Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Fa sa ajungi sa fim cat mai multi! ;)

Nu am cum și îmi pare foarte rău .......

Am încercat să instalez pe laptop jocu dar se blochează doar când deschid uTorrent-u :| iar HDD-u e ars adică, arsă mufa aia, miroase a ars ..... nu pot să fac nimic .......

Nu am cum și îmi pare foarte rău .......

Am încercat să instalez pe laptop jocu dar se blochează doar când deschid uTorrent-u :| iar HDD-u e ars adică, arsă mufa aia, miroase a ars ..... nu pot să fac nimic .......

Mai încearcă să instalezi pe laptop SAMP-ul.

Ce rău îmi pare ........... :(

Nu ești singurul.

Scopul eventului era să ne strângem la Caligulas și să-ți serbăm ziua de naștere, dar..

@ LA MULŢI ANI, multă sănătate şi să ai parte de tot ce-ţi doreşti. ^^

Nu ești singurul.

Scopul eventului era să ne strângem la Caligulas și să-ți serbăm ziua de naștere, dar..

@ LA MULŢI ANI, multă sănătate şi să ai parte de tot ce-ţi doreşti. ^^

Mi-am dat seama așa putin oricum îmi plare foarte rău că v-am stricat surpriza oricum contează gestul... păcat să HDD-u meu mi-a sărbătorit ziua cu niste fum alb din mufă .. :)) oricum chiar te respect pentru gestul acesta, nu mulți ar fi făcut asta.

Rămân dator cu altă ocazia.

Ms. mult!! :*

____

Edited by rTs Adrian28

La multi ani..

A fost frumos waru-l din seara asta..

Bafta! spor la comenzi celor ce mai fac..

Mi-am dat seama așa putin oricum îmi plare foarte rău că v-am stricat surpriza oricum contează gestul... păcat să HDD-u meu mi-a sărbătorit ziua cu niste fum alb din mufă .. :)) oricum chiar te respect pentru gestul acesta, nu mulți ar fi făcut asta.

Rămân dator cu altă ocazia.

Ms. mult!! :*

____

La multi ani ma uratule și sa împlinești câți mai mult , păcat ca nu ai venit și tu la event !! dar asta este sper ca ai petrecut foarte bine ziua !!!

Buna seara . Acum am ajuns si eu de afara . Ne auzim in game si spor la comenzi.

Bine ai revenit mister Danny :))

Eu v-am pupat pe portofel am plecat la un film la televizor și după bag somn , ne auzim maine dacă e o seara plăcut noapte buna și bafta la comenzi.

Am ieşit şi eu, ne auzim mâine.

Noapte bună şi spor la comenzi!

945693_572895402742745_1420448270_n.jpg

Huaaaa, du-te la culcare.

Noapte buna dragilor, sa lasam seara aceasta magnifica, cu o singura Campioana pana laaaaaaa moartee, Fie ca drumul spre succes sa curga si sezonul viitor, Hegemonia abea incepe:

foto-coregrafia-superba-a-stelei-n-a-fost-platita-de-suporteri-detaliul-din-spatele-celor-50-000-de-cartoane_1_size1.jpg

https://www.youtube....h?v=Ae9T9qMymSY

Aşa b0$$ <3.

noapte buna tuturor, maine sper sa-mi termin raportul de activitate.

Am avut de lucru toata ziulica :-<

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic