Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, astazi mai bine ar incerca si conducerea sa organizeze mai bine iar voi, membrii astia care sunteti si poate va si considerati mai slabi sa ascultati. Am vazut colegi care nu iti dau m4, dupa ce ca ei fac pe minus, zicandu-ti sa faci skill 5. Incercati sa ajutati mafia cu orice altceva inafara de scor, daca nu puteti altfel.

Salut, am observat că totul a mers bine cât am fost eu sublider până acum. Am dat de greu, nu e problemă, ne redresăm. Se pare că se face dreptate şi în 69, diseară veţi avea o surpriză.

Astăzi vreau să mă ascultaţi pe mine şi pe următorul sublider. Trebuie să facem treabă bună. Vă aştept la waruri în HQ la ora 19:45. Avem 4/4 wars cu 69 PM.

Salutare baieti,imi pare rau ca nu pot sa-mi mai continui treaba ca sublider in aceasta mafie din motive personale dar cu siguranta urmatorul sublider care va veni va face o treaba buna,am ales sa raman rank 2 si sa va ajut la waruri cat pot,nu ma las pana nu-mi trec in palmares si cucerirea SF-ului macar o data :),succes noului sublider si bafta la waruri si imi cer scuze ca nu am reusit sa realizez mai multe in perioada in care am fost sublider insa din pacate a trebuit sa ma ocup de alte chestii mai importante in RL o lunga perioada.

Edited by AIM NewLife

Bă, este a doua când rank 4+ înafară de mine nu au dat attack. Stau să dau attack din greşeală pe SFPD când noi nu o să-l luăm niciodată. Ne-au furat VTB atacul, minunat, asta înseamnă nesimţire şi din partea voastră şi din partea lor.

Vă rog să vă mobilizaţi şi să daţi attack, încetaţi să mai uitaţi că era şansa noastră sa avem mai multe turfuri în weekend?

Initial voiam sa raman rank 2,dar se pare ca din cauza unui copil fara viitor pe nume Marian,am fost demis,ce sa-i doresc decat sa moara in chinuri,unii traiesc din asta,tare as vrea sa ma intalnesc cu o jigodie de asta in RL...

Va doresc bafta si succes la waruri,poate ne vedem in 2 sapt daca n-o sa luati SF pana atunci.

Initial voiam sa raman rank 2,dar se pare ca din cauza unui copil fara viitor pe nume Marian,am fost demis,ce sa-i doresc decat sa moara in chinuri,unii traiesc din asta,tare as vrea sa ma intalnesc cu o jigodie de asta in RL...

Va doresc bafta si succes la waruri,poate ne vedem in 2 sapt daca n-o sa luati SF pana atunci.

Sper sa ne mai intalnim, bafta.

@AIM NewLife - Bafta prietene. Te asteptam inapoi peste o luna :3.

Elc. Azi warul de pe SFPD putea fi castigat, dar nu a ascultat nimeni cand a trebuit. De luni am sa discut cu crank sa rupa FW de voi daca nu ascultati de indicatiile celor de rank 4+ si ale mele. Ascultati mai ales de crank si de muzzy si Capone. Mai mult ca sigur ia unman. Nu mergeti fratilor 1 vs 20. Daca stateam grupati rupeam warul. Intradevar, ceea ce a facut 69PM nu a fost frumos, cand au dat cu artificii in noi, dar va zic ca asta e prima si ultima data cand vor mai abuza in asa fel. Rank 4+ incercati sa prindeti attack x2, nu lasati pe cei din LS sa dea attack in SF.

Dati /ad ca recrutam. Luni sa fim 41.

Edited by AIM KenZy GoV

@, Calmează-te, am făcut evidenţa pe ieri şi alalteieri, să vezi cum dau FW-uri zici că sunt magician. Să vezi ce ascultători vor fii băieţii mei.

@, Iar tu domnule rămâi on să te minunezi, să vezi cum postez 15 mii de amenzi si 20 de sancţiuni pentru absenţe la war.

Nu am putut intra ieri la waruri,pacat de cel pierdut cu 69 , avispa sunt si vor ramane pasnici mult timp de acum inainte,nu inteleg de ce mai dau atacuri . Capone ban in prima zi de sublider =))))) . Ai grija crank pe cine pui in locul lui,sa fie cineva care sa coordoneze puternic la waruri . Nu uita ca ai voie sa faci 3 schimbari pe luna,ai facut deja 2 in ultimele 2 sapt (newlife si capone),asa ca urmatorul sub va sta in functie cel putin 2 sapt,alege cu cap !

Se pare ca mi-a expirat si mie suspendul de 3 zile de pe forum.

Am facut acum reconstitiure pentru unban, m-au ajutat muzzy si zorky. Cel mai probabil maine o sa mi se raspunda la cererea de unban, pana atunci vedeti ce faceti prin game, feriti-va de fw-uri aiurea si pentru o viata mai buna iesiti afara si lasati sampul. Prea mult samp dauneaza, exemple foarte bune sunt birdi, trestii si multi alti ratoni.