Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna dimineata!

In sfarsit o zi libera, fara invatat sau altecele. Tot este o zi cu stres pentru ca azi primesc teza la mate si chiar sunt curios de nota, ori imi stric ziua, ori o fac mult mai fericita :))

Ne auzim in joc, succes la comenzi!

Va salut si eu in dimineata asta noroasa. La mine s-a cam stricat vremea de ieri, a plouat, a fost frig si cred ca asa va fi si azi .. :(

Tot este o zi cu stres pentru ca azi primesc teza la mate si chiar sunt curios de nota, ori imi stric ziua, ori o fac mult mai fericita :))

Si mie imi aduce teza la bio azi :-S . Sper sa iau si eu un 6-7 acolo.

Bună dimineaţa!

Acum m-am trezit şi eu, mănânc ceva şi mă apuc de învăţat.

Spor la comenzi!

Tot este o zi cu stres pentru ca azi primesc teza la mate si chiar sunt curios de nota, ori imi stric ziua, ori o fac mult mai fericita.

Iei 10!

Ma duc si eu la culcare, noapte buna!

Parca eu eram seful tau :-W

Si tu si ell :D:)) amandoi :))

acum am venit si eu de la scoala ce faceti?

Salut ce faceti? Eu am facut niste comenzi...am luat o pauza si cred ca ma bg din nou :)

Salutari baietii,acum am venit de la scoala!Aragaz,cum a zis Daniel,stai in banca ta,ca stai bine! :)) Serios acum,nu pleca :(

Crezi ca eu nu vreau sa raman?

Crezi ca daca voiam sa plec nu plecam mai de mult?

Asta e, ce sa fac daca domnul Cabbie nu are loc de mine si tot il freaca (sa nu zic mai urat) grija de ce vorbesc eu pe /f .

Buna seara baieti, am ajuns si eu acasa de la liceu. M-a prins o ploaie pe drum.. :))

Crezi ca eu nu vreau sa raman?

Crezi ca daca voiam sa plec nu plecam mai de mult?

Asta e, ce sa fac daca domnul Cabbie nu are loc de mine si tot il freaca (sa nu zic mai urat) grija de ce vorbesc eu pe /f .

Calm aragaz, numai acorda atata atentie si nu te mai enerva aiurea. Nu are rost, cum a zis si Daniel, nu va suportati nu va mai vorbiti.

Nu iesi din factiune pentru altii, lasa-i pe ei sa iasa, asa eram si eu, stii asta, si faceam o mare greseala.

# Ne auzim in joc, succes la comenzi!

Edited by BTD Weez

nu stiu ce se intampla, dar de cand a fost noul update se circula aiurea in Los Santos si parca si masinile explodeaza mai rapid :(

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic