Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Va rog nu mai faceti posturi +1 aici, astfel o sa fiti sanctionati. Cine mai face postari simple (cum ar fi minim 4 cuvinte) o sa fie penalizat.

Florin, fi atent. Mai intai cand dai un al doilea AV trebuie sa-l spui si pe ala apoi sa zici FW pt acumularea a 2-a AV-uri. Si sa-ti spun dc. Cand postezi raportul la lideri trebuie sa zici si AV-URI, cred ca ai vazut, si osa zici de ambele AV-uri acumulate apoi de acel FW. Mai inteles?

EDIT: Slatina, de ce trebuie schimbat subliderul? A? Ca am fost aman2 de acord sa-ti dam rank down si tu apoi ca un copil de 12 ani imediat i-ai dat pm lui Vinnie, rey, Kelton ca vezi tu doamne SmaraAndrey. Mi-a dar rank down aiurea. Zau? Mai mult te-ai facut de ras, mai ales atunci cand Vinnie ti-a raspuns in pm ca eu nu primesc nimic fiindca tu ai 2 ore jucate luna aceea, eram sigur ca o sa dai pm si mai eram sigur ca o sa ma injuri pe mn si pe Vlad la prt tai, dar vezi? Am mai multi prieteni decat crezi tu pe server-ul asta. Si as putea sa-ti fac si eu rau, adica sa-i dau pm lui Kelton ca u joci pe 2 conturi, pe 1 dintre ele fiind helper, dar eu nu-s un om cu 2 fete cum esti u. Prieten fata-n-fata, dar pe la spate ma injuri si dai pm.

Edited by South Smara ZEW

@, Sarmalau, explica-i intr-un PM mai detaliat.

Cat despre activitatiile de ieri, sunt dezamagit, ati scapat cu un AV de data asta, dar data viitoare va fi FW

Slatina, de ce trebuie schimbat subliderul? A? Ca am fost aman2 de acord sa-ti dam rank down si tu apoi ca un copil de 12 ani imediat i-ai dat pm lui Vinnie, rey, Kelton ca vezi tu doamne SmaraAndrey. Mi-a dar rank down aiurea. Zau? Mai mult te-ai facut de ras, mai ales atunci cand Vinnie ti-a raspuns in pm ca eu nu primesc nimic fiindca tu ai 2 ore jucate luna aceea, eram sigur ca o sa dai pm si mai eram sigur ca o sa ma injuri pe mn si pe Vlad la prt tai, dar vezi? Am mai multi prieteni decat crezi tu pe server-ul asta. Si as putea sa-ti fac si eu rau, adica sa-i dau pm lui Kelton ca u joci pe 2 conturi, pe 1 dintre ele fiind helper, dar eu nu-s un om cu 2 fete cum esti u. Prieten fata-n-fata, dar pe la spate ma injuri si dai pm.

Daca vrea ii dau pm, numai sa-mi zica

Am dat copy la mai sus ca sa vedeti toti.

Du-te si culcate ca esti obosit , joc decat pe SLATINA10 , iar contu MADALIN12 ESTE FRATELE MEU ,ai inteles sau iti desenez?P.S Am eu 12 ani dar sunt mai inalt decat tine cu 30cm .

Edited by South Slatina

@,@,

Ciocu mic amandoi ca vi-l cos. Va certati aiurea.

Smara tu nu trebuia direct rankdown - trebuia sa vb cu slatina

Slatina tu trebuia sa te mai opresti din /wank si sa iti faci treaba de rank 5 sau macar faceai altceva, iti luai un job, te apucai de /clanzones si altele.

Sunteti 2 nabi si PUNCT. :)

@, Ai report.

@, Sti de ce i-a fost scos helperul lui Madoxx? Fiindca juca de pe 2 conturi fiind acelasi ip. Nu conteaza ca joaca frateto sau varuto, nu ma intereseaza cine joaca, este helper n-are voie sa mai joace pe alt cont. Ai pm la kelton, mai bine iti tineai gurita aia de 12 ani, ca dupa sa nu plangi ca i-am dat pm lui kelton

@, Ai report.

@, Sti de ce i-a fost scos helperul lui Madoxx? Fiindca juca de pe 2 conturi fiind acelasi ip. Nu conteaza ca joaca frateto sau varuto, nu ma intereseaza cine joaca, este helper n-are voie sa mai joace pe alt cont. Ai pm la kelton, mai bine iti tineai gurita aia de 12 ani, ca dupa sa nu plangi ca i-am dat pm lui kelton

Usor draguto, nu te aprinde ca scanteia! Gata cu cearta... nu-i frumos, smara, lasa de la tine, da dovada de comportament exemplar si de educatie la rang inalt... in rest, ce mai ziceti?

@, Raule :)) Vorba aia Sarma...decat sa planga mama mai bine plange ... in fine te prinzi tu :))

Baietii eu am iesit. Succes la comenzi si sa fiti cuminti.

Maine o sa fiu cam inactiv o sa am de facut ceva treaba pe afara...sa nu plangeti ok? :)))

@, Bine ai revenit ua, imi era un dor de tine de n-am ce manca :)) hai cu caterinca pe /f :*

, si , chiar trebuie sa va readuc eu aminte ca pentru certuri de genu se da afara din factiune? sau nu trebuie? si trebuie sa va readuc eu aminte ca este topic-ul de discutii, unde daca faceti asa spam si va certati iese si mai rau? Daca nu va opriti, eu dau pm lu xtazy si o sa il iau si pe floryn pentru a va sanctiona. Suntem o factiune unita sau ne batem joc? Dar lasti-o dracului de traba. eu credeam ca tu esti cel mai "intelept" sa zicem, fiind fost lider, dar vad ca nu.

EDIT: Voi ceilalti nu mai turnati benzina in foc, ca o sa va ardeti fara sa vreti.

Edited by Itachi aka RelaXx S4F

Neata sf taxi, binev.am gasit

Vad ca e mare cearta aici... fara mine? :)):))

Voi ce mai faceti?

Inca putin si vine banchetul, dar si examenul.

Succes la raport

Ps. Telefon

Neata! Caanova bn ca esti si tu sef de pagina prima data dupa i luna si ceva:)))

Astazi mi-a promis ala de istorie ca ma asculta si trebuie sa invat....

Baaa mi-ai pocit numele :)) , pai era si timpul sa revin, v-ati cam prostit in lipsa sefului.... you know what i mean :)

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic