Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@ Ai post, acum am si dovada !

Check Website !

Pana atunci, mai asteptam, ca vreau sa-ti dupa Internet Explorer :]]

Glumesc ma nabule, da te bag in temnita si pe tine ;]]

@ Iei cucu`.

Buna seara taximetristi.

Veniti maine cati mai multi la activitate daca vreti rank up :)))))

Din pacate nu cred ca ajung, ma duc la ziua unu tovaras. Dar nu sunt 100 % sigur pentru ca nu stie unde o face la restaurant sau acasa, ca daca o face la restaurant e departe si nu ma mai duc. Vedem, sper sa ajung. Pwp la voie :*

Imi pare rau ca nu am putut ajunge la activitatea de la race arena, dar si la cea care va urma, maine. Eu la ora 14:00 sunt pe drum si ajung pe la 16-17 acasa. Asta este, inca odata imi pare rau ne auzim maine seara! Pwp all!!

Sef de pajina cu edit. :))

Edited by rTn DerecK VIP

@ Iei cucu`, nimic nu se iarta !

@ Uita ma cata iubire aici :]] :

bMNh6zY.jpg Ala negru` seamana cu tine in selfiurile de le facui ;]] xGBLhNS.jpg?2

@@TrollFaceManiac La multi ani inca odata ba baiatule ! Facusi si t 19 ani, micule ! :> :]]

Salut Taximeveselilor !

Ce faceti ?

Salut. Azi am fost bubuit cu taxiu de 978454 ori. Maa nabule baga selfie si cu mine.

Uitati http://www.rpg3.b-zone.ro/players/report/6385ma m00r. Cum de a scris atata frate?

Nu toti avem cont pe rpg3...cel putin eu

M-am gandit ca de acum incolo sa fac 15 comenzi pe zi...nu am timp toata ziua sa stau ca no-liferul sa fac raportul in 1-2 zile.

#antinolifer

Colegutii eu va doresc numai bine, aveti grija ce faceti. Eu o sa lipsesc doua saptamani, dar o sa mai arunc cate un ochi pe forum daca apuc. Arres. iei cel mai mare si bun cuc din lume. Florin multumesc pentru tot ajutorul, dar e posibil ca la sfarsitul acestor doua saptamani ...sa plec o saptamana in Italia cu tata , asa ca. Fi-ti cuminti , bafta tuturor !

Salut colegii , a venit momentul sa parasesc aceasta factiune sincer sa fiu vreau sa incerc si altceva daca o mentin in ritmul asta cred ca ma las de samp deoarece a intervenit monotonia . Ce pot sa zic .. am petrecut momente frumoase alaturi de voi m-am simtit bine , m-am distrat am ras am glumit toate cele ..

Harddy o sa imi lipsesti chiar esti un baiat de nota 2000 si nu o sa uit niciodata ca am fost primul player trecut de tine la teste ( cand o sa revin tot cu tine le dau ) mno .. ce pot spune cuc de acum vei primii cu portia toate cele bune sa te vad sublider

Arres. iubita mea chiar daca plec nimic nu se va schimba .. ai telefon ai nr meu ma suni te rezolv cand ai pofta :)) un baiat smecher cu simtul umorului care imi face mereu ziua mai frumoasa .

Night , tu ai fost un baiat bun chiar daca la inceput nu ne-am inteles .

Essex , un baiat simpatic imi place cand dau rob cu el stie sa se faca prezent la momentul oportun pwp .

Claudiu tu ai fost primul taximetrist cu care am mers la o plimbare , la licitatie daca mai tii minte iarasi esti un baiat glumet asa imi place pwp

Tiblerone ce pot sa zic despre tine esti un baiat simpatic , ma amuzii mereu cu mesajele tale zilnice , sall kf :))

Vlad tu ai fost un sublider excelent , esti un om de treaba si sper ca intr-o zii daca florynn renunta la lider sa te vad acolo sus :))

Florynn un lider desavarsit , pentru mine ai fost mai mult decat un lider un prieten care stie sa impuna respectul

Duda , prietenu meu de bauta care nu stie sa conduca :)) sa o tii tot asa man , bafta !

Casanova , nu am cuvinte sa te descriu esti oribil :)) glumesc esti un baiat super chiar nu ma asteptam sa ma inteleg asa de bine cu tine , dar uite ca ne intelegem . pwp si bafta in continuare .

Sbx tuuuu esti gagica mea de pe alt cont stii tu care , inca astept cadoul :))) pwp bafta

Vasco tu ai fost un baiat de treaba , nu te superi indiferent daca gresim esti intelegator si respect asa .

Cam atat am avut de spus , o sa ne revedem promit .. pwp la toti :* :* Bafta !!

Bafta troll. Nu a fost frumos dupa ce floryn ti-a dat rank 3 tu iti pui repede demisia. Macar ai zis ceva frumos despre mine. Nu cred ca mai pupi sf taxi . Bafta mai departe nabete.

