Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@AIM Drake, sunt 4 rank + si toti imi sar mie in cap de ce nu dau eu attack ca nu sunt in stare de nimic,dar am si eu viata ies si eu afara dupa waruri si ei imi sar mie in cap csf dupa ce luam orasu imi dau demisia ca sa ii multumesc pe unii ca si asa sunt degeaba...

@@enndless STEROID, Nu plange ca este doar un joc

@, Te pup nasule daca aplic ce mai invatat tu ii fac sa planga pe astia mici mai bine ii las in voia lor :)))

@, esti cam dur piscotule de la un timp vezi ca te tai :)))

Edited by GUniT NarcoS

A fost destul de şmecher la waruri, cât timp mă însuşesc cu câte un best două mie îmi convine, nu am nevoie de tec sau combat. Dar ca să ştiţi, când luăm SF eu ies.

O seară plăcuta.. şi poate daţi şi voi nişte atacuri, puturoşilor.

Bafta portocalelor, aveti grija de voi. Se pare ca am vrut permanent si m-am ales decat cu 14 zile, cred ca e de ajuns sa-mi pierd interesul pentru samp. Va iubesc, sunteti cei mai tari ! :*

, Este bine daca te faci singur codat, csf.

@Alexless, Salut fanul meu. Ba lasam gluma la o parte. Ne-am mai certat noi asa din cand in cand, insa iti urez mult succes in viata reala, stai calm, ai facut alegerea cea mai buna. Eu daca o sa mai joc, o sa joc maxim 2 ore la warr dupa interdictie. Daca o sa fiu iaras banat, adios. Poate nici pana atunci nu o sa mai joc, sincer. Dupa ce ai permis si toate astea crede-ma ca nu mai ai chef de sa;mp, inca o data, succes.

BAFTA PORTOCALELE MELE!

Va iubesc ba, aveti grija de voi si de corpurile voastre! Sa luati SF si ceva din LS/LV! Jumara te pup ba ai grija de tine si de corpul tau <3 iti multumesc de sansa acordata, poate candva ma voi reapuca pana atunci pup la nabi :*

ALWAYS REMEMBER ZENOD!

Mi-a făcut plăcere să vă fiu alături! Aici pun capăt carierei mele pe sa-mp, nu mă mai interesează nimic de acest joc, nu mai există pasiunea pentru el.. sincer nu prea mai există pasiune pentru PC.

GoodByeee!! Am să mă gandesc dacă o să fac un ultim video de retragere cu următoarea melodie, eu zic că este foarte potrivită şi te face să simţi că te desparţi de ceva. Nu pot spune că este greu să mă las dar nici uşor, am 3.200h pe acest joc şi am trecut prin multe ca să zic aşa. Ca să las şi o ultimă mărturisire, nu am vrut să mă cert niciodată sau să îmi fac duşmani, am vrut doar să mă distrez şi să fac orice pentru cei care mi-au fost aproape pe joc.

GoodBye!

https://www.youtube.com/watch?v=rvfqUovqLfo

Edited by Muzzy

Mult succes dragii mei, imi pare bine ca am fost aici sau nu. :)

Am venit aici pentru , as mai fi ramas totusi dar nu am rank 4+ sa dea attack csf.

P.S Voi astia din familia KIA, nu va mai bateti cu pumnii in piept ca ati fost banati aiurea, poate un admin este nepriceput, neatent, etc.

Dar nu toti adminii, mai ales ca la cererile de unban raspund Kelton/Royce(Odin).

La cat mai multe banuri va urez si asa aveati toti acelasi cod, csf asa e in familia, se imparte tot.

@@Muzzy, nu te lasa, joci doar la wars, plus ca vine vara, macar 1-2 waruri acolo de plictiseala merge. :P

Multumesc mult Jamy pentru acest sublider, sper sa facem treaba si sa ne intelegem foarte bine.

Primul post aici, cred.

#show..