Jump to content

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi, sper sa va acomodati si sa nu mai iesiti dupa o saptamana. Aveti grija la primul raport, pozele sa fie in ORDINEA CRONOLOGICA. Primul raport, daca este gresit, se sanctioneaza cu demitere. Daca aveti intrebari/nelamuriri nu ezitati sa le puneti pe /f, daca nu vi se raspunde intrebati mai tarziu. Nu vreau sa va sperii, dar v-am dat cateva mici sfaturi pentru binele vostru, sa nu va para rau ca dati cu piciorul unei sanse.

Noapte buna, sa aveti un somn dulce si pufos (ca blanita lui Shobo, ) =)))

EDIT: Aaaa si inca ceva foarte important. Nu faceti spam in topicul "Discutii" si nu trebuie sa aveti posturi de genu "Neata, ce faceti?" etc. Se sanctioneaza asa ceva si in cadrul factiunii. Puteti sa gasiti un subiect legat de joc sau ceva interesant daca nu are legatura cu jocul.

Ai vorbit ca un adevarat leader,meriti banat,Shobo fa-ti datoria :))))

Nume in joc: Jodko

Sedinta / Activitate: Event

Data si ora: 24.05.2014, 19:00.

Alte precizari: Eveniment - Guess the dice, prezenta nu este obligatorie, dar premiul o sa fie unul consistent si au sansa sa castige toti.

Sa nu uitati.

Edited by Jodko

Salut,ce faceti? Este primul meu post aici.

P.S : Incerc sa ajung si eu la event.

Incearca sa nu faci posturi de genul acesta cu ce faceti sau cum sunteti sau Buna dimineata. Suntem bine toti (cred) si iti uram un bine venit in taxi :*

@, Am mai zis si mai repet pentru cei noi.

Nu faceti spam in topicul "Discutii" si nu trebuie sa aveti posturi de genu "Neata, ce faceti?" etc. Se sanctioneaza asa ceva si in cadrul factiunii. Puteti sa gasiti un subiect legat de joc sau ceva interesant daca nu are legatura cu jocul.

EDIT: Neata baieti, eu ma duc sa vad niste drifturi organizate. Abea astept sa simt miros de cauciuc incins.

Edited by FCP Aragaz

Cand cresc mai mare o sa pastrez traditia familiei de a fi taximetrist :D

Enjoy ;)

P.S. Viata de taximetrist nu e monotona e chiar foarte activa cand dai e vreun nab :D

Edited by Drecsy

Daca o sa fie activitate o sa se anunte AICI cu cel putin 2 zile inainte.

Nu stiu despre ce cursa vorbesti.

Vorbeau pe chatul factiunii despre o cursa cu masinile factiunii. Stiu ca acolo se anunta.

Edited by Nexter