@ Mi-a facut placere sa te am ca Rank 5, dar mai mult ca coleg !

Desigur, tinem legatura, la cine mai apelez cand ma prinde cop`s pe contra-sens, aaa ? =]]]

Posibil sa ne vedem in viitorul departat in departament, asta dupa ce-mi termin si eu treaba aici.

Mai raman pe capu` lor sa-i stresez :]]

Daca nu, cine mai face caterinca ?

Harddy - Are probemele lui ...

CaSaNoVa - 2/3 FW, posibil sa plece si el :'(.

[uS]Vlad - CS-GOIST

Ramane doar Andr3y :]]

@ Ooo, Sbx mai da si el pe forumu` nostru :-W.

Restu` ce faceti ?

EDIT:

@ Si tu ma ?!

Voi nu ati mai luat cuc de mult si plecati din lipsa de atentie, am dreptate, sau nu ?!

Las` ca va prind eu in Game si va cucuiesc, Harddy nu intra, deci sunteti doar ai mei ! :]]

Glumesc, va urez bafta mai departe !

Edited by Andy aka Timotey

Salut colegii , a venit momentul sa parasesc aceasta factiune sincer sa fiu vreau sa incerc si altceva daca o mentin in ritmul asta cred ca ma las de samp deoarece a intervenit monotonia . Ce pot sa zic .. am petrecut momente frumoase alaturi de voi m-am simtit bine , m-am distrat am ras am glumit toate cele ..

Harddy o sa imi lipsesti chiar esti un baiat de nota 2000 si nu o sa uit niciodata ca am fost primul player trecut de tine la teste ( cand o sa revin tot cu tine le dau ) mno .. ce pot spune cuc de acum vei primii cu portia toate cele bune sa te vad sublider

Arres. iubita mea chiar daca plec nimic nu se va schimba .. ai telefon ai nr meu ma suni te rezolv cand ai pofta :)) un baiat smecher cu simtul umorului care imi face mereu ziua mai frumoasa .

Night , tu ai fost un baiat bun chiar daca la inceput nu ne-am inteles .

Essex , un baiat simpatic imi place cand dau rob cu el stie sa se faca prezent la momentul oportun pwp .

Claudiu tu ai fost primul taximetrist cu care am mers la o plimbare , la licitatie daca mai tii minte iarasi esti un baiat glumet asa imi place pwp

Tiblerone ce pot sa zic despre tine esti un baiat simpatic , ma amuzii mereu cu mesajele tale zilnice , sall kf :))

Vlad tu ai fost un sublider excelent , esti un om de treaba si sper ca intr-o zii daca florynn renunta la lider sa te vad acolo sus :))

Florynn un lider desavarsit , pentru mine ai fost mai mult decat un lider un prieten care stie sa impuna respectul

Duda , prietenu meu de bauta care nu stie sa conduca :)) sa o tii tot asa man , bafta !

Casanova , nu am cuvinte sa te descriu esti oribil :)) glumesc esti un baiat super chiar nu ma asteptam sa ma inteleg asa de bine cu tine , dar uite ca ne intelegem . pwp si bafta in continuare .

Sbx tuuuu esti gagica mea de pe alt cont stii tu care , inca astept cadoul :))) pwp bafta

Vasco tu ai fost un baiat de treaba , nu te superi indiferent daca gresim esti intelegator si respect asa .

Cam atat am avut de spus , o sa ne revedem promit .. pwp la toti :* :* Bafta !!

Imi pare rau de toti care plecati si care ati plecati.

Tomberon, chiar daca nu ne-am imprietenit noi asa tare tot tin la tine. Spor in tot ceea ce faci si in PD ul in care te vei duce.

La fel si tu Casanova. Va iubesc. Spor si la rang cat mai mare.

Edited by Chiedyy

@@DuDaa Poftim Duda naba ...

1#gzKInCq.png

2# Nmcd4Xk.png

Poza se va vedea frumos la avatar, macar, nu spune din start ca nu-ti place, incearc-o sa vezi cum vine la avatar ...

O sa vina mare, cum o am si Harddy ... Are 150x300 dimensiunile.

Si in plus, se vede mai frumos asa ...

Decat toata poza ..

Buna dimineata !

Ce faceti ?

Eu m-am apucat de comenzii pentru ca maine posibl sa fiu plecat de acasa mult timp.

Nu stiu daca pot ajunge nici la activitate ..

@ Multumesc de accept invoire. Daca ajung, o anulam.

@Andy aka Timotey, mersi ubita meaaa <3 prea jemkere prima ii AS, cu scrisu ala mai mare pupekk :*:* le ai smr :D

In rest bine? Totu ok? hai rupeti raportuile saptamana asta sa avem best fata de cele lalte companii :) SF-ul sa fie SUS :X

Forta forta :))))

Aaaa, avem un nou coleg, nou venit ZeRoX, WELCOME NAB !! :))))))

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic