Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neața lumeeeeee. De ceva vreme m-am trezit și eu și intru în game să văd ce mai e ...

@, vino bă la Fifa că n-am cu cine să joc ... Am jucat 2 meciuri acum dimineața și le-am dat M@GI3 ... 6-1 și și-a dat ALT+F4 în min. 80+ și cu unu ceva mai bun ce-i drept ... 5-5 în min. 90 și 7-5 iar în min. 118 ALT+F4 =)))

Nu uitați, cei ce s-au înscris la Turul B-Zone Part 3 astăzi avem Runda 2 între orele 12:00 - 15:00. Să fiți ONLINE, restul dacă vreți să vă înscrieți mai aveți timp până închid topicul.

http://forum.b-zone.ro/topic/229072-turul-b-zone-part-3/

@@Botys Ghytza, Nah, m-am inscris si eu. Intre orele 12:00 - 15:00, adica trebuie sa stau logat 3 ore ? :)) Si cu ce se fac cursele? Hai la fifa!

# ce faceti? acum m-am trezit si eu, ne auzim prin game, maine avem activitate! :>

Când îți refaci PC-ul ăla să meargă joc cu mare plăcere Florin.

Asta e pentru yMoc, chiar dacă a fost timp de 10 minute el a stat cuminte AFK.

J3Gc6qZ.png

Salut, ce faceti? Acum am venit si eu de afara. Ghytza nustiu ce are, e o eroare ceva habar n-am...

# Ne auzim in game!

Rezolvă problema!

Salut fratilor,eu am plecat,ne auzim peste 10 zile,aveti grija ce faceti,sa nu vad alti membrii cand vin.Bafta.Va pupa Gurmand!

Distracţie plăcută! :)

Baieti, am facut 2 tutoriale in detaliu. Unul ce explica pas cu pas cum sa pui un text pe un skin, iar celalalt cum sa schimbi culoarea unui element dintr-un skin. Poate va sunt de folos:

[Tutorial] Mask color for skins (Photoshop)

[Tutorial] Text on skin

Destul de ajutătoare, felicitări pentru efortul depus.

Neața lumeeeeeeeeeeeeeeeeee, acum m-am trezit și eu și mă bag imediat în game. Ne auzim pe /f, vedeți că astăzi îmi lăsați mie comenzile să termin raportul, nici jumătate nu am =))

Welcome & Felicitări Daniel pentru SubLeader. Sper să facem o treaba execelentă împreună și să ne înțelegem. Hai că ies și eu, ne auzim pe seară sau mâine. :)

Multă baftă în continuare Heaven. & dany313. Sper să ne revedem!

Edited by Botys Ghytza

Ce face fetele? eu sunt bine la mare si cam ma arde spatele si tocmai am dat de niste wi-fi.

@Botys Ghytza de ce tot aduci vorba de taxi LV in toate propunerile, din cate stiu eu acesta e taxi sf, si ar trebuii sa fim unici in felul nostru, m-am cam suparat cand am vazut, nu zic ca propunerile sunt rele, dar ar trebuii sa fim unici nu sa copiem, sper sa te gandesti la ce am zis. Pwp si ne vedem pe 17.08.2014.

Ce face fetele? eu sunt bine la mare si cam ma arde spatele si tocmai am dat de niste wi-fi.

@Botys Ghytza de ce tot aduci vorba de taxi LV in toate propunerile, din cate stiu eu acesta e taxi sf, si ar trebuii sa fim unici in felul nostru, m-am cam suparat cand am vazut, nu zic ca propunerile sunt rele, dar ar trebuii sa fim unici nu sa copiem, sper sa te gandesti la ce am zis. Pwp si ne vedem pe 17.08.2014.

Bine RelaXx. Doar că aduceam vorba de precedenta mea facțiune deoarece vreau să luăm câte ceva de la ei deoarece ne ajută și pe noi, în special cu ședința să fie dimineața și să facem comenzi seara. Dacă te-a deranjat acest lucru, pe viitor nu o să se mai repete :).

Neața tuturor!!! Ultima mea zi cu voi după care plec până pe 17.08 în vacanța mea din vara asta :). Ne auzim în game.

Eeee, a venit momentul în care vă părăsesc. Stați liniștiți, nu îmi dau demisia :)), doar că plec în vacanța pentru 6-8 zile. Să fiți cuminți și să ascultați de Darren & Daniel. Vă urez o săptămână frumoasă și să ne revedem cu bine :* :* :*!!!

Welcome celor noi : Emmett, TeR, KinG.Camorra, James.Bond, Dexter.[ADM], Dominic., Andy, [iND]ahmed, kamigos, Andrey.Camorra, ...Gabriel..., Wyse, Marke, zantour și la final noul nostru SubLeader Daniel!

Welcome celor noi sper sa ne intelegem minunat, sa fiti cuminti , sa ascultati de DarreN & .Daniel. si sper s aaveti o cariera stralucita in taxi. .Daniel. bine ai venit in mica noastra factiune, sper sa ne intelegem bine si sa facem din SF Taxi cea mai activa factiune de pe Server.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic