Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@Deea Shakira, WEll, cum am scris si de pe telefon. De ce i-ai dat amenda doar unui membru din clanu nostru? De ce doar mie mi-ai dat amenda de caps pe f? Vreau sa-mi raspunzi la intrebarile astea 2 ( Normal, daca nu vi cu suferinte "Eu am rank 4, mars din fata mea ca nu vreau sa-ti raspund la intrebari, cine esti sa ma iei la rost"

Ce nubi sunteti :<

Eu nu pot ajunge la primul war, iar ma duc la spital. Sper ca de data asta sa ma ajute... mereu imi zice sa ma intorc peste cateva zile ca "nu e gata". Mneah. Sper sa le luati hq, vedeti ca-s 36 in factiune. Nu mai fiti incapatanati si intrati la wars, asta e important.

@@Deea Shakira, ti-am mai zis o data, noi respectam regulile. Daca vroiam sa 'ne lasi' sa facem ce vrem, atunci era haos si se intampla altceva. Nu mai spune prostii. Amenzile, atata timp cat sunt date cu cap, le platim.

nu costa nimic sa participati la war

Nici pe tine nu te costa nimic daca esti mai putin intepata ;). Dar cum tu nu poti fi altfel, eu trebuie sa plec. Se pare ca si TresTiii are treburi de rezolvat. Kewl o sa doarma, loca4fun intarzie de la facultate si robs mi-a spus ca se va invoi ca nu are timp sa intre azi. Bafta la waruri.

Edited by NUSUNTRASTA

Chiar daca am avut multi absenti , tin sa ii felicit pe cei ce au venit la war-uri chiar daca am pierdut 1 war , e greu pe Hq , nu stiu care a zis , ei dau F si sunt pe turf , dar maine vreau sa intrati 30 + stiu ca e vineri si toti vrem sa iesim in oras ... iesim dupa 10 , hai sa luam odata SF !!!

Multumim ybule, la primul war era umpic maivgreu deoarece eram cu vreo 5 mai putini ca ei dar panaa urma ne-am inmultit, si ata e foarte bine. Ca sa le luam hq-ul trebuie lucrat ca isi cam fac grupulet si nu cred ca va fi usor. Deci, intrati la war, maine vreau sa avem SF ne-am intelea baieti?

Tin sa va felicit si eu pntru cum ati luptat sa nu pierdem turful.

Iar tu Shakira... Dezamagire totala, strici tot El Loco Cartel. Mi-am schimbat parerea despre tine... Dati attack, eu ma pun la somn ca am avut antrenament azi si mor se oboseala...

Shakira, mai lasa si tu de la tine ca nu e frumos ce.faci...

Chiar daca am avut multi absenti , tin sa ii felicit pe cei ce au venit la war-uri chiar daca am pierdut 1 war , e greu pe Hq , nu stiu care a zis , ei dau F si sunt pe turf , dar maine vreau sa intrati 30 + stiu ca e vineri si toti vrem sa iesim in oras ... iesim dupa 10 , hai sa luam odata SF !!!

Nu cred ca se schimba situatia foarte mult daca era x,y,z on... Chiar imi pare rau ca nu am putut ajunge la waruri astazi ...

Maine le luam hq-ul, dar trebuue sa stam organizati , sa nu mai murim ca oile .Am putea sa-i batem la influenta daca suntem mai multi .

Per total cred ca a fost bine ca nu ati pierdut defend-urile.

@, vreo 5-6 oameni contau. Am inteles ca au fost 22 la war. Inca 5 oameni si faceau 27. Nu conteaza asta oricum, maine luam SF.

Prin acest post o sa-mi cer scuze Deei, atat in numele meu, cat si in numele celorlalti din B0T, ca s-a ajuns pana unde s-a ajuns. E necesar sa lucram impreuna ca sa ajungem in varf, iar genul acesta de conflicte niciodata nu mi-au placut.

#SF PORTOCALIU!

Edited by NUSUNTRASTA

Ce sa mai zic,daca deea continua asa cu siguranta o sa avem sf pana la craciun...crezi ce cei din clanul b0t au sa mai suporte toate gesturile tale de "lider" maine poimaine ii vezi pe toti in 69 si atunci sa va vad...bafta tuturor

@, @, am spus asta pentru ca stiu cum e,si eu am trecut prin asta,aici cand cineva avanseasa la rank 4 deja se crede lider... nu zic doar de deea si arhangle e la fel,si berti(dar sa cumintit :)) nabu.. :))

Si oricum deea felicitari,ai vazut pe propria piele cat de mult inseamna clanul b0t in gangu asta,sa ii mai criticati ca au luat testele aiurea si prin pile sau eu stiu ce mai tot adaugati voi...

Edited by BumbleBee