Jump to content

🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Se pare ca aici se termina cariera mea de taximetrist :( Acel ban a fost dat pe nedrept nici nu mi-au aratat dovezile,dar chiar si asa nu va voi uita,nu voi uita colegialitatea si caldura cu care am fost primit dar nici momentele amuzante alaturi de Daniel,Andrew si restu factiuni .

Mi se pare farte nedrept sa iau ban aiurea si nici macar sa nu-mi arate dovezile :|

Mi-a facut placere sa fiu in accest colectiv si poate intr-o zi ne vom reintalni :)

Daniel tin sa iti multumesc pt sansa acordata,si sper ca nu te-am dezamagit in acceste 4 saptamani in care m-ai avut ca membru !

Va saluta Jizzy. pe toti %20br=

Bafta Jizzy., mai departe.

Ce mai faceti ? Eu sunt la scoala la info..la 18:00 ajung si eu acasa ca mai am sport :X

Spor la comenzi. !

Noroc!

Ce mai faceti ? Eu sunt la scoala la info..la 18:00 ajung si eu acasa ca mai am sport :X

De la un timp faci cam mult spam la discuţii.

PS: Hai cu pagina 69!

Se pare ca aici se termina cariera mea de taximetrist :( Acel ban a fost dat pe nedrept nici nu mi-au aratat dovezile,dar chiar si asa nu va voi uita,nu voi uita colegialitatea si caldura cu care am fost primit dar nici momentele amuzante alaturi de Daniel,Andrew si restu factiuni .

Mi se pare farte nedrept sa iau ban aiurea si nici macar sa nu-mi arate dovezile :|

Mi-a facut placere sa fiu in accest colectiv si poate intr-o zi ne vom reintalni :)

Daniel tin sa iti multumesc pt sansa acordata,si sper ca nu te-am dezamagit in acceste 4 saptamani in care m-ai avut ca membru !

Va saluta Jizzy. pe toti %20br=

Bafta in continuare!

Daca chiar ai folosit e greseala ta si trebuie sa-ti fie invatatura de minte, daca nu ai folosit nu stiu ce sa zic...

Aragaz nu te uita :))

Salutare! Am ajuns si eu de la scoala (:| E vineri si ziua de azi a trecut mai greu decat saptamana in sine :-S.

Avatar nou :> poza e de la un event LMS facut duminica seara daca nu ma insel :-?

Edited by RTS Aragorn

Fratilor am observat ca, de cand au scazut dramatic preturile masinilor la DS nu m-ai avem comenzi ..

• South Flacko changed the title to 🚖 San Fierro Taxi - Discuții / Discussions ✍️
  • aky9 unpinned this topic