Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare tuturor, abia acum am reusit sa intru...toata ziua nu am avut electricitate...apoi buicameu a facut o crza ...o zi plina. Voi ce faceti?

@, Daca era unu ca asta..aoleeu, il luam acasa :)))

@, Welcome baby, ce dor imi era de tine.

@@florynn fly Pot cauta un mod. Multumesc !

Legat de numele dupa forum, o sa dau ChangeNick pe forum cand voi putea.

Pana atunci, am si pe Profilul meu Bar Log, am si semnatura cu " Arres. Designer "

@ Doar peste cadavrul meu ! :]]

Restu ce faceti ?

Felicitari si celor care au fost admisi la licee dorite, iar cei care nu au fost acceptati unde si-au dorit, sa nu zica nimic pana nu cunosc mai multe despre liceu / colegii / profesorii.

Kygz and Paharel, on 14 Jul 2015 - 01:25 AM, said:snapback.png

Salut bajeti numi dati report sunt N.Andrei.

Salut, nu mai posta mesaje asa scurte, la fel ca mai sus. Rugamintea mea este sa iti pui un nume asemanator cu cel din joc, asta este valabil pentru toti.

@florynn fly

Nu cred ca imi mai pot schimba numele dar incerc.

Edited by Kygz and Paharel

@, Neata si Welcome , fratioaree bine ai revenit, apropo poti sa schimbi numele de pe forum, ai voie doua schimbari odata la o luna parca.

@, Felicitari ca ai intrat unde ai vrut spirtarule <3 Vezi daca ma asculti? Te-am educat bine :)))

Welcome celor noi !

Buna dimineata Taximetristi !

Se pare ca acesta va fi ultimul meu post aici, ce repede a trecut timpul si cat de dor o sa imi fie. Dar , doresc sa imi iau ramas bun de la toti , va urez multa multa bafta si sper sa nu va schimbati. Poate o sa mai revin, probabil peste mult timp, acum nu-mi mai permite nic pc-ul nici timpul sa mai stau.

florynn_fly - Multumesc pentru tot , esti o persoana minunata , nu te schimba si du factiunea asta cat mai sus.

Vlad - My lover , sa ai grija de tine si intr-o buna zi sper sa-i iei locul lui florin :)) dupa ce a plecat SilviuM , tu m-ai inteles perfect si m-ai ajutat. Iti multumesc.

Arres. - Amanta mea , sa nu te schimbi ba, si sa ajungi tester si sa-i arzi pe nabi :)) mersi mult pentru clipele minunate si pentru tot ajutorul.

Vasco - Printesa ramai cu bine , sper sa pastram legatura si cand m-ai vin pe aici sa te vad cu rank 6 da?

And3y - Drag prieten sa ai grija de tine si sa nu te schimbi , din prima zi cand am intrat te-am sunat sa-ti cer sfaturi, nu o sa te uit si nu o sa uit nici ajutorul pe care mi l-ai acordat.

N.Anrei - Bine ai revenit , sa ramai aici cat mai mult si sa-mi iei locul ai auzit?

TrollFaceManiac - Primul player pe care l-am trecut la teste :) nu o sa uit, mersi mult pentru tot.

CaSaNoVa - Iubireee o sa-mi fie foarte dor de tine , sa ai grija ce faci si cui dai cuc. Multa bafta !

Mai sunteti multi carora trebuie sa va multumesc dar nu mai am timp sa stau sa scri :)) Aveti grija de voi ! Va iubesc !

@ Cu cine mai fac eu glume ?! Cu cine mai fac eu Arms pe ascuns de Fly ?! :]]

Pe cine mai fac nab si ii zic sa ia cuc ?!

Macar, o ultima parere despre acest avatar ? :

Auzi, cam multe amante si iubite ai avut aici :-W.

Nu pleca ma, o rezolvi tu cumva cu PC-ul ..

opvIOBn.png

Se pare ca acesta va fi ultimul meu post aici, ce repede a trecut timpul si cat de dor o sa imi fie. Dar , doresc sa imi iau ramas bun de la toti , va urez multa multa bafta si sper sa nu va schimbati. Poate o sa mai revin, probabil peste mult timp, acum nu-mi mai permite nic pc-ul nici timpul sa mai stau.

florynn_fly - Multumesc pentru tot , esti o persoana minunata , nu te schimba si du factiunea asta cat mai sus.

Vlad - My lover , sa ai grija de tine si intr-o buna zi sper sa-i iei locul lui florin :)) dupa ce a plecat SilviuM , tu m-ai inteles perfect si m-ai ajutat. Iti multumesc.

Arres. - Amanta mea , sa nu te schimbi ba, si sa ajungi tester si sa-i arzi pe nabi :)) mersi mult pentru clipele minunate si pentru tot ajutorul.

Vasco - Printesa ramai cu bine , sper sa pastram legatura si cand m-ai vin pe aici sa te vad cu rank 6 da?

And3y - Drag prieten sa ai grija de tine si sa nu te schimbi , din prima zi cand am intrat te-am sunat sa-ti cer sfaturi, nu o sa te uit si nu o sa uit nici ajutorul pe care mi l-ai acordat.

