Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut tutor!Hai ca am venit si eu de la scoala,dupa o zii PERFECTA,pot spune :))

ELLO ! Sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine, imi pare rau ca azi o sa fiu inactiv, chiar din prima zi, dar maine am teza la Romana si trebuie sa-mi invat pana deseara multe, dupa aceea programul meu va reveni la normal :)

Bun venit printre noi,Shaney!Te asigur ca o sa ai o perioada frumoasa in SF Taxi,pe care nu o s-o uiti :D Bafta la teza si te asteptam in game. :X

Salut tutor!Hai ca am venit si eu de la scoala,dupa o zii PERFECTA,pot spune :))

Bun venit printre noi,Shaney!Te asigur ca o sa ai o perioada frumoasa in SF Taxi,pe care nu o s-o uiti :D Bafta la teza si te asteptam in game. :X

Multumesc :) Hai ca si eu am facut azi 15 comenzi, in 2 ore eu zic ca e bine, cu toate ca sunt nabi care dau service taxi doar ca sa le dai repair :)) Hai ca ma pun cu burta pe carte pana deseara, ne vedem dupa 21:00, bafta la comenzi !

M-am intors si eu de la scoala, ma duc sa fac un dus si vorbim.

Daniel daca nu-mi place eventul ai incurcat-o cu mine urat!

Salut ce faceti? am facut si eu un dush o sa vin la 20:55 la eveniment..ne auzim atunci.

Speram si eu la un miracol :)) da na..

Spor la comenzi

Lasă forumul, fii atent la oră. 8-|

Salutare de la MasterChief, si tu lasa forumu si fi antena cum ia Steaua Cupa si medaliile.

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic