Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Aia din ELC sunt prafi, nu o mai ardeti ca nu stiu ce si nu stiu cum, daca jucati cum trebuie unu nu misca. Lasa ca o sa devenim si mai buni, asta e doar inceputul erei Avispa.
Bai anonimule tu zici de noi ca suntem prafi si voi sunteti o mafie de palete sa va fie rusine ca indrazniti sa ziceti asa ceva fara inez ala sunteti 0 ala e singuru care va cara factiunea in spate si tu zici de noi ca suntem prafi avem 5 membri care fac cat toata factiunea voastra Pasnic Prost S@LP@

Bai anonimule tu zici de noi ca suntem prafi si voi sunteti o mafie de palete sa va fie rusine ca indrazniti sa ziceti asa ceva fara inez ala sunteti 0 ala e singuru care va cara factiunea in spate si tu zici de noi ca suntem prafi avem 5 membri care fac cat toata factiunea voastra Pasnic Prost <script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>@

Ba prostule orang3 e inez ala =)) morrr

Ce mai faceti ba? Sunt si eu pe la ora de informatica, smecher raww :))

Edited by PRINTU ZEW

Warul cu Avispa Rifa este important, ei vin pe turf, spre deosebire de 69 PM si sunt activi, VA ROG sa va faceti prezenta la war !!!!

@, Iubi ti-ai mai revenit ?:))

@, Poate scapi si tu de repotul ala, ce zici un scuze poate merge.

Warul cu Avispa Rifa este important, ei vin pe turf, spre deosebire de 69 PM si sunt activi, VA ROG sa va faceti prezenta la war !!!!

@, Iubi ti-ai mai revenit ?:))

@, Poate scapi si tu de repotul ala, ce zici un scuze poate merge.

No chance, 60 FP ;)

@@AIM Shadow, Nu cred ca o sa ies Shadow, v-am adus aici sa luam orasu, daca plec in urmatoarele zile stii de ce, o sa vorbim pe Team Speak in seara asta, posibil sa ma bag serios pentru Mayor.

Baieti, eu ies afara, nu cred ca ajung la waruri, succes!

Salut frumosilor, succes la war, eu-s la fotbal.

Imi place ca suntem o factiune unita, tot asa sa o continuam.

Printu ramane cu noi<3

Sef DE PAGINAAA

Edited by AIM n3xTw00w

Hai noroc baietii mei, am luat si eu un ban asa frumos elegant pentru refuz teste da face baiatu cerere de unban. Auzi tu, el imi cere aeroadmin 3.2 si se ia in gura cu mine ca a testat si pe altii cu 3.2, pai de unde pula mea sa descarc eu ma 3.2 cand nici pe site-ul lor nu se poate, nu au link la 3.2, decat la 4 !!! Ii zic sa ma testeze cu aeroadmin 4 sau cu ammyadmin si refuza. halal admin Hutwsay asta.

Edited by Alexless

Hai noroc baietii mei, am luat si eu un ban asa frumos elegant pentru refuz teste da face baiatu cerere de unban. Auzi tu, el imi cere aeroadmin 3.2 si se ia in gura cu mine ca a testat si pe altii cu 3.2, pai de unde pula mea sa descarc eu ma 3.2 cand nici pe site-ul lor nu se poate, nu au link la 3.2, decat la 4 !!! Ii zic sa ma testeze cu aeroadmin 4 sau cu ammyadmin si refuza. halal admin Hutwsay asta.

fa cerere de unban asta am patit eu cu acelasi admin mia cerut aero admin si eu iam dai ip de la ammyadmin si mia dat ban si am facut cerere de unban si a fost greseala lui ca nu are voie sa dea ban asa

O sa postez si eu ultima data aici mai am si eu doua zile si iua r5 si cred ca o sa plec de aici multi stiu ca nu ma suportati .Muzzy sa stii ca nu am nimic cu tn jos palaria in fata ta chiar daca nu ma inghiti team vrut inapoi sublider de cand a plecat prodan sii stii prea bn ca ti-am dat si pm si te-am rugat frumos,Playhard si tu ai o boala pe mn ca eu l-am dat afara pe deniss da recunosc l-am data afara pt ca toti care au fost pe /f in ziua aia au injurat si eu iam dat pm luu jamal daca jjamal nu ii dadea afara isi lua post el pt ca nu il dadea si pe deniss afara .Ioana si eu vad ca ai o boala pe mn decand l-am scos pe denis asta e ,Daca voi m-ati cunoaste asa cum sunt si fara sa ma jigniti nu as da pm dar cand vad ca voi ma jigniti la orice ora eu cum sa reactionez s atac din gura.Nu toata lumea e perfecta fiecare om e lasat de la dumnezeu si cu bune si cu rele,si urat si frumos,gras,sau slab,bogat sau sarac,Daca vroiam il scoteam pe unit afara din prima zi de cand a intrat dar nu mi-a gresit cu nimic si mi-am vz de treaba mea si multi altii care au injurat pe /f o sa fie o bucurie pt voi ca plec si nefericire pt mn ca plec dar na viata merge mai departe.

Se pare că ne-am descurcat destul de greu astăzi. Simplul fapt este că este vineri seară, vă înţeleg că aţi ieşit şi voi afară cu prietenii. Dar pentru cei care nu au pus învoire voi face evidenţa şi vă voi sancţiona. Calmaţi-vă, nu trebuie să vă puneţi demisia pentru că am pierdut un singur war. Şi mai ales pe acel turf unde se joaca doar la influenţă. De luni vom fi din nou 30 online şi va fii uşor, aşa sper. Sper să nu vă bateţi joc, este singura noastră şansă să luăm SF, va fi o prostie să pierdem în faţa Avispei.

Aveţi grijă de voi. Luni vă astept la waruri.