Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutare! Felicitari pentru warul de azi, cel castigat. Mi-a placut ca ati ascultat de ce am spus si am reusit sa facem 8-0, dupa v-am lasat sa faceti ce vreti. O sa incerc sa dam attack doar pe Avispa, momentan. Noapte buna!

Buna dimineata, El Loco Cartel! In aceasta seara avem 3 waruri care incep de la 20:00. Vreau sa fim iar minim 30 online. Neaparat vreau sa tinem HQ-ul. Deja doi indivizi de la 69 au primit ban pentru coduri, doar intr-o singura seara. Asa ca va mai urma. Eu acum plec la scoala, bafta! O sa intarzi 15min la primul war. Ascultati de rank 4+!

Salut ELC! Astazi la ora 19:50 vreau sa va vad pe toti in HQ, pregatiti de war. Sa aveti toti job-ul arms dealer si materiale pe toata durata war-urilor, daca nu, o sa va sanctionez. Cine nu poate sa ajunga la war-uri sa faca o invoire in topicul respectiv. Bafta! Edited by AIM Crank

# Salut ELC! Astazi la ora 20:30 vreau prezenta maxima la war, deoarece vreau sa castigam war-ul cu 69 Pier Mobs. Sa ascultati indicatiile pe care le primiti la war, ca daca nu o sa fiti santionati! Toata lumea sa detina job-ul arms dealer si materiale pe toata durata war-ului, cine este prins fara, va fi santionat!

Edited by AIM Crank

Buna ziua El Loco Cartel, va era dor de mine? :)

Dupa alegerea noului lider (Crank ), mereu am tras un ochi peste website si forum ELC si am vazut ca sunt mici probleme in ce consta "organizarea".

In primul rand ma adresez celor ce nu au rank 3 anterior si au intrat aici unde pentru unii este prima factiune.

Daca nu ascultati de lider, nu o sa faceti nimic.

Cei 2 sub-lideri imi sunteti prieteni amandoi, DAR daca NU ajungeti la punct comun amandoi si sa-l ajutati pe Crank nu o sa luati SF nici cu 30/41 de codati... pentru ca acum toate gangurile sunt full.

No Report!

#Salut! La ora 19:50 vreau sa va vad pe toti in HQ pregatiti de war. Deoarece astazi avem un singur war, vreau prezenta maxima, asadar nu vreau sa vad multe invoiri. Cei care nu vor asculta indicatiiel la war si vor merge de capul lor pe turf vor fi sanctionati!

Edited by AIM Crank

SPER CA MAINE LUAM MACAR HQ AM PRINS X2 ATTACK PE HQ SI GSSF !!!

Today We Lost Because Some Nabs

They Didin't Follow Order Pfff We are 36 & Mobs are 32

Pfffff We Take Subway If They Go The E We Kill Them Or Near Trucker We Go & Back Fast To Subway But Unfortunately Some Nabs Do Thier Job GooD

I Wish The Leader Donate Some Fw To Them BEcause We Lost Many Turf This Days Like This Pffff

Today We Lost Because Some Nabs

They Didin't Follow Order Pfff We are 36 & Mobs are 32

Pfffff We Take Subway If They Go The E We Kill Them Or Near Trucker We Go & Back Fast To Subway But Unfortunately Some Nabs Do Thier Job GooD

I Wish The Leader Donate Some Fw To Thun se We Lost Many Turf This Days Like This Pffff

Wrong. Am vrut sa dau unfollow topic si am dat quote. Scuze. Edited by AIM KenZy

#Salut! Astazi la ora 19:50 vreau sa va vad pe toti in HQ pregatiti de war-uri. Avem 2 atacuri unul pe HQ si unul pe GSSF.

Vrea sa va concentrati la war-uri si sa ascultati deoarece vreau sa le castigam. Cei care nu vor asculta indicatiile la war-uri si vor merge de capul lor pe turf vor fi sanctionati!

Edited by AIM Crank