Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Ramaneti cu picioarele pe pamant ca n-am castigat mare lucru [-X

Maine sa fim tot atat de multi prezenti la war-uri ca sa facem treaba buna.

Edited by Sylvyu Google

@@CTN77 Vezi ca .Jok3r. are 1/2 avertismente si era pe Orange List. Tu ia-i cerut 2.000$ si trebuia sa ii ceri 4.800$.

Level 5-10 (1/2 avertismente) - $1.500
Level 5-10 (2/2 avertismente) - $3.000
Level 10-15 (1/2 avertismente) - $2.000
Level 10-15 (2/2 avertismente) - $4.000
Level 15+ (1/2 avertismente) - Level x $300
Level 15+ (2/2 avertismente) - Level x $500

In cazul lui are level 16 => Level ori 300$ => 16 x 3 = 48 = 4.800$.

Edited by Sylvyu Google

Salutare Baieti, am venit si eu de la Liceu! Vad ca astazi avem doar 1 attack si 2 deffend, daca vom fi tot ca ieri 32 On, ii facem si pe Avispa. Sper sa facem si azi 3/3. Ne vedem diseara la war in Game :DELC Powah

Buna ziua ELC, aveti aici o harta cu atacurile din seara asta pentru ca in fiecare seara sunt minim 20 care nu stiu unde avem wars.

3GNx9bg.png

Am capatat puteri aceste 2 zile, sper sa fim cat mai concentrati si cat mai activi. Trebuie sa fim atenti si sa nu ne bucuram pana nu luam tot sf-ul. :). Ne vedem maine cu noi puteri, Noapte buna ELC.

Neata, baieti. Haideti ca aseara am reusit cat de cat sa facem ceva la war. Astazi conteaza sa luam si noi macar 1 turf sa ramanem dominanti in SF.

Mai intru si eu nitzel in joc si apoi ma pregatesc sa plec la liceu.

Avantajul lor este ala numeric, se pun pe cladiri si castiga, dar daca coboara la noi ii batem si daca suntem cu 10 mai putini. 1 avispa e cat 4 elc =)) .

@ Mai usor cu jignirile voi astia buni (adica ne faci prosti, dar mai pe ocolite). Daca sunteti buni castigati si taceti din gura. Cum pierdeti, cum va dati voi rotunzi, voi astia jumatate de gang cu tec si combat degeaba. Se castiga prin munca in echipa daca nu stiai, nu prin "Rambo". Te-am etichetat ca data viitoare sa nu ne mai jignesti. V-am retras 2 posturi in care se luau FW-uri de toata frumusetea, dar am zis sa fiu baiat sa nu fac rau si vad ca tot sunteti cu gura mare "bunilor"! Cand ati dominat SF-ul nu a zis nimeni nimic de munca voastra, daca tii minte fostul lider Zarzare ne-a strans pe toti si ne-a dus la voi la HQ sa va felicitam pentru domniare si voi ce faceti ? RUSINE, vad ca RESPECTUL a disparut de mult !

Edited by Sylvyu Google