Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Vai tu, play, harnicutule...sa nu te deochi la cate teste ai dat. (apropo, ai facut si tu ceva $$ cu testele astea?)

Te-a rugat cineva sa te bagi doamna? Am observat si eu ca doar el da testele.

Seara, ba m-am cam enervat putin, jamale sper ca vezi postul asta si ca nu treci nepasator cum o faci mereu. AI DAT FMOTD SA DAM ATTACK? CE S-A INTAMPLAT? NUMAI EU AM DAT ATAC IAR, NUMAI EU DAU TESTE, NUMAI EU MA OCUP SI INCERC SA TE AJUT, O INTRABRE ITI SPUN, DE CE ITI MAI TII MEMBRIi DE RANK 5? SAU DE CE NU II SANCTIONEZI? PENTRU CE II TII DE FORMA? SA APARA CU FUNCTIA, RASpUNDE AICI, SA VADA SI CEILALTI MEMBRII EXPLICATIA TA MIRIFICA CA DEJA IMI SAR TOTI DRACII CAND DAU NUMAI EU CU TINE TESTE SI IMI ZIC MEMBRII CA IOANA SAU ALT RANK 5 IA TRIMIS LA MINE! Noapte Buna.

Nu am trimis pe nimeni la tine bai baiatule. Eu in ultima vreme am fost mai inactiva pentru ca am foarte mult de invatat pentru scoala. Eu nu pun ca tine inainte jocul si dupa viata personala. Eu nu stau ca tine 23/24 h pe sa-mp ca sa dau teste. Cand o sa ma plateasca JJamaLL in real life ca sa dau teste atunci o sa dau numai eu, dar jocul nu-mi da de mancare.

Si nu mai vorbii despre mine in joc cand sunt off, spune-mi in fata daca ai ceva de zis si rezolvam noi.

Bai baiatule, daca nu stii despre ce e vorba nu te mai apuca tu sa vorbesti ca deja incepe sa miroasa. Unde barfesc eu ma cu Alexxa? Vezi-ti de jocul ala daca numai asta stii sa faci.

Treaba de rank 5? --> Tu nu intelegi ca nu am timp de jocul asta momentan? + ca m-am cam saturat de copii de 12 ani cam ca tine

PS all: Axeaza-ti pe primul loc viata, apoi jocul !

Bai baiatule, daca nu stii despre ce e vorba nu te mai apuca tu sa vorbesti ca deja incepe sa miroasa. Unde barfesc eu ma cu Alexxa? Vezi-ti de jocul ala daca numai asta stii sa faci.

Treaba de rank 5? --> Tu nu intelegi ca nu am timp de jocul asta momentan? + ca m-am cam saturat de copii de 12 ani cam ca tine

PS all: Axeaza-ti pe primul loc viata, apoi jocul !

Lasă-l Ioano, oricum el se oftică grav că ai tu r5 şi el nu, d-asta face el aşa.. Nu îi mai da explicaţi, n-ai cui!

Edited by A L E X X A

Va salut! Diseara poate intrati si voi la war, ma refer la cei/cele de rank 5..

E urat cand vezi ca pe cei din conducere ii doare undeva si intra dupa war-uri si spun: "nu stiam ca avem war".

Nu e treaba ta ca noi avem r5 ai r1 tu trebuie sa tragi tare in factiune ca sa ajungi ca noi

Imi cer scuze pentru double post, dar trebuie sa va arat si voua cum va arata evidenta acestei factiunii.

jFVLP8t.png

ATENTIE: "BANAT, INVOIT, respectiv ABSENT" a fost doar un model pentru a observa. Astept parerile voastre. Multumesc!

Edited by Aditssa ZEW