Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@florynn fly, este prima data cand particip la un asemenea eveniment, ne vei explica, incepatorilor, cum si ce trebuie sa facem, sau trebuie sa ne documentam noi?Eu sincer, sunt cam speriat de ceea ce v-a urma in cursul saptamanilor viitoare, dar, sunt pregatit pentru orice.

@, fiecare o sa concureze sau doar cei de rank 3 + sau cei priceputi?Eu sincer, chiar vreau sa particip la B-Olimpiada.

@ Mie sa nu-mi dai ma +-uri ca-ti cade mana !

Da eu sa-ti fac avatar, aa ?

Daca nu vad 5 plusuri te vand iar ca menajera la HQ N.R pe 69$ !

@ De ce s-o faca obligatorie ?

Uni poate nu vror sa participe si daca-i obligi dupa dau in mintea copiilor si pierd din adins.

@@florynn fly, am inteles, multumim pentru detalii.

@, activitate nu poate fi pusa obligatorie, dar daca eu sunt plecat in Brazilia pe data accea, sau altul e in mormant atunci?Il inviem special pentru activitate?Nu prea cred, un lucru devine obligatoriu cand e ceva supra-urgent, dar acum, aceasta olimpiada nu e facuta doar pentru medalii si nu stiu ce, e facuta sa te distrezi alaturi de colegii din toate factiunile.

@,@, Daca nu vor sau nu pot sa participe exista topicul Invoiri, nici acel topic nu-i facut la oha,

Prin transformarea acestei olimpiade in activitate obligatore eu zic ca v-ar motiva mult mai mult sa va prezentati decat activitatea in sine

Jokerr frate, sincer sterge postu ala, de ce? Pentru ca eu sincer m-am saturat de toate arfele si fitele celor care iau rank 4 +, off vaii, pana acu la rank 1 2 nici nu se auzeau pe /f acu? rup spamu-l cu toate legile lor ?? Ce sa zic, arres imi pare rau, dar m-am inteles cu tine bine pana sa-ti iei fitele astea... Pana la urma... faceti ce vreit este doar parerea mea, si nu credeam ca o voi avea, dar ... dupa ce ti-ai luat-o in cap am lasat-o asa balta... .

Hai ca pe Harddy are probleme in real il inteleg... macar o plecat la rank 5... felicitari lui .

Da tu arres? Atat.. bafta !

Restuu ?? <3 Donald nab :)):*

@, acesti rank 4 + sunt la fel cum, suta la suta, vei fi si tu in viitor, asa ca, lasa comentariile si acuzatiile la o parte, ca, pot pune pariu cu oricine vrei, asa vei fi si tu in viitor, poate chiar mai rau.Cand vei da de ''gustul'' rank-ului 4+, o sa innebunesti, asa am fost si eu in factiunile in care am fost pe serverele RPG3 si RPG1, stai linistit, @, nu il lua in seama, ai facut treaba buna.

Edited by UraganX

Ma, eu zic ca nu are nici un rost sa va certati. Ehhh, ce sa zic.... a inceput scoala :( Azi am avut un program de tot ......, scoala, sala si intr-o ora am meci de fotbal .
Si aia cu certatul, ca x are arfe ca nu stiu ce. Este un game ma, treziti-va. Nu va certati pentru un game, o lume virtuala.

@ Esti un nab si jumatate :]]

@ Gata, gata. Nu mai plec X_X.

Mi-am facut secundar.

Pwp :**

@ Nu era cearta o.O

Sunt suparati astia ca mi-am pus eu demisia :]]

P.S.: Daca sunt AFK pe Arres. ma gasiti pe ExtaN :D

Mda, arres poate si eu am gresti, dar recunoaste, ca ti-ai cam luat-o in cap dupa ce ai luat rank... ma rog lasa-o asa, bine ca te-ai razgandit si ramaii. SCUZE !!

Vasilina mea fermecatoare bafta frateloo, sper sa ne auzim prin game.

@ Doar sa stii, eu mi-am luat-o in cap din seara cand am luat rank 2.

Dinainte de a lua rank 2.

Era si Harddy (Rank 3) on si Vlad, si atunci mi-au zis ei de " cuc ".

Daca ai observat n-am mai folosit " cuc " pe [/f], ci mandarina.

Nu mai am voie ..

Intreaba-l pe Harddy. :]]

Atunci m-am integrat.

P.S.: Revin cu Edit, am sa-ti dau ceva.

Schimba avatarul :

OhtRBjD.gif

Edited by Harrestica

@, trebuie sa zici putin mai repede ca iti dai demisia, tocmai mi-am dat Premierul gratis unui coleg, il recuperez eu cumva.Vroiam sa ma las de server cand am vazut ca demisionezi, ti-am zis ca daca pleci tu si eu imi dau demisia, ma bucur ca m-ai inteles, iei o mandarina :))

Subiect > astept B-Olimpiada, voi?

Edited by UraganX

@ Nu ai pentru ce !

Pwp :**

@ Serios ? =]] Spune-mi cui i l-ai dat, ca ii zic eu =]]

@ Initial am vrut sa plec, adevarat.

Dar dupa mi-ati zis voi sa raman, si faza cu petitia, etc, etc.

Acum sunt tester cu acte ! :D

Totusi, puteti sa mai dati pe rep_up.png de la post-urile mele ca eu nu ma supar =]]]

Eu chiar nu glumeam cu petitia aia au semnato si 3 ,4 cu mine.Ce rost are sa fim si sinceri ajungi la rank 4 si dupa iti vine cheful de altceva cica.Mergi mafie ca e actiune nustiu ce dupa 2 sapt vezi ca aplica iar.Noapte Buna!Ne vedem maine dupa 12 pentru ca am sala la 9.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic