Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut SF Taxi! Asta este ultimul meu post in aceasta sanctiune ca lider al vostru ( mai postez pana imi scoate liderul, no problem, dar zic asa :)) )A intervenit deja monotonia si ca lider si ca membru, cel putin pentru mine, eu care m-am crezut cu voi un membru si nu un lider care sa va umple de FW sau sa va ameninte. Ce sa zic..., sincer, nici nu stiu ce sa zic. Parerea mea este ca am ridicat aceasta factiune, pe care am facut-o cea mai activa companie de taxi dintre cele 3. Mi-am ales membri cu grija si am cautat sa-mi aduc persoane care stiam ce caracter au si cel mai important pentru mine sa nu fie post-hunteri in aceasta "familie".

Sper ca urmatorul lider ca va urma dupa mine sa mentina factiunea unde am lasat-o chiar si mai sus ca nu ma supar :)

SF TAXI THE BEST : http://imgur.com/Al4FDBT,GO1J8jC,1eBZpAg,OfsKuQk,ZKD8l3q,MGVUUNa,lhsCs9t,LDftMjG,o3JLtGW,dEp0GTe,zEJ5lux

Apropo, o sa raman rank 5 :*

Remembers SF Company Owner SmaraAndrey.

Edited by South Smara ZEW

Salut SF Taxi! Asta este ultimul meu post in aceasta sanctiune ca lider al vostru ( mai postez pana imi scoate liderul, no problem, dar zic asa :)) )A intervenit deja monotonia si ca lider si ca membru, cel putin pentru mine, eu care m-am crezut cu voi un membru si nu un lider care sa va umple de FW sau sa va ameninte. Ce sa zic..., sincer, nici nu stiu ce sa zic. Parerea mea este ca am ridicat aceasta factiune, pe care am facut-o cea mai activa companie de taxi dintre cele 3. Mi-am ales membri cu grija si am cautat sa-mi aduc persoane care stiam ce caracter au si cel mai important pentru mine sa nu fie post-hunteri in aceasta "familie".

Sper ca urmatorul lider ca va urma dupa mine sa mentina factiunea unde am lasat-o chiar si mai sus ca nu ma supar :)

SF TAXI THE BEST : http://imgur.com/Al4FDBT,GO1J8jC,1eBZpAg,OfsKuQk,ZKD8l3q,MGVUUNa,lhsCs9t,LDftMjG,o3JLtGW,dEp0GTe,zEJ5lux

Apropo, o sa raman rank 5 :*

Remembers SF Company Owner SmaraAndrey.

Chiar îmi pare foarte rău că lași liderul. Ai fost primul lider care a avut încredere în mine și mi-ai acordat o funcție foarte importantă în acestă facțiune și anume, cea de Dispeatcher și de Shift Supervisor.. Cât, despre facțiune, ai organizat-o foarte bine, drept urmare am câștigat B-Oplimpiada. Și, în plus, ai fost lejer cu noi și la fiecare reclamați / PM ai încercat să ne aperi. Știu, și sunt sigur, că toți credem aceleași lucruri despre tine, sper să ținem legătura după... REMEMBER SF Taxi OWNER SmaraAmdrey. !

P.S. Îmi pare rău pentru greșelile gramaticale, sunt de pe telefon.

Edited by S n a k 3

Un nab ai fost, un nab esti si un nab vei ramane. Nu zic la revedere sau remember pentru ca ramai rank 5 la noi si nu cred ca noul lider va fi imptriva. Esti nab si acum, tine minte asta.

Edit: Numa voi sa puneti muzica?

Edited by Itachi aka RelaXx S4F

@,

Fain muzica, da' ce zici de asta?

Noapte buna gayz, miercuri ne vedem la cele doua activitati.

Sarma, nu ma fa sa plang :(

Edited by Vlad R

nu e corect, stii ca Three Days Grace este printre trupele mele favorite.

Din fericire, si Papa Roach se afla acolo, so

@, BA TU VREI SA TE INJUR DE MAICA-TA? BA TU VREI SA ITI ZBOR DINTII MA? DC LASI LIDERU? BAAAAAAAAA

MI-AI FACUT ZIUA(MARTI) MAI PROASTA. X( x( . DOAMNE BA, ASTA E NEBUN FRATILOR, ARE GARGAUNI IN CAP.

BA SMARA BA... Nu am ce sa zic, ai fost, esti si voi fi precenu meu sarma, esti un copil de nota 11, si un lider capabil, mi-a facut placere sa lucrez cu tine. Iti multumesc si pentru rank-uri. Succes, lasa ramai rank 5, bam bam bam :)

@,

E super trupa, nu stiam de ea :))

Neata gayz, ce faceti? Eu n-am mers azi la scoala ca trebuie sa merg la spital la consultatie, ca mi-au taiat din deget :(

Da' no fi bai, viata asta e o...

Ne auzim mai tarziu, salut.

Apropo am GTA 5 <3

Salutari taximetristi. Ce faceti?

Eu mi-am facut deja jumate din raport <):) .

Neata baieti! Ce ziceti ma ajutati? Sa-l terorizam un pic asa.

Placerea va fi de partea mea.

Legat de decizia ta, o respect pentru ca te inteleg. Si eu stiu cum e sa fi lider si imi aduc aminte ca aveam momente si eu in care ma saturam de responsabilitati. Totusi o sa iti para rau intr-un viitor, dar nu pretuiesti ceva pana nu il pierzi, sti? (In cazul tau il lasi). Si crede-ma ca nu zic prosti. Daca si tatal factiuni asteia ti-a zis asta...:

c9iR5HR.png

Anyway, cu lider fara lider, merele acelasi gust are. :))

@, Eu care creadeam ca sunt singurul rocker de aici :)) Inceara si The Gazette sau Motiones in White sau System Of A Down, Led Zepelin, Nickle Black

@, Acelasi Smara ramasi si fara lide :)) da ma bag :)) il bagam in sperieti chiar din prima zi ? :))

Salut SF Taxi am scapat de teza la franceza aleeluiaa :)) Ne auzim in game.

@, Eu care creadeam ca sunt singurul rocker de aici :)) Inceara si The Gazette sau Motiones in White sau System Of A Down, Led Zepelin, Nickle Black

@, Acelasi Smara ramasi si fara lide :)) da ma bag :)) il bagam in sperieti chiar din prima zi ? :))

Salut SF Taxi am scapat de teza la franceza aleeluiaa :)) Ne auzim in game.

Cati mai sunt si nu ii stii tu =))

Din trupele de acolo numai The Gazette nu am auzit, in rest ascult.

Video:

@, Stiu mai multe dar astea is preferatele mele, ma rog....pe langa Linkin Park ,Hot red Chilli Pepars, ascult si clasica...dar foarte rar...eu is metalist :))

Gata raportul :)) Ma pun la trucker putin...sa adun niste vaerzisori :))

Felicitari Floryn si succes cu liderul! Parca ieri vedeam cum este ales Mihaittza lider, sau Darren, sau Dado, sau Smara, sper sa faci treba buna ca si ei. Ai grija de factiune, si normal ca eu si cu restul membrilor te vom ajuta ;)

Va multumesc pentru urarile primite din partea voastra, asta intentionez sa fac, asa cum vreti si voi, o factiune unita si faimoasa. Sper sa nu existe probleme si nici accidente care sa rezulte la o proasta intelegere.

Edited by florynn fly

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic