jodko cu bacu luat, astept oferte serioase.