Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut. Vreau ca in seara asta sa va prezentati intr-un numar cat mai mare pentru war. Bine-inteles ca trebuie sa detineti si job-ul de arms. Nu vreau sa vad ca va jigniti. Nu vreau sa vad pe nimeni AFK in HQ sau pe zona. O seara placuta, si bafta la war... Ascultati de membrii de Rank 4+ si de Lider. Vreau ca codul portocaliu sa se extinda in tot SF-ul. <):)

Good Morning congrats for 2/2 successful defend gg ohh ye we got 2 attacks for tonight's war
now its time to take turfs back be ready for wars fight hard and make SF Orange good luck at wars

Edited by TE Suny Ali

Neatza echipa de SOC! Ce ati mai facut aseara?

. Echipa de șoc... Nu au fost in stare sa prindă attack in SF, cum sa dai pe RDT si VTB ma? Ăștia care au dat attack nu își dau sema ca mâncam bătaie pe pâine :\

. Echipa de șoc... Nu au fost in stare sa prindă attack in SF, cum sa dai pe RDT si VTB ma? Ăștia care au dat attack nu își dau sema ca mâncam bătaie pe pâine :\

1. Daca nu dadea cineva attack incepeati sa ziceti ca noi stam degeaba, ca noi nu avem war, ca suntem pasnica etc.

2. Nu am dat noi pe RDT ci RDT au dat pe noi in SF.

3. Eu doar pe 69 am incercat sa dau pentru ca eram sigur ca doar pe ei ii putem bate, insa nu am prins pentru ca la ora aleasa de mine a mai dat cineva... Asa ca s-a anulat atacul.

Nu stiu despre ce attack vorbesti tu, dar pe RDT e in SF, si mai avem unul pe avispa tot in SF...

Si te rog lasa negativismele astea, avem putine turfuri si tinem cu greu de ele, dar sa fim mandri ca avem cei mai putini codati, chiar nici unul dupa parerea mea... Eu zic ca dam dovada de fairplay si de maturitate cand tentatia e mare sa folosesim coduri si n-o facem.

Edited by CARi3

Nu stiu despre ce attack vorbesti tu, dar pe RDT e in SF, si mai avem unul pe avispa tot in SF...

Si te rog lasa negativismele astea, avem putine turfuri si tinem cu greu de ele, dar sa fim mandri ca avem cei mai putini codati, chiar nici unul dupa parerea mea... Eu zic ca dam dovada de fairplay si de maturitate cand tentatia e mare sa folosesim coduri si n-o facem.

Bine punctat, El Jefe ! E exact cum ai zis tu, sa nu uitam ca totusi, la urma urmei e doar un joc.. Nu vreau sa ma gandesc ce e in capu` persoanelor de 13-14-15 ani care baga COADE sa fie mai buni intr-o lume VIRTUALA. Nu-mi imaginez ce ar face in realitate... :))

Parerea mea sa incetati cu prostiile astea " nu avem niciun war, ne bat toti" . Si ? Credeti ca de asta nu mai pot dormii la noapte ? Ete fas =)) . Si ce daca ne bat? Ne bat ca noi jucam corect si ei nu. Doar intr-un joc ne pot afecta baieti :) In realitate nu ne "Bat" la nimic. Cel putin pe mine :-/.

Anyway. E doar un joc. Nu ne ajuta in realitate, nu ne ajuta la facultate/liceu/servici/prietena.

[Primu meu post. Am gandit o fraza am vrut sa zic doua cuvinte din cauza berii am scris 200. O sa vad maine ce prostii am zis p-aci. Pwp El Loco Cartel !

Edit . - Somos los mejores de los mejores !!!!!

Edited by iCSEM ThePerfectMan

Ce se intampla ma la war-urii? Chiar nici-un turfs? Si am inceput asa de bine. Vreau ca sa ne ridicam indiferent de consecinte. In viata/game trebuie sa te risti ca sa castigi!! La war incercati sa stati grupati si sa fiti atenti din toate unghiurile posibile.

Daca am asculta toti , eu unu mi-am dat seama ca daca stam uniti sunt sanse sa castigam fiecare war , dar asta depinde numai de noi