Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

mi-a placut despre tine ca ai simtul umorului, si nu suferi de pozitie, ceea ce este un lucru maret, foarte putini nu si-o iau in cap in astfel de situatii

felicitari pentru ce-ai realizat !

image.png

Aici se sfarseste si cariera mea de lider al factiunii, va doresc mult succes, ati fost cei mai buni membri pe care si-i poate dori un lider.

Mai jos voi enumera persoanele care m-au ajutat foarte mult si au tot respectul meu:

• Mr.Andrew.
  • Catalin1994
  • Tomyy
  • Turner
  • Andreiy.
  • Xtazy
  • eroare
  • [sQ]Qwerty
  • Bogdanutzz10
  • Cerry.
  • Patrunjel
  • Retrax
  • Iulian1996
  • Bullz007
  • Alcolus
  • Mr.Kassadin

Astept un PM de la fiecare in care sa-mi descrieti perioada petrecuta in San Fierro Taxi sub conducerea mea.

Sunteti si veti ramane "sefii din San Fierro".

Cu drag,

San Fierro Taxi Company Owner Daniel. ( 02.04.2013 - 06.10.2013 )

"Safe, fast and yellow"

image.png

O4ijc60.png

Edited by Daniel96

Salut si scuze ca ma bag pe aici, dar am fost si eu ceva luni bune in SF Taxi si vreau sa va strang mana tuturor celor care l-ati ajutat pe Daniel pe parcursul carierei lui. Imi pare rau si vreau sa va cer iertare din nou voua (Rares si restul care mai sunteti aici vechi) si mai ales lui Daniel pentru plecarea mea neasteptata acum ceva timp, ma rog, asta am discutat de multe ori si e clar ca apa deja. Va urez succes tuturor cu noul lider, cu noua factiune. Dar, indiferent cine conduce factiunea asta, tot o sa ramana cea mai frumoasa pasnica pentru mine! :* Daniel, daca mai ai de gand sa joci, stii unde esti bine venit, sper :) Si la fel si tu, Rares, daca te-ai gandit sa treci prin mafii :D Succes inca odata tuturor baieti!

Cateva poze si amintiri cu Daniel si alti fosti/actuali membrii ai factiunii:

Al vostru Ex:SF Dispatcher, Alcolus

@, Din pacate nu am avut ocazia sa te cunosc, dar am auzit ca ai fost un lider excelent. Iti urez succes in viata! Multumesc pentru sansa acordata. Nu uita, caine pana la moarte!

Salut la toata lumea. ''salut'' in sensul de ''la revedere''. Avem un lider incapabil. Ultimul meu post aici : Tomyy, pe tine nu pot sa ma super, fiecare om are starea lui. Cum incepi, asa termini. Nimeni nu te-a dorit, toti si-au batut joc de tine si mai ales ai vazut poza ''Daniel are valoare, tomyy e **** si moare. Daca ai ales din 30 de membrii sa ma demiti pe mine, ne vedem noi, iti garantez. Va salut, si sa va aduceti aminte de daniel

Edited by Bogdan R

Salut la toata lumea. ''salut'' in sensul de ''la revedere''. Avem un lider incapabil. Ultimul meu post aici : Tomyy, pe tine nu pot sa ma super, fiecare om are starea lui. Cum incepi, asa termini. Nimeni nu te-a dorit, toti si-au batut joc de tine si mai ales ai vazut poza ''Daniel are valoare, tomyy e **** si moare. Daca ai ales din 30 de membrii sa ma demiti pe mine, ne vedem noi, iti garantez. Va salut, si sa va aduceti aminte de daniel

Nu ca vreau sa par ca pup cum ai zis tu :)), daca nu-l cunosti pe Tomyy, n-ai de unde sa sti. E destul de capabail sa conduca factiunea, nu degeaba a avut rank 6, oricum, treaba ta. *Nimeni nu l-a dorit? Daniel. l-a propus. Ce a fost aseara a fost un ultim salut pentru Daniel., si nu cred ca ai fost demis asa degeaba. :* Edited by Retrax

@, cu respect iti urez multa bafta in continuare. Un prieten cu care m-am inteles mereu bine, un prieten care m-a ajutat. Cat ai fost la conducerea acestei factiuni ai dat dovada ca nu degeaba ai fost alesul. Ai dovedit ca ai putut conduce factiunea fara probleme, ai ridicat-o la un standard foarte mare in aceste 6 luni frumoase.

