Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut , am o intrebare

Deoarece am intrat in factiune joi seara nu am fost obligat sa postez activitatea pe staptamana trecuta

La urmatorul raport de activitate pot posta si comenzile facute in cursul zilei de duminica , 05.07 ?

Salut , am o intrebare

Deoarece am intrat in factiune joi seara nu am fost obligat sa postez activitatea pe staptamana trecuta

La urmatorul raport de activitate pot posta si comenzile facute in cursul zilei de duminica , 05.07 ?

Salut, 05.07 a fost sambata, nu duminica. Si da, in raport ai voie sa postezi poze incepand cu DUMINICA, 06.07.2014 pana Sambata urmatoare, la ora 23:59. Raportul ai voie sa il postezi pana la ora 16:00 in fiecare duminica.

Hello everyone, I see the server OFF today, :P

What shall we do with the activity ?! :|

Edited by OthmaneCJ

RO:

Puteti incepe sa postati in topicul Taximetristul zilei .

~> cel care are cele mai multe comenzi facute intr-o zi o sa fie premiat cu 15.000$.

~>comenzile le postati ca la raport (adica sa aiba clientul, textul, sa fie in ordine cronologica etc).

~>pozele trebuie postate in topic pana Duminica ora 16:00.

ENG:

You can post in Cabbie of the day topic.

~> the first with most orders made ​​in a day will be awarded with 15.000$.

~>you can post the commands like raport ( have the client, text, to be in chronological order, etc.).

~>pictures should be posted in the topic until Sunday at 16:00.

Edited by StraniuBv

Vad ca sfaturile pe care vi le-am dat la sedinta au fost in zadar. Nu observ nimic special din partea celor de rank 3, asa ca aveti sanse de promovare egale cu 0. Un mare zero.

De asemenea daca nu vad toti rank 4+ ca se implica o sa adaug raport obligatoriu si la voi. Si o sa fie mai mare decat cel de rank 1 - 3. E ultimul avertisment. De asemenea dupa introducerea raportului o sa existe si sanctiunea de rank-down. Poate asa o sa fie schimbari.

@Seth si @Jodko, vreau sa vad activitate si din partea voastra.

Inchid topicul o perioada. Cand se va deschide, o sa fie ori mai bine, ori trec la ce am zis mai sus. :)

Buna ziua tututor, eu sunt noul coleg al vostru, sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna impreuna.

Cred ca ar trebui sa-ti schimbi numele pe forum.

@, multumesc pentru ca m-ai mentionat. Ce pot spun, sa-l porti sanatos in viitoarele posturi!

Dupa ce am facut acest logo, m-am gandit sa fac pentru toate topicurile Los Santos Taxi Cab Company. Daca vreti si voi aceasta schimbare de design, sa-mi dati un quote cu un motiv bine pus la punct pentru aceasta schimbare. Atat am vrut sa va spun.