Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a ĂŽnceput!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, un post pe forum trebuie sa aiba minim 3 cuvinte pentru a fii valid, daca nu, se va putea da report :)

Edited by MaDoXxX TV

Weee el crede ca respectul il primesti asa din aer , SuperStar nu stie ca respectul se castiga si odata cu rankul si-a luat arfe pe care nu le mai suport de la unn timp, dar e mai bine asa las timpul sa le rrezolve pe toate...

Edited by AT Madalin99

Ce sa faci? N-ai ce sa faci... Stam si suportam toate defectele colegilor nostri, deoarece numai asa aratam ca suntem o factiune unita. Cel putin asta am invatat eu din cearta mea cu Duda si am regretat ca a plecat, chiar rugandu-l sa ramana. Suporta si tu ce nu-ti convine ca asa e mai bine. #SFTaxiPower :))

Edited by Babilonia

In primul rand haideti sa facem un PM la Florin cu ce nu ne convine nu sa spalam rufele in public. Are dreptate intr-un fel Mr.Madalin, multi au ajuns sa se creada zei prin factiune chiar daca au rank mic, sunt colegi care nu au pic de respect, nu stiu nici macar sa spuna un salut cand se logheaza.. i-am spus si lui Florin, hai sa facem ceva rank mare sa ii educam pe rank mic, am propus, vina a cui e?A voastra ca nu ati votat daca vreti sau nu.. Trebuie de mici sa ii educam, nu eu cand ii spun la un rank 4-5 sa nu mai scrie aiurea pe /tx incepe sa se dea smecher... si astia de rank mic il vor copia... fix asta se intampla.. Nu ai fratele meu cu cine, au devenit atat de parsivi. Am zis si repet au o proasta educatie care nu are nici o legatura cu sa:mp... prefer 2 copii de 10 ani care inteleg ce le spun decat unu de 14-15 care injura etc etc.. Eu ii citesc pe toti si stiu cam ce au de gand, pacat ca nu o faceti si voi, stiu cine sta pentru rank numa din cateva reply pe /f ii cunosc. Rugamintea mea care este pentru toti din factiune: Daca aveti de gand sa iesiti sunteti liberi sa o faceti si nu va opreste nimeni, este strict alegerea voastra, dar din ceea ce a-ti ales vreau ca dupa ce plecati sa se schimbe ceva.. Poate nici eu nu voi mai ramane asa mult dar haide-ti sa incercam sa schimbam ceva ca oricum a devenit monotonie si sunt sigur ca asta a devenit din vina lui BIG RAPORT, nu mai au membrii timp liber deloc, cand dumnezeu sa faci tu 75 de puncte?Este o absurditate, toata astea de la raport pronesc, este prea mare fratele meu... rank 5 in loc sa se ocupe de teste si alte chestii mult mai importante pentru factiune stau si lucreaza la raport, nu este vina lui Florin, sper ca, conducerea sa realizeze asta.. din vina raportului nici membri nu avem, deoarece multi au voie cam 2 ore pe zi (nu este cazul meu) in alea 2 ore faci cam 10-20 puncte dar tre sa stai numai de raport, si unde se ajunge? in fiecare zi sa zic 10 puncte daca faci nu mai ai timp deloc de tine, e jale unde se ajunge numa din vina unui raport...Sorry pentru unele greseli gramaticale ideea care e hai sa invatam din greselile altora.

Te omori prea mult, Madutule, parerea mea.. Nu stiu daca ma mai cunosti.
Nu prea ar trebui sa-ti pese asa tare de cei ce-ti vor raul.. Nu prea ar trebui sa te omori daca un rank mare sau mai mic iti comenteaza pe /tx si incearca sa para smecher, smardoi etc, etc.
Sti ce le fac eu astora de imi comenteaza aiurea? Le zic frumos pe /sms "ma-taaaaaa" :) Dupa ii bag la /ignore si aia e, calm, relaxat si fara probleme.
De ce se intampla toate astea? Se intampla pentru ca multi iau prea in serios jocul asta si nu e bine. :)

Stai relax, asa fac si eu si n-am probleme :))

Acum ca am terminat cu dulcegariile, pun si eu videoclipul acesta pe aici, daca nu va suparati. Gaucho mi-a spus ca am voie :)) Pe el sa dati vina!

Edited by MaDoXxX TV

Te omori prea mult, Madutule, parerea mea.. Nu stiu daca ma mai cunosti.

Nu prea ar trebui sa-ti pese asa tare de cei ce-ti vor raul.. Nu prea ar trebui sa te omori daca un rank mare sau mai mic iti comenteaza pe /tx si incearca sa para smecher, smardoi etc, etc.

Sti ce le fac eu astora de imi comenteaza aiurea? Le zic frumos pe /sms "ma-taaaaaa" :) Dupa ii bag la /ignore si aia e, calm, relaxat si fara probleme.

De ce se intampla toate astea? Se intampla pentru ca multi iau prea in serios jocul asta si nu e bine. :)

Stai relax, asa fac si eu si n-am probleme :))

Acum ca am terminat cu dulcegariile, pun si eu videoclipul acesta pe aici, daca nu va suparati. Gaucho mi-a spus ca am voie :)) Pe el sa dati vina!