Tot ce pot sa spun este ca eu am ajuns unde mi-am dorit dintotdeauna si vreau sa dovedesc ca nu degeaba am fost ales liderul acestei factiuni minunate.

P.S.: Pentru nestiutori, eu aseara am glumit cu tot ce-am spus, degeaba v-ati pus semnaturile alea. Unii au crezut, iar unii au stiut ca a fost doar o simpla glumita.

P.S.: Pentru nestiutori, eu aseara am glumit cu tot ce-am spus, degeaba v-ati pus semnaturile alea. Unii au crezut, iar unii au stiut ca a fost doar o simpla glumita.

Degeaabaaa!! Nu te scoti acuma. :)

Congtaz pt functie.

image.png

Aici se sfarseste si cariera mea de lider al factiunii, va doresc mult succes, ati fost cei mai buni membri pe care si-i poate dori un lider.

Mai jos voi enumera persoanele care m-au ajutat foarte mult si au tot respectul meu:

• Mr.Andrew.
  • Catalin1994
  • Tomyy
  • Turner
  • Andreiy.
  • Xtazy
  • eroare
  • [sQ]Qwerty
  • Bogdanutzz10
  • Cerry.
  • Patrunjel
  • Retrax
  • Iulian1996
  • Bullz007
  • Alcolus
  • Mr.Kassadin

Astept un PM de la fiecare in care sa-mi descrieti perioada petrecuta in San Fierro Taxi sub conducerea mea.

Sunteti si veti ramane "sefii din San Fierro".

Cu drag,

San Fierro Taxi Company Owner Daniel. ( 02.04.2013 - 06.10.2013 )

"Safe, fast and yellow"

image.png

Bafta frate!

Sunt mandru ca am facut parte din nebunia asta de aici si ca am reusit sa te ajut, am fost si vom ramane cel mai unit si cel mai bun grup de smecheri care a existat.

M-ai facut sa plang cu pozele astea si cu tot ce ai zis...

EDIT: Era sa uit, REMEMBER Daniel., cel mai bun lider care a existat vreodata!

Edited by RTS MrAndrew

@, Haha, la asa cerere in casatorie, sigur accepta :))

da ?

draga mea Deliutza, iti dedic o poezie

" Când sufletu-mi noaptea veghea în estaze,

Vedeam ca în vis pe-al meu inger de paza,

Incins cu o haina de umbre si raze,

C-asupra-mi c-un zimbet aripele-a-ntins;

Dar cum te vazui intr-o palida haina,

Copila cuprinsa de dor si de taina,

Fugi acel inger de ochiu-ti invins.

Esti demon, copila, ca numai c-o zare

Din genele-ti lunge, din ochiul tau mare

Facusi pe-al meu inger cu spaima sa zboare,

El, veghea mea sfinta, amicul fidel ?

Ori poate !... O,-nchide lungi genele tale,

Sa pot recunoaste trasaturile-ti pale,

Caci tu - tu esti el."

Marry me dear!

Edited by sociopath

Degeaba daca nu i-ai bagat-o pasta:

"Esti frumoasa ca o stele

Tu mi-ai rupt inima-n doi

Toate sufletele mele

Bate pentru tu si noi!"

Buna ziua tuturor, ce faceti? ;;)

Putin mohorat pe aici, dar s-a incalzit si e mai bine pe aici. Tu ce faci? :)

Putin mohorat pe aici, dar s-a incalzit si e mai bine pe aici. Tu ce faci?

Ce sa fac, la fel sau chiar mai mohorata ca tine, in rest....sunt ok :-<

Degeaba daca nu i-ai bagat-o pasta: "Esti frumoasa ca o stele Tu mi-ai rupt inima-n doi Toate sufletele mele Bate pentru tu si noi!"

Cate fete ai cucerit cu asta?:O

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic