Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ba am o problema cand vreau sa dau un pm imi da eroare si pe pc si pe telefon, stiti cumva de ce ?

Se mai uita dupa fata :));))

Edited by DuDaa

@, de ce pleci? Mai stai ca esti printre singurii care au intrat o data cu mine in factiune si inca mai activeaza aici. De ce te-ai plictisit asa dintr-o data de raport, mai ales cand e asa de putin de facut? Trimite-mi si mie un pm te rog sa lamurim, ca mi-ar parea rau sa pleci mai ales ca te-ai descurcat asa de bine pana acum! Multumesc!

Buna seara dragii mei. Sper ca nu se supara nimeni ca postez aici. Am organizat in seara aceasta un mic event de tip par impar impreuna cu toate companiile de taxi. Tin sa va multumesc pentru ajutorul pe care mi l-ati oferit si de spiritul de echipa pe care l-am vazut. Sper ca v-a placut si ca v-ati simtit bine.

wLL8oML.png

7AQ4ZUs.png

k45DyBP.png

r3xK2X3.png

TqZOd29.png

tetb0BT.png

Mai multe gasiti aici: http://imgur.com/a/JozdH.

Multumesc inca o data pentru ajutor.

@@DuDaa, De ce pleci ? Te rog nu te supara, ramai o sa ne imprietenim toti, jucam impreuna, nu trebuie sa fie totul asa. Daca nu iti schimbi decizia, te asteptam inapoi. O sa ramai mereu in inima noastra, te iubim prietene! Nu te voi uita niciodata, ai fost cel mai ,,deschis" om pe care l-am vazut in viata mea.

@, ar avea cum sa ma faca sa stau, dar nu cred ca imi va indeplini dorinta! Oricum boss merci! Ramanem prieteni.

PS: Trebuie sa te invat sa dai mention. :))

Edited by M1H41

Bai baetii ce sa va zic, succes tuturor in factiune cat si in viata de zi cu zi sa va duceti pana la cap toate planurile pe care le aveti mi-ati fost simpatici chiar daca am mai avut conflicte cu unii din voi, dar sa nu ziceti ca am ceva cu voi si voi m-ati calcat pe coada recunoasteti acu :)) nu aveti nimic de pierdut :P. Succes tuturor v-am pupat.

Essex pe tine vreau sa te vad lider si ma suni cand ajungi acolo :*

Mersi florin pentru sansa acordata raman recunoscator pentru tot ce mi-ai facut si toate indrumarile :) succes la facultate, mai lasa si pe altii la lider :))) pup :*.

Roberte sper sa ramai asa cum esti succes si tie.

Restu va pupa sefu' vostru :* :* !! SUCCES TUTUROR !!

Semnat: [AT]DuDa.

Ce faceti mai praduitorilor? Bine si voi, tot comenzi tot comenzi? Va pupa fratele vostru! :*

#POSTLASMECHERIE

Iubiti-va familia ca ea este singura lumina de pe toata planeta asta <3

NU VA DAU QUOTE CA MA ARD SCLAVII MEI. STITI LA CE MA REFER!

Edited by DerecK VIP

Ce faceti mai praduitorilor? Bine si voi, tot comenzi tot comenzi? Va pupa fratele vostru! :*

#POSTLASMECHERIE

Iubiti-va familia ca ea este singura lumina de pe toata planeta asta <3

Ai post gay-ule :)):* te iub.

@, pacat ca pleci , cine o sa mai lucreze la mine la nightclub? =)) Oricum succes !

Ti-am mai zis, am un alt nightclub =)). Ma gandeam sa vi tu sa lucrezi pentru mine, ca nu prea mai am timp =))

Buna ziua tuturor! De ce plecati toti din factiune? Ce are mai special un PD/Gang fata de SF Taxi? Aici e mafia, aici e baza, nu trebuie sa plecati pentru ca v-ati gandit ca poate e mai bine in alta factiune. O sa va para rau ca plecati, si o sa va fie foarte dor! Sper ca o sa va razganditi cei care aveti demisiile la activ. Va doresc mult noroc la raport, ne vedem in joc!

Nu stiu ce sa zic AdreaneBabeleon dar treaba se cam strica si nu stiu de ce, nu inteleg ce le place sa aiba obligatia ca in fiecare seara sa fie prezenti ca daca nu AV sau mai stiu eu ce?Aici fac si bani frumos, sunt si liberi, rank-urile le primesc aproximativ la timp (dupa merit), am propus ceva in consiliu daca ar accepta fly ar fi mai bine. Sper ca in viitorul apropiat nr comenzilor sa scada, sunt prea multe!

Salut, inactivi ati mai devenit pe aici, ce e cu voi?Ne pleaca un coleg din vina altuia sa inteleg?La un rank mare sa pleci dintr-o prostie e total absurd, si pe mine ma enerveaza multi care se cred smecherasi pe aici dar nu pun demisia special sa nu le fac pe plac. Nu rank-ul nu va face om ci demnitatea, sa iesi la rank 4 pentru ca te enerveaza unu e cam naspa, pentru tine este nasol ca te enerveaza ori de cate ori esti in game, dar te gandesti ca dupa iti va fi mai greu sa faci rank-ul asta in alta factiune?Dureaza timp.. in momentul de fata tu erai deja barosan, rank 4 experienta etc etc.. Si eu am iesit din vreo 2 factiuni tot din vina membrilor care au sa zic glume proaste in program.. dar sa nu exageram in SF Taxi cat de cat is mai zdraveni.Ma enerveaza intradevar astia care dupa ce ca is inactivi mai sunt si smecherasi, SuperStar si pe mine ma enerveaza uneori dar daca stii cum sa il iei e baiat chiar bun..

Oare este cum zici tu, nab ? :P

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic