Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

# Salut, astazi la ora 19:50 vreau sa va vad pe toti in HQ pregatiti de war-uri. Nu vreau sa vad multe invoiri din partea voastra deoarece debea de acum avem war-uri foarte grele, asadar vreau prezenta maxima. Vreau sa tragem tare, si sa ascultati indicatiile la war-uri saptamanile astea ca sa ne atingem scopul. Bafta! Edited by AIM Crank

Salut, astăzi vreau să-i ținem in HQ deci vreau să avem prezență maximă.

Mai avem 2 locuri libere, dacă aveți prieteni care dau spectaculoS îi puteți aduce aici.

Mano Derecha ( 6 ) - 3.12.2015

Pruncii bafta. Ne vedem la waruri, dar ca adversari. Si da ba, ma asteptam ca, Crank sa dea sublider, dar nu de asta plec. Plec in 69 ca vreau sa fiu codat ca ei. Hai fetele va iubec ca pe niste centuriste :*. Crank, accepta demisia. Era sa uit. Crank success ca si lider, sper sa luati SF dar am sa fac tot posibilul sa nu faceti asta... :*

Dar ma tem ca o sa il luati dar nu pentru mult timp. Succes =)).

Edited by K e n Z y VIP

# Am observat ca unii dintre voi ati uitat scopul acestui joc, adica distractia, daca am castiga tot timpul ce scop ar mai avea. De parca un war pierdut sau un war castigat iti spun cat de destept sau cat de prost esti. De multe ori am vazut ca unii dintre voi va certati si cand castigam ceea ce nu mi se pare normal. Multi ati pus demisiile ca niste lasi, inloc sa ne ambitionam si sa trecem mai departe peste momentele astea urate. Cam atat am avut de spus, sper sa luati ce e bun din vorbele astea, si sa nu uitati ca orice joc este facut pentru distractie, nu pentru scandaluri si nervi. Bafta!

@, hai sa iti spun ceva crank imi esti prieten am venit sa te ajut si pe tine si pe muzzy dar cu acesti membri nu ai ce sa faci 35/38 pe members si am pierdut hq 69 si restu warurilor cu 69 serios frate ?,scuze ca iti zic dar nu prea te descurci ca lider esti prea moale nu trebuie sa fi asa trb sa te inpui ca altfel ajungi ca shakira sa rada lumea de tine ...

M-am gândit mai bine și cel mai bine ar fii ca demisiile de aseara care au fost puse toate la nervi sa fie repinse. Să sperăm ca liderul asta va face. Ne gandim un pic si realizam ca nu ne-am zbatut atat ca sa renunțăm într o singură seara. Haideti sa ducem la bun sfârșit misiunea. Sa ne aducem aminte de ce am intrat aici. Vorbim dupa ce vin de la liceu.

@, Ai dreptate muzzy numai ca suntem slabi de nervi si este si normal sa te enervezi cand suntem 35/38 pe members si pierdem toate warurile de astazi sper sa ne revenim si sa le aratam cine sunt FARAONIi si elc loco cartel, ELC POWER

@, ai dreptate prodanele ne-ar fi parut rau pe viitor,dar trebuie multa implicare din partea liderului ca fara el nu facem nimic aseara la waruri am pierdut toti din cauza nervilor de la primu war dupa hq ne-am demoralizat astazi sper sa castigam tot sa le aratam la 69 ce inseamna el loco cartel si membri faraonii si restu membrilor etc aseara bajeti imi dadeau mesaj cu suferinte ca ei au fost 20 si noi 30 si ne-au batut vreau sa le aratam ca se inseala ii batem de ii stricam astazi va pup o zi buna va doresc

@,O sa vezi ca regreti ca te plimbi ca,catelu dupa prieteni din clan asa am facut si eu si cand am avut lider nu ma ajutat oricum cu tine sau fara tine la fel o sa mearga factiunea bafta in 69 razi acum dar cand o sa radem noi si o sa te intrebam cat costa licenta nu o sa mai fie rasu tau pwp

Salut, astazi vreau prezenta MAXIMA din partea voastra sa ne aparam.

O sa va demonstram ca se poate, nu ne lasam asa usor, nu s-a nascut om care sa ne faca pana acum. :)

Tradatorilor de factiune tin sa le doresc multe boli in familie si alte tragedii, simtiti-va.

Bună ziua El Loco Cartel. Am să discut aici cu voi şi sper să înţelegeţi. Vă rog să citiţi !!

Aseară a fost o ceartă pe chatul facţiunii, aşa se întâmplă când pierzi, să fim serioşi... Noi ne certăm şi când câştigăm 4/4, este imposibil să nu ne certăm când pierdem. Aşadar, aseară am luat nişte decizii la CALD, adică proaste împreuna cu fraţii mei. Acum ne-a venit mintea la cap şi vrem să facem ceea ce trebuie. Ceea ce trebuia făcut de la început, şi anume să continuăm să înaintăm peste 69 Pier Mobs. Au fost niste erori la atacuri, fostul nostru sublider a dat attack pe HQ 69, şi noi pentru că am pierdut warul, ne-am demoralizat şi am pierdut tot aseară. Asta este, într-o mafie sunt suişuri şi coborâşuri multe. Părerea mea e că până acum am câştigat încontinuu împotriva celor din 69PM. Şi am să vă mai zic ceva ce sper să vă facă să înţelegeţi, eu am văzut asta astăzi. Este un fel de proverb, motivaţie, luaţi-o cum vreţi "Înainte să renunţi, aminteşteţi pentru ce ai început." Închei acest subiect aici. încetăm cu demisiile şi continuăm diseară.

Diseară avem 2 defend-uri pe care vreau să le câştigăm cu orice preţ, nu trebuie să îi mai lăsăm pe 69PM să ne cucerească teritoriile pe care le merităm.

Aşadar la ora 19:45 vă aştept în HQ. În linie de data aceasta, vreau să mă ascultaţi şi pe mine odată, ca să facem treabă.

Atenţie, vreau activitate maximă în această seară. Când zic să nu mai plecaţi înaintea mea, nu mai plecaţi. Să mergem toţi într-un loc şi să luam şi la influenţă.

VA ROG SA NU MAI POSTATI DUPA MINE SA VADA TOATA FACTIUNEA CE SE INTAMPLA, DISEARA VREAU SA FACEM TOTUL CA LA CARTE.

Edited by Muzzy FARAON