Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Dupa 3 cand ajung de la munca. CU PONTA VOTEZ!

Baa retrageti-va demisiile, lasatii pe astia din ELC sa-si faca damblaua, sa ia si ei SF sa fie fericiti macar o data in viata lor.Am vb si cu astia din 69 si sunt de acord cu mine:)))).Ca de cand s-a infiintat SF, SF-ul nu a fost nici o data portocaliu si sa-i lasam sa-si faca si ei damblaua.Dupaia luam si noi asa ca retrageti naiba demisiile alea ca dupaia le aratam noi cine da bine cu armele.

K0rS VALUAREEEE!!!!

Calm, elc a mai avut SFul cand a fost crazyfrog lider.
PS: Nu numai ca o sa-l luam, dar o sa-l si tinem. Poate o sa va dam HQ-urile din mila daca va purtati frumos :>.

Edited by NUSUNTRASTA

@, - Aia cam asa ee noi tineretu trebuie sa facem schimbarea si sa mergem la vot.

Citez ceva din ce ne-a zis profu la meditatie:"Iohaniss asta e in tabara cu partidu in care a fost basescu , care a taiat salariile ,a marit taxele, etc. Ponta pe de alta parte, nu a facut mai nimc dar a fost spion SRI ..." .

Asa ca nici cei ce sunt mai in varsta nu sunt siguri de ce o sa voteze, tineretu nici macar... E ceva gen alba neagra... Ce-o fi o fi, sa speram ca o sa fie unu care vrea sa faca ceva .

@edit: Ceausescu a platit o parte din datoria fata de Rusia (centrul de ajutor economic reciproc, pentru tarile comuniste dupa al 2-lea razboi mondial), datorie de 300.000.000 dolari, dar ne-a indatorat la FMI .... Si acum astia au reusit sa ne indatoreze si mai mult in astia 10 ani, bine naiba ca nu ajungem ca si grecii...care sunt datori vanduti nemtilor.

Edited by AIM Kha

Am uitat si de cei din mediul rural care habar nu au ce se intampla in tara asta. Trist, foarte trist :(.

Majoritatea batranilor din mediul rurual urmaresc mult posturi tv gen :antena 3, realitatea,romaniatv ... Etc ,trusturi tv care sunt dirijate de un anumit partid politic, e manipulare in masa pentru ca fiecare arunca "cacatul" in curtea vecinului.

"sa moara capra vecinului."

Mita electorala se da la greu cu toate ca este interzisa...

@, - Poi da asta stia toata lumea . si acuma m-am intalnit cu nsite barani Ponta Ponta mau inebuni :)))

Bai nu cred, am dat de curiozitate televizoru pe anntena 3, luau interviu batranilor la sectie :))))

Tara lui papura voda