Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Los Santos Taxi - Discuţii / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata, asta e primul meu post aici.

Sper sa ne intelegem bine.. defapt, trebuie sa ne intelegem bine.. pentru ca am de gand sa stau o vreme pe aici :))

In mod normal sunt un spammer de 5 stele, dar o sa incerc aici sa fac posturi cat mai folositoare :))

Pwp

O să ne înțelegem destul de bine... zic eu :)) . Și eu vreau să stau mult timp pe aici, sper să nu fac greșeli.

Ne auzim IG.

Oh, salut! Postez si eu pe-aici. Ce faceti? Am postat si eu raportul, 51 de comenzi huh :)).

# salmz men, aseara am castigat event 500k al lui DH01, da no? =))

# ne auzim prin game.. ma apuc si eu de raport sa fac mai multe comenzi la raport pentru sapt. viitoare, ne auzim!

In sfarsit, dupa 2 zile fara internet, I'm back online :D

Cum sa uiti sa platesti netu 3 zile la rand? :-W

Bine că ți-ai amintit până la urmă. ;))

Mă bucur că nu trebuie să faecm raport săptămâna asta, stăm și noi mai liniștiți. :))

Salutare dragi colegi, m-am gandit sa mai postez si eu pe aici. :)) M-am apucat si eu de comenzi, am facut vreo 10 si m-am plictisit :)).

# nici bine n-am intrat in game si m-am pricopsit cu o veste buna, rank 2, yeey :)).

# ne auzim, va tzuk.

@@Shobo,

Remember

BbSU2Hj.png

&

s38ap3Y.png

Edit Vince: Shobo va ramane in factiune ca membru de onoare pentru tot ce a facut in aceasta factiune de cand a fost adaugata. Respect Shobo pentru tot ce a facut pentru factiune si pentru ajutorul dat in cariera mea si a lui Robert pe acest server. Nu vei fi niciodata uitat !

Edited by GF Vince

Nu uitati ca astazi avem activitate la ora 20:30, sper sa fiti on cat mai multi chiar daca prezenta NU este obligatorie.

Dupa cum a zis si Vince, NU mai veniti pe aici cu posturi de genul "Salut, spor la raport dragi colegi! Ne auzim in game, bafta" fiindca timp de o luna o sa plangeti dupa topicul asta.