Nu cred ca ai citit ce am zis mai sus :)) nu este vorba despre mine, eu cand ii prind ca, comenteaza la adresa mea le fac poza si PM lui fly, ce rost are sa dau exemplu de prost crescut, e cel mai frumos asa, care e faza :)). Eu nu cred ca iau jocu prea tare in serios ci cred ca au retard mintal, pur si simplu nu realizeaza ceea ce fac, vai de capul lor de prunci.. esti MadoxXx sau ceva de genu erai precen si cu selver gabi, nu?

Da, prietenul lui Silver sunt..
Cat despre citit.. Am citit ce ai spus, insa am zis ca nu are rost sa te omori tu sa scrii atat, sa explici sa faci ce faci pentru ca nu prea ai de ce si pentru ce / cine..
In fine, nu prea vreau sa intru in discutie pentru ca este cam plictisitoare..

Seara buna sa aveti! Abia am ajuns si eu de afara si ma bag la somn, bafta!

Ce faceti mai praduitorilor?Ce sa vedeti umblam ca omu normal pe fb, sa nu intelegeti ca mergeam cu picioarele pe monitor, in fine si vad o postare de genul ,, de ce ne mananca in fund" curios direct la comentarii m-am dus, eram sigur ca voi gasi as-ul... si ce crede-ti?Aveti aici dovada teoriei ca prostimea evolueaza si din partea celor mai in varsta, eu personal nu mai ma pot opri din ras.. ce teorie a facut domnul asta aici... http://imgur.com/a/OtaNtP.S drepturile sunt rezervate, sper ca v-am facut o seara mai frumoasa, noapte buna somnu usor fundu sa nu va manance repejor chiar de nu il epilati :))

Ce faceti mai praduitorilor?Ce sa vedeti umblam ca omu normal pe fb, sa nu intelegeti ca mergeam cu picioarele pe monitor, in fine si vad o postare de genul ,, de ce ne mananca in fund" curios direct la comentarii m-am dus, eram sigur ca voi gasi as-ul... si ce crede-ti?Aveti aici dovada teoriei ca prostimea evolueaza si din partea celor mai in varsta, eu personal nu mai ma pot opri din ras.. ce teorie a facut domnul asta aici... http://imgur.com/a/OtaNtP.S drepturile sunt rezervate, sper ca v-am facut o seara mai frumoasa, noapte buna somnu usor fundu sa nu va manance repejor chiar de nu il epilati :))

Doamne ba. :))) Ce sa faca omu'? Daca nu suporta parul? Ce vrei? Nu il putem condamna. Glumesc, s-a facut rau de ras. =]]

Ce mai faceti Taximetristilor? Gata raportul? Tot la limita, tot la limita?(Asa ca sa fiu si eu la moda, am vazut ca se foloseste repetitia asta cu "Tot")

In curand vine saptamana urmatoare, cum v-am obisnuit veti vota voi dand click >>AICI<< culoarea saptamanii viitoare dorita ( 25.04.2016 - 1.05.2016). Aveti timp pana duminica (24.04.2016) la ora 23:00.

Edited by Roberte

@@Madutzu99 ADM, check topic anunțuri importante. O să ai o surpriză mare mare. Se bagă cineva la bătut recorduri săptămâna aceea?

Da, super, ma bag eu la baut pahare aa asta la batut covoare, teapa ma ma bag la batut cuie ca tre sa fac o cotineata de gaini ... se intampla si la case mai mari asta e ce sa faci, doamne ajuta mergem inainte..

Mama ce e aici manca-vas gura voastra? Se vede ca am plecat eu sa mor eu =))) off bai nabilor asta e, fiecare o sa plece la randul lor... intervine monotinia intr-adevar dar csf n-ai csf :))) am sa revin cand ia essex lider :* deci fly mai lasa si pe altii tata :))) bafta tuturor, LMA daca e vre-o floare pe aici :))). NO REPORT ! PUPIK DE LA DUDIK ! <3 :*

Sal'tare dragi tovarasi, aici Pateu la datorie, pentru prima oara cand postez si eu pe aici... Stie careva de ce nu apare statistica de la "faction reports" pe saptamana care trebuia sa fie, adica 10-17 aprilie?

Sal'tare dragi tovarasi, aici Pateu la datorie, pentru prima oara cand postez si eu pe aici... Stie careva de ce nu apare statistica de la "faction reports" pe saptamana care trebuia sa fie, adica 10-17 aprilie?

Salut Pateu, raportul este defapt pe satamana 11.04.2016 - 17.04.2016, si din cate am observat la toate factiunile nu a aparut acest raport. Probabil este un bug, glitch de la website sigur administratori servarului se ocupa de acest lucru. Daca ati observat pana si graficul cu faction activity este buguit de la ''faction reports''

Edited by Roberte

Salutare!
Am revenit cu un nou videoclip :D Sper ca nu va suparati ca le pun aici.. Daca va deranjeaza, nu mai pun :)
Vizionare placuta!

Mersi, Sebiss. Te pup :)

Eu ma bag la un film, baietii. Seara buna, numai bine!

Mersi, sa cresti mare!

@@Roberte, una bucata idee buna :P
Filmam toti, pe TS3 si o sa fie si mai ok, zic eu.

• WRC changed the title to 🚖San Fierro Taxi - Discuții / Discussions✍️
  • aky9 unpinned this topic