Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, e misto tastatura aia, dar e prea lata, nu mai am loc pentru mouse.

@, e buna idea, am o tastatura mai veche de prin '95, din Germania. Cred ca o pun pe aia. Tacane ea, dar nu se strica niciodata.

@, spune-i asta lui allen aka 'vanatorul de codati' :-<.

Edited by NUSUNTRASTA

Ma...ce ma enervati cand va certati ca curcile bete...Suntem colegi ma lasa-ti certurile, nu conteaza rank-ul care il aveti, intelegeti-va bine, in limita bunului simt.

Bah veneno , dar cand vad ca imediat dupa ce ii omori " FW , PM " imi vine sa turbez .

Pentru un dead in + da PM pentru o injuratura PM , si voi vreti sa fiti uniti ..

Bai , incercati sa nu va mai certati intre voi si mai ales sa nu va mai "sapati" , suntem colegi , scopul nostru e sa ne ajutam intre noi si sa rezolvam conflictele prin vorba nu prin FW !!!

Hai ba, ce naiba, suntem colegi, nu va mai certati ca fetitele. Krups, incearca sa nu faci favorizari, nu o lua in nume de rau.

Bai , incercati sa nu va mai certati intre voi si mai ales sa nu va mai "sapati" , suntem colegi , scopul nostru e sa ne ajutam intre noi si sa rezolvam conflictele prin vorba nu prin FW !!!

Cine nu e capabil de munca in echipa si incearca sa isi '''manance colegii'', e un topic specific pt dansii. Cu mentalitatea asta nu o sa facem prea multa treaba, incercati sa va schimbati atitudinea.

Pai Arhanghel e sifonarul mafiei , el da PM la Kelton si il baga pe Krups in PM , ca sunt sifonarii .