Jump to content

El Loco Cartel - Discuții / Discussions

Kelton
 Share

Recommended Posts

Birthday: January 14, 2002.

Mda... Sala de mese sau sala de jocuri?

Asa. Unii chiar ma enervati. Ba inaptule. Iesi afara. Trebuia sa rad? Vai de tine

Asa. Unii chiar ma enervati. Ba inaptule. Iesi afara. Trebuia sa rad? Vai de tine

Tocmai asta e si faza, ca nu era nimic de ras, nu stiu ce ai inteles tu. Te enervam zici, a? Da pe noi copiii ca tine care nu stiu in ce lume traiesc si cred ca tot ce zboara se mananca. Reciteste si ce ti-a zis Diistrict pe pagina anteriora ca zice bine. Astia ca tine stiu sa faca pe smecherii doar in spatele monitorului, nimic mai mult. ;)

Ba copil prost ce esti, da skype tau.

Usor, prietene, ca nu suntem de-o seama. Oricum, nu dau eu skype-ul la toti "smecherasii" de 14 ani ca tine care sa ma sune si sa injure ca atat ii duce capul. Nu mai are rost sa imi bat capul cu tine ca nu ajung nicaieri. Hai noroc. ;) Edited by p H e N O M z 0 r

Tocmai asta e si faza, ca nu era nimic de ras, nu stiu ce ai inteles tu. Te enervam zici, a? Da pe noi copiii ca tine care nu stiu in ce lume traiesc si cred ca tot ce zboara se mananca. Reciteste si ce ti-a zis Diistrict pe pagina anteriora ca zice bine. Astia ca tine stiu sa faca pe smecherii doar in spatele monitorului, nimic mai mult. ;)

Ba copil prost ce esti, da skype tau.

Fir-ar, ce-mi plac adminii acestea, merg primul pe lista la luat best imi cere admin datele TW, ma tine vreo cateva minute si cand revin bestu' i-a lui Express. :))

Ne auzim maine la war. Salut.

Edited by Diistrict

Acum ori mai tarziu nu-i mare diferenta

Atunci s-ar putea un atac pe HQ 69 Pier Mobs, sa-l luam de la Avispa si sa ne distram cu talibanii.

Edited by Diistrict

Salut, ce faceti ?

Cand intra JJamaLL ii zic, sa dea attack pe hq 69, ma asculta baiatu' si da, sa ne distram cu aia, nu are rost sa dea ei pana la miljocu sf-ului!

Ce mai faceti?

Azi am chef de war, sper sa nu fiu luat la Teste, din runda 5 iar, pwp.

Logic, astea inca nu au inteles ca sunt prafi si nici influenta nu pot juca ca minim 15 de la ei iau desync fiecare runda.

Anyway, facem si noi bani usor de la warurile cu ei, stam AFK pe turf majoritatea.

Edited by Diistrict

Cum sunt warurile in ELC : RWYLHxL.png

Apropo :)) Ce forma frumoasa avem :

iY4eDIg.jpg

PS: Pentru cei care cred ca ce am scris pe chat ne face codati: Nu-l mangaiati ca va musca ! Ati zis gata... astia sunt codati dar de unde va batem fara :)) asta e pt. Blast al meu :X

Edited by Decimo AllenMinyo

@, Na bravo ma, imi e prieten si stiai asta... Vreau sa fac o factiune unita nu sa va urati intre voi. Sper sa nu mai vad chestii de genul de acum in colo de la nimeni din factiune.

ON: Stiu ca am o minte bolnava cu semnul ala pe turf, dar mi-a venit pe moment si a fost prea genial, multumesc, multumesc. JJamaLL, ti-am zis ca nu o sa regreti cu mine, sper sa continuam tot asa si sa luam tot sf-ul cat mai curand.

MAINE LA 19:45 TOTI IN HQ. AVEM 4/4 WARURI SI VREAU SA LE CASTIGAM PE TOATE. VREAU SA FIM CAT MAI MULTI ON CA SA PUTEM LUA HQ 69.

Bafta maine la scoala, daca nu iau 10 la proiect imi dau palme.

Edited by Express din PLANTE