Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Descrierea mea,putin mai lunga,daca vreti sa cititi
;)
Scuze de dublu post!

Alcolus

zPFAUzE.png

SF Cabbie

Ma numesc Victor,am 14 ani si locuiesc in Deva.Momentan sunt inca in gimnaziu,la Liceul Teoretic "S. Dragoi".Sunt o persoana vesela,glumeata si un simt al umorului destul de dezvolat.Imi place foarte mult sa ies in oras cu prieteni/prietene,sa joc biliard,sa merg la strand(vara) si sa ma joc SA:MP si alte jocuri(LoL,DOTA,CS:GO,World of Tanks etc).Nu am practicat sporturi/lupte pana acum,dar imi place sa joc fotbal in special.Nu pot spune ca am o asa zisa echipa favorita,dar am una care o prefer mai mult,Chelsea!

Povestea mea pe B-zone incepe in august,anul trecut.Impreuna cu Andreilolzaa,am hotarat sa dam o sansa acestui joc,necunoscut noua pana la momentul de fata.Amandoi invatam incetul cu incetul ce se intampla in acest joc,chiar daca pentru noi,la momentul acela (level 2-3) jocul insemna 20 de checkpoints cu masina de gunoi.Desigur,dupa cateva saptamani,am reusit sa fiu acceptat in
TTC
de catre
Taryd0n
,pe atunci lider.Fiind la inceput,nu am realizat bine ce inseamna o factiune,asa ca,din prostie,am parasit-o dupa 2 saptamani.
Un nou capitol din cariera mea incepe in Tattaglia,condusa de Rzr.Marius si Dr.Carter ( acum [F4L]Carter) .Am ajutat aceasta mafie si pe Carter cu tot ce am putut,am invatat impreuna cu Mefx,Noway25,Bercea17,Andreilolzaa,bunicu,.Mr.Chrys si multi altii ce inseamna o mafie,am invatat sa tragem cu Deagle si apoi cu Ak,am invatat strategii de war,dar ce este mai important,am invatat ce este o mafie adevrata pe acest joc!
Din nou,dintr-o prostie,am abandonat aceasta mafie,pentru a aplica in PD,pe atunci aveam level 18 cred.Dupa ce am trecut testul lui Teylo ca prin urechile acului (2.5/3) am inceput incetul cu incetul sa invat si aceasta factiune.Din pacate,dupa doar doua saptamani am pus capat,pentru un timp,carierei mele pe B-Zone.

Un nou inceput,SF Taxi
!Dupa 4 luni de pauza,am decis sa ma reapuc de SA:MP.Datorita lui Daniel. nu am ramas foarte mult "pe baca civililor" deoarce am fost acceptat foarte repede si am fost primit aici cu drag.Momentan detin rank 3 (SF Cabbie) si vreau sa ajut cu tot ce pot aceasta factiune minunata!

Ce insemna un pariu pierdut in TTG =)):)) : http://i.imgur.com/VYQOYh.jpg

Edited by BGF Alcolus

Noroc!

Acum am ajuns şi eu acasă, mănânc ceva şi intru în joc.

Spor la comenzi!

@ Aştept descrierile prin PM până duminică.

Daniel,am pus-o la discutii mai sus ca am pus si poza si culori care nu se vad prin pm...

Salutare baieti!

Am ajuns si eu de la scoala de vreo jumatate de ora si intru in game imediat dupa ce mai bantui pe forum :)) Am facut la scoala azi de mi s-a urat :))))) o ora si 2 le-am jucat carti ca n-a venit profa apoi din nu stiu ce motiv ne-a trimis acasa.

Spor la comenzi!

Am ajuns si eu de la scoala de vreo jumatate de ora si intru in game imediat dupa ce mai bantui pe forum :)) Am facut la scoala azi de mi s-a urat :))))) o ora si 2 le-am jucat carti ca n-a venit profa apoi din nu stiu ce motiv ne-a trimis acasa.

Trebuia să stai la școală, chiar dacă te-a trimis acasă 8-|

Salut am ajuns si eu acasa adica am ajuns la 14:30 :)) dar acum mam trezit.. intru in game cat de curand! voi ce faceti?

Salut, back de la scoala..cea mai grea zi din saptamana e miercuri...

Ma duc sa mananc si eu si ma apuc de cateva comenzi apoi invat pentru teza de luni.

Spor la mai multe comenzi !.

Noroc! Am ajuns si eu acasa. Ce faceti?

Usor usor trec tezele, iubesc perioada asta cand scap de tot, abia astept vacanta!

Ne auzim in joc, succes la comenzi!

# Apropo. nu va mai faceti poze la descriere, ele se pun automat, datii lui Daniel decat descrierea, de restul se ocupa el.

Salut baieti, m-am intors de la scoala, iau 8 sau 9 in teza la mate!!!!!!!!!! :X

Voi ce faceti, eu unul astept finala Europa League cu o sticla de bere si niste seminte :))

Salut baieti, m-am intors de la scoala, iau 8 sau 9 in teza la mate!!!!!!!!!! :X

Voi ce faceti, eu unul astept finala Europa League cu o sticla de bere si niste seminte :))

Bine ai revenit bafta la Meci hahaha

Baieti eu vam lasat mai vorbim am plecat la antrenament bafta la comenzi ne auzim maine

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic