Jump to content

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️


Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata! Am observat ca se posteaza tot mai rar pe aici, dragi taximetristi nu un post pe saptamana, va rog! :))

 

Ce mai faceti? Eu mai stau putin si ma pregatesc de scoala, ne auzim pe la 20:30. Bafta la comenzi!

Edited by uV DerecK
Link to comment
Share on other sites

Salutare! Ai dreptate Uv Dereck se posteaza destul de rar. Presupun ca toata lumea e destul de ocupata cu scoala, raportul sau nu stiu ce.

 

Restu ce mai faceti? Eu am dat un test predictiv la engleza de 80 de intrebari :(, daca am nimerit pe acolo ceva voi afla urmatoare ora de engleza :).

Edited by Roberte
Link to comment
Share on other sites

Salutare..ce mai faceti? =)) vorba lu' Dereck..sa mai postez si eu ceva pe aici ca nu am postat de mult =))

V-ati acomodat cu noi colegi (pt cine e cazul =)) ) ?

Eu ma simt bine cu ei..singurul dezavantaj e ca nu gasesti unu' ce sa joace SA:MP =)) Cand le spui ca joci SA:MP iti raspund: "Tu nu ai auzit de gta 5?" =)))

Imi termin si eu temele si alea-alea si cred ca intru mai deseara sa mai fac niste raport...Bafta, si spor la comenzi :*

Link to comment
Share on other sites

Salutic, nu am mai postat de mult pe aici, am zis sa mai postez si eu cu aceasta ocazia, aici niste amintiri de neuitat, imagini frumoase zic eu. )) !

 

http://imgur.com/a/2OtNK

Salut! BlasT zimi si mie dimensiunile de la timerul renko, mersi. :*

 

Ce mai faceti? Vad ca avem un nou coleg englez. Welcome!

Link to comment
Share on other sites

Mama, ce faceti ma ? Acuma am venit si eu din club de la o sisha, ma bag si eu la somn ca maine este kirmes alea alea, bafta, noapte buna. INACTIVILOR !

Dami ma nobule odata dimensiunile alea, aici sau le wapp ca ma bag la somn mai incolo.

Noapte buna all!

Link to comment
Share on other sites

@@Madutzu99 ADM, nu trebuie neaparat sa reinstalezi windows. Se poate scoate acea verificare de licenta.

 

Ai apucat sa reinstalezi windows?

 

Nu e mare lucru sa schimbi windows, inainte nu stiam cum acum stiu totul cap coada.. e mult mai ok o schimbare de windows la 4-5 luni decat un antivirus piratat care iti spune ca nu ai virusi.. stergi toate partitiile si gata. :D

Link to comment
Share on other sites

@, uite aici ceva care te poate ajuta. Daca ai nevoie de acele programele si vrei ceva care a fost incercat, imi spui. In ce stare se afla windows-ul tau in acest moment? Daca ai avut o perioada de 30 de zile la acel windows, iti poti prelungi pe inca 30 de zile acea perioada (poti face asta de 2 ori sau chiar 3). Cum faci asta? Deschizi "cmd" si in el tastezi urmatoare comanda: slmgr -rearm Daca iti da o eroare atunci poti face ca il acel videoclip.

 

@@Madutzu99 ADM, da depinde de starea windows-ului

Edited by florynn fly
Link to comment
Share on other sites

Ba ce faceti? Gata raportu? =)))

Deci am si eu o problema de duminica in coace....mi se tot blocheaza gta-ul....merg putin si dupa se blocheaza si trebuie sa il inchid cu task managerul...mi se blocheaza cateodata si inainte sa ma loghez sa se blocheze... Sambata seara mi-am dezinstalat un mod de pe comet deoarece im facea lag. L-am dezinstalat cu SAMI. Tot in seara aia mi-a pus cineva un anti-lag ce il am si pe calculator, foarte bun, changer skin si damage informer....nu cred ca e de la asta ce le-am pus sambata deoarece le am si pe calculator si imi lucreaza foarte bine cu ele. Totusi am reinstalat jocul de 2 ori, merge bine dupa ce il reinstalez maxim 1 ora, dupa aia o ia de la capat...am sters dupa ce l-am dezinstalat tot ce aveam in C si tinea de joc...chiar si anti-lagul si tot ce era acolo...si tot asa patesc... ma mai chinui un pic azi cu el sa vad daca pot sa joc asa..si cred ca maine mi-l reinstalez, dar in D nu in C....poate sunt ramase ceva save-uri ale jocului de care eu nu stiu...astept si niste propuneri daca vreti sa imi dati....poate reusesc cum spuneti voi...mersi anticipat, pwp si bafta la raport :*

 

EDIT: Am vrut sa mentionez si faptul ca imi da in task manager CPU Usage intre 75 si 100% cand se blocheaza jocul...

Edited by Kidimag
Link to comment
Share on other sites

Si eu am avut aceasta problema, uite ce solutie am folosit eu: e o solutie amuzanta, dar mi-e mi-a mers, cand pornesc PC-ul, nu intru direct in GTA, stau 3-5 minute sa mi se incarce toate componentele PC-ului dupa care intru intr-un joc anume :) Sper sa iti mearga si tie.

Link to comment
Share on other sites

Ooo, n-am mai postat nici eu de mult. Am revenit si eu, aaaa da, Verdant Family revine in forta, are 1 TURF !

Sa zicem ca e totul bine, am auzit vorbe ca nu am intrat asa mult acuma ca am post "Pedepsit", cum sa ziceti asa prostii ma ? La 17 ani sa fiu pedepsit, da ma, adevarat. Am stat si cu mainele sus si la colt, ce sa zic. Imi place ca ma barfiti, fara gluma, e bine ca sunt un subiect bun, succes !

Link to comment
Share on other sites

  • WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.