N.Anrei - Bine ai revenit , sa ramai aici cat mai mult si sa-mi iei locul ai auzit?

TrollFaceManiac - Primul player pe care l-am trecut la teste :) nu o sa uit, mersi mult pentru tot.

CaSaNoVa - Iubireee o sa-mi fie foarte dor de tine , sa ai grija ce faci si cui dai cuc. Multa bafta !

Mai sunteti multi carora trebuie sa va multumesc dar nu mai am timp sa stau sa scri :)) Aveti grija de voi ! Va iubesc !

Divortam! Esti gay in adevaratul sens al cuvantului ba! Atatia prieteni ai ... cred ca tu te consolezi crezand in sinea ta ca sunt femei... :)) M-ai lasat ultimu` in poezia aia care ai scris-o... RUSINE! Oricum nu pleci, am eu grija de asta.

Salut, gayz! Ce mai faceti? Va place noul update?

M-am decis sa facem o activitate vineri, ia ziceti voi, ce v-ar place mai mult dintre, Race Arena, Paintball, War Arena.

Eu ma pun sa joc un meci de CS:GO, apoi ma duc sa dau /getgift, apoi ma bag la un hentai mititel.

Apropo, daca faceti rost de harta, lasati-o aici la discutii :)

@@TrollFaceManiac, Nu plec pese ,nu scapi de mine >:)

@, Iti dau si cuc, hai in game sa ne plimbam, imi e dor deputina caterina :)) de data asta conduci tu.

@, Iei cucu :)) gata de azi ma dau pe femei :)) o sa-mi duceti dorul :))

Neata SF Taxi ! Ce faceti? Cum o mai duceti? :3

@ Usor ma .. este N.Andrei, dai si tu mai in urma cateva paginii ..

A si precizat ca nu poate da Changenick momentand, cum nici eu nu pot ...

@ Asa ba baiatule !!

Buna dimineata !

Ce faceti ma taximeveselilor ?

@, Esti sigur ca vrei sa iesi? Mie mi se pare o demisie facuta la nervi. Daca ai vreo problema cu vreun coleg in joc, ma poti contacta pe mine sau pe Floryn, si rezolvam asta in liniste.

@ Sunt 100% sigur ! Nu se rezolva, pentru ca e clar ca se favorizeaza. Si un plus, referali lui Fly au intrat pe degeaba, era clar ca intra 100%.

Poate voi revenii pe viitor, cand nu va mai fi asa.

Ce vina am eu daca Nightrunner imi posteaza mie la statusuri fara rost, si dupa, in game se da mare ca e pe referalu`lu Fly ?

Sunt multi la care nu le convine chestia asta, se afla rapid cine e pe ce referal ...

Nu dau nume cine mai e nemultumit ...

Cu ce drept imi zice el mie ca-mi pune el mie demisia ? Am zis sa-i fac o favoare ..

Eu nu aveam nimic cu el, atat timp cat el incepe, soarta.

http://imgur.com/a/VEnD7

@, Pariu sa se rezolva? De ce nu ai apelat la mine? Haide sa-ti zic cum sta treaba, daca tu vrei sa iesi din factiunea asta, doar pentru ca Nightrunner ti-a zis asta, esti un mare nob. Ai rank 3 totusi, curand vei deveni tester, chiar vrei sa iesi? De ce nu mi-ai dat PM, sau sms in joc, rezolvam imediat treaba asta, fara galagie. Cum a zis el chestiile alea, tu imediat iti pui demisia, ai rank mai mare ca el, nu ar trebui sa te cobori la nivelul lui, tot ce trebuia sa faci, era sa ma contactezi pe mine sau pe Floryn, si se rezolva totul. Mult noroc, asta daca nu ti-ai schimbat decizia.

@, Sa nu zica Arres-Gay-San ca doar cu el are ceva dayrunner ala , am dat rob si ma lua la misto, imi dadea mie lectii cum sa dau rob, ma lua la misto. Copilu nu are mai mult de 10 anisori si a descoperit SA-MP si a venit sa-mi manance mie nervii, sa mor de as avea ceva cu el daca nu ar fi asa tare in clont, pentru un rank 1, eu zic ca are cam mult tupeu, nu ca discriminez ca vai e rank mic, dar totusi , eu la rank 1 nici pe /f nu vorbeam de frica. Ma temeam ca ma musti :)))

@, Si tu , gogaie, daca mai pui demisia te tai ca pe salam ai auzit? Te enervezi din cauza unui nab de level 12? Serios? Ia si stai relax, o sa ii vina mintea la cap cand o sa inceapa colegii sa isi faca nervi pe el, nu numai pe mine ma enerveaza. Si ca sa nu se creada ca am ceva cu referalii omului, poate sa-i aduca pe toti , dar sa fie baieti cu simtul umorului, sa tina la gluma , si sa fie seriosi, poate sa aive si 8 ani atat timp cat are un comportament decent, asa ca hai la mine sa te pup si-ti trece :))) COMBO CUC !

@@South Vasco, Se pun boy ca si eu am comenzile cu fare 10 si 15. Maine ma pun si eu sa fac cateva comenzi :)) mai fac de o paine lamagar :))